• Nackkudde Standard PLUS
  • Nackkudde Standard PLUS
  • Nackkudde Standard PLUS
  • Nackkudde Standard PLUS

Nackkudde Standard PLUS

749 kr

Nackkudde Standard Plus med anatomisk passform för lätt stöd av huvudet och axlarna nattetid. Läs mer
Nackkudde med mjukare former för en "normal" upplevelse
Tillverkat av mjukare minnesskum för högre komfort
Ergonomisk konstruktion som passar alla

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Nackkudde med mjukare former för extra komfort

Nackkudde Standard Plus stödjer huvudet, nacken vid behov av extra stöd. Nackkudden har en anatomisk form som följer axelns kontour på ett effektivt sätt för att säkerställa bästa komfort och stöd. 
Standard Plus har extra mjuka och rundade hörn för att på ett mera naturligt sätt upplevas som en vanligt kudde utan extra stöd för nacken.
Nackkudden är tillverkad av trögelastiskt temperaturkänsligt minnesskum, memory foam som stödjer nacken effektivt. Materialet reagerar på kroppsvärme och blir mjukare i takt med att materialet värms upp. 
Minnesskummet i standard plus är av mjukare modell för att på bästa sätt passa sovande både på rygg och sida i samma nackkudde. 

Kombinationen av nackkuddens mjukare former och minnesskum gör Standard Plus till ett väldigt komfortabelt alternativ till en kudde som man gärna sover på varje dag. 
 

 

Anatomiskt stöd med uttag för axeln

Uttaget för axeln skapar ett närmare och mera integrerat stöd för nacken i kombination med det skålformade centrala stödet för huvudet ger Premium ett unikt stöd i kombination med extra hög komfort nattetid.

Anatomiskt stöd med uttag för axeln

Tillverkad av mjuk och formbar Memory Foam för kombinerad funktion och komfort

Det mjuka och formbara minnesskummet reagerar på kroppsvärme och formar sig efter nacken och huvudets konturer för ett effektivare stöd med individuell hänsyn till form, vikt och belastning.

Tillverkad av mjuk och formbar Memory Foam för kombinerad funktion och komfort

Dubbla sidor reglerar mängden stöd

Den vändbara konstruktionen möjliggör en hög och en låg stödsida för ökade justeringsmöjligheter och optimal anpassning i linje med brukarens behov.

Dubbla sidor reglerar mängden stöd

Vanliga frågor

Svar. Kudden är tillverkad av ett försklassigt minnesskum som är det vanligaste materialet högfunktionella nackkuddar tillverkas av. Minnesskummet är temperaturkänsligt och mjuknar vid belastning samtidigt som materialet formar sig optimalt efter nacken och axlarna för bästa stöd.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten