Halskrage | Nackkrage för effektiv avlastning av nacken | Rehaboteket
halskrage
halskrage

Halskrage som ger extra stöd vid nackspärr, stelhet och ont i nacken.

  •  239 kr 

Halskragen ger stöd och avlastning vid nackspärr, stelhet och smärtor i nacken Läs mer

  • Anatomisk konstruktion
  • Fyra olika höjder
  • Enkel och smidig applicering
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stabiliserande halskrage

Vid nackspärr, stelhet och ont i nacken ger en halskrage stöd och avlastning genom att effektivt avlasta huvudet och nackkotpelaren genom ett curkulärt stöd runt nacken.
Halskragen tar upp stöd från axlarna och käkbenet och avlastar effektivt nackmuskulaturen. Halskragen har en anatomisk konstruktion som säkerställer optimal användarkomfort och är tillverkad av ett formstabilt polyesterskum som är klädd med en bomullstrikå för optimalt funktion och komfort. Kardborrknäppning baktill i nacken möjliggör enkelt och smidig applicering utan risk för att kardborrspännet skaver vid användning

En halskrage är idealisk att använda då ett lätt stöd behövs under smärtsamma perioder vid ex nackspärr eller överbelastad nackmuskulatur ex sms nacke, padnacke eller gamnacke.  
Halskragen finns i 4 olika höjder: 6, 8, 10 och 12 cm 

Storlekstabell

Storlek Universal / Höjder
6 cm
8 cm
10 cm
12 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har återkommande problem med nackspärr och behöver ett extra stöd när jag har problemen. Kan en nackkrage vara något för mig? 
Svar. Ja, en nackkrage hjälper till att stödja nacken vid ex problem med nackspärr och kan enkelt appliceras för extra stöd under perioder. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket