Nackkrage Pushcare
Nackkrage Pushcare
Nackkrage Pushcare
Nackkrage Pushcare
Nackkrage Pushcare

Nackkrage Pushcare

799 kr

Högkvalitativ nackkrage för långvarig avlastning av nacken och huvudet vid problem Läs mer
Unik komfort och passform
Andningsaktiv Sympress leder bort fukt
Tunn design endast 20 mm

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Nackkrage för långvarigt behov av avlastning och stöd

Nackkrage Pushcare är utvecklad för att avlasta nacken och nackmuskulturen speciellt lämpad för långvarig användning vid återkommande eller permanenta problem.
Pushcare nackkrage har en helt unik anatomisk passform för optimal komfort och avlastning. Kragens anatomiska passform innebär att formen är konstruerad för att naturligt följa konturen på hals, haka och käkben utan att skapa ett obehagligt eller onaturligt tryck där det inte behövs. Kragen har stödpunkter över hakan och käkbenen för att på bästa sätt skapa ett anatomiskt korrekt stöd där det är som effektivast. Nackkragen har även mjuka rundade kanter i kontakten med käkben och hakan som ytterligare säkerställer komfort vid långvarig användning utan att störa ett normalt rörelsemönster i vardagen.

Nackkragen är tillverkad av ett extremt mjukt och komfortabelt Sympressmaterial, Sympress är en fullt andningsaktivt Lycramaterial med en extremt mjukt och komfortabel yta vilket är ytterst komfortabelt att använda mot den tunnare och känsliga huden i ansiktet och halsen. Kragen har ett 50 mm brett kardborreband placerat i nacken som förenklar av och påtagning. Bandet kan fritt spännas för att öka eller minska fixeringen av kragen vid behov. Ju hårdare nackkragen appliceras desto stabilare blir effekten av stödet. Tjockleken på nackkragen är endast 20 mm mot normala nackkragar som har en tjocklek på 30–35 mm. Tjockleken är en viktig egenskap för en smidig och minimalt störande upplevelse av stödet vardagligt, den tunnare konstruktionen fungerar även extra bra vid användning av nackkragen tillsammans med ytterkläder.
Stödkragen är tillverkad av polyester- och polyuretanskum med aningen högre densitet vilket gör att stödkragens yttre skick känns aningen hårdare men med en välpolstrad insida. Fördelen med de två mjuka/hårdare materialen ger en nackkrage som är stabil nog för att kunna ta upp stöd och avlastning av huvudets vikt på 4–5 kg.
Använd nackkragen vid långvariga problem med ex

- Efterbehandling av pisksnärtsskada
- Spänningshuvudvärk orsakat av ansträngd nackmuskultur med behov av avlastning
- Återkommande nackspärr
- Vid artrosproblem i nackkotorna 

Nackkragen finns tillgänglig i två höjder och två längder
Höjdmåtten är 8 och 10 cm vilket är standardhöjden för kvinnor (8cm) och män (10cm).
Omkretsmåtten är 27–36 cm och omkretsmått 36–46 cm och fungerar på samma sätt med den kortare längden för kvinnor (27–36 cm)och den längre för män (36–46 cm)

Kragens tvättas på enklaste sätt i 30° handtvätt med den hårda kardborrens stängd. Låt kragen lufttorka innan användning. Undvik torkning vid värmekällor som kan missforma nackkragens skum om det blir för varmt.

Vanliga frågor

Svar. Nackkrage pushcare är en utmärkt krage att använda vid långvariga problem och behov. Den tunna konstruktionen i kombination med effektiv avlastning ger en nackkage som passa bra för alla tillfällen.

Svar. På enklaste sätt genom att försluta ett kardborreband i nacken. Bandet är 50 mm brett och lätt att justera vid behov.

Svar. Ja, med fördel i 30° handtvätt. Alla material som innehåller hårda komponenter ex den hårda kardborren riskerar att förstöras av maskintvättens mekaniska slitage. För att kragen skall hålla så länge som möjligt så är handtvätt en fördel.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten