• Stabiliserande Hållningsväst - Beige
  • Stabiliserande Hållningsväst - Beige

Stabiliserande Hållningsväst - Beige

499 kr

Hållningsvästen är en stabiliserande väst som ger bättre hållning genom dynamiska axelband som effektivt för axlarna bakåt och rätar upp bröstrygg Läs mer
Förbättrar effektivt dålig hållning
Stabiliserar axelpartiet och rätar på bröstryggen
Dynamiska band för optimal anpassning och stöd

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Hållningsväst för bättre hållning

Dålig hållning belastar nacke, axlar och bröstrygg negativt och är ofta orsaken till problem i övre ryggen, axlarna och nacken.
En hållningsväst hjälper till att stödja bröstryggen och förbättrar hållningen effektivt.

Hållningsvästen är utvecklat för att stabilisera axelpartiet och sträcka på bröstryggen vilket motverkar att axlarna faller framåt och orsakar en för kroppen onormal hållning.
Två elastiska band appliceras över axlarna för god stabilisering av axel och bröstrygg och hjälper till att uppnå en normal kroppshållning.

Hållningsvästen appliceras med ett midjeband runt magen och ett kryssband över axlarna och ryggen.
Axelbandet kan spännas individuellt för att uppnå optimal stabilisering.
Hållningsvästen är ger en unik enkel anpassning då mängden stöd kan enkelt justeras genom att öka eller minska spänningen på axelbandet.

Vid behov finns två tryckavlastande tuber som kan träs på axelbanden för att minska eventuellt tryck över armhåla och axel.
Hållningsvästen är ett så kallat påminnelsebandage vilket ger dig en möjlighet att permanent förbättra hållningen utan bandage, använd endast bandaget vid behov och när bandaget inte användas tänk på hållningen. 

Tack vare den väldigt låga profilen kan hållningsvästen användas under befintliga kläder utan att synas.
Måttet tas runt övre delen av midjan. 

Hållningsvästen fungerar lika bra för män som för kvinnor. 

Originalvästen för bättre hållning

Med en väl utvecklad konstruktion med bevisad effekt ger hållningsvästen stöd i form av att motverka att axlarna roterar framåt med effekten av en bättre kroppshållning av överkroppen.

Originalvästen för bättre hållning

Enkel att applicera och justera för bästa individuella stöd

De elastiska axelbanden kan enkelt justeras och anpassas i linje med respektive användares unika behov. Genom att minska eller öka bandspäningen anpassas stödet individuellt.

Enkel att applicera och justera för bästa individuella stöd

Låg profil, tunna material som syns minimalt under kläder

Det tunna och ventierade MCM mikrofibermaterialet har en tjocklek på 1 mm och är konstruerad för låg profil som syns minimalt under vanliga kläder.

Låg profil, tunna material som syns minimalt under kläder

Vanliga frågor

Vi rekommenderar att alltid använda en tunn t-shirt mellan huden och västen. Då behöver du inte tvätta västen lika ofta.

Användningen är helt individuell och vi rekommenderar att använda västen vid behov, antingen trötthet, hållningsträning eller ryggsmärta.

Vi rekommendrar alltid handtvätt 30°. Stäng alltid kardborrbanden på produkten innan tvätt.

Hållningsvästen är en helt unik väst med flera kompressionsprofiler i samma lösning. Beroende på var du greppar och spänner axelbanden uppnår du olika stabilitetsgrader för olika grader av stöd beroende på smärta och behov för dagen.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten