Nackkudde Standard
Nackkudde Standard
Nackkudde Standard

Nackkudde Standard

699 kr

Nackkudde Standard är en prisvärd nackkudde för extra stöd nacken nattetid. Tillverkad av minnesskum Läs mer
Ergonomisk nackkudde för stöd
Vändbar konstruktion för två höjder
Tillverkad av ett mjukare minnesskum

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Nackkudde av minnesskum för extra stöd

Nackkudde Standard är en ergonomisk nackkudde för extra stöd av nacken vid problem. Nackkudden säkerställer en ergonomisk position av huvud, nacke och axlarna för att ge förbättrade förutsättningar vid problem. Standardkudden har ett förhöjt nackstöd som är anatomiskt konstruerat för att stödja kurvan som bildas i samband med att axeln ligger i madrassen. Nackkudden stödjer effektivt och säkerställer en jämnare belastning av nacken nattetid. 

Nackkudden är tillverkad av ett formstabilt mjukt minnesskum som formar sig efter nackens form och lämpar sig för både för kvinnor och män. Formen kudden lämplig även för sovande på rygg. 
Kudden är vändbar vilket innebär att den klarar av att stödja nacken för de flesta personerna oavsett mått och axelbredd.
En sida är bredare och den andra sidan är smalare. Prova dig fram till vilket sida som stödjer dig på bästa sätt. 

Tillverkad av mjuk och formbar Memory Foam för kombinerad funktion och komfort

Det mjuka och formbara minnesskummet reagerar på kroppsvärme och formar sig efter nacken och huvudets konturer för ett effektivare stöd med individuell hänsyn till form, vikt och belastning.

Tillverkad av mjuk och formbar Memory Foam för kombinerad funktion och komfort

Ergonomisk stödbarriär för nacken

Det ergonomiskt formade stödet skapar ett direkt stöd för nacken och tillåter huvudet vila på en plan yta av minnesskum för bästa komfort.

Ergonomisk stödbarriär för nacken

Rak och vändbar konstruktion för varierat stöd

Den raka stödbarriären skapar ett högt stöd samtidigt som den andra plan ytan ger ett lägre stöd. Kuddens vändbara konstruktion möjliggör individuell justering och anpassning.

Rak och vändbar konstruktion för varierat stöd

Vanliga frågor

Svar. Kudden är tillverkad av ett försklassigt minnesskum som är det vanligaste materialet högfunktionella nackkuddar tillverkas av. Minnesskummet är temperaturkänsligt och mjuknar vid belastning samtidigt som materialet formar sig optimalt för bra stöd.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten