Nackkudde för extra stöd
nackkudde vid nackproblem
nackkudde vid nackproblem nackkudde

Extremt prisvärd nackkudde för extra stöd

  •  599 kr 

Nackkudde Standard är en prisvärd nackkudde för extra stöd nacken nattetid. Tillverkad av minnesskum Läs mer

  • Ergonomisk nackkudde för stöd
  • Vändbar konstruktion för två höjder
  • Tillverkad av ett mjukare minnesskum
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Nackkudde Standard

Nackkudde Standard är en ergonomisk nackkudde för extra stöd av nacken vid problem. Nackkudden säkerställer en ergonomisk position av huvud, nacke och axlarna för att ge förbättrade förutsättningar vid problem. Standardkudden har ett förhöjt nackstöd som är anatomiskt konstruerat för att stödja kurvan som bildas i samband med att axeln ligger i madrassen. Nackkudden stödjer effektivt och säkerställer en jämnare belastning av nacken nattetid. 

Nackkudden är tillverkad av ett formstabilt mjukt minnesskum som formar sig efter nackens form och lämpar sig för både för kvinnor och män. Formen kudden lämplig även för sovande på rygg. 
Kudden är vändbar vilket innebär att den klarar av att stödja nacken för de flesta personerna oavsett mått och axelbredd.
En sida är bredare och den andra sidan är smalare. Prova dig fram till vilket sida som stödjer dig på bästa sätt. 

Storlekstabell

Storlek Universal
52 x 32 cm bred
Varierad höjd mellan 9,5 - 12 cm

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Vad är kudden för nacken tillverkad av för material? 
Svar. Kudden är tillverkad av ett försklassigt minnesskum som är det vanligaste materialet högfunktionella nackkuddar tillverkas av. Minnesskummet är temperaturkänsligt och mjuknar vid belastning samtidigt som materialet formar sig optimalt för bra stöd.

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket