Axelskydd & Axelstöd | Rehaboteket

Axelskydd

Våra axelstöd och axelskydd är produkter som är konstruerade för att stabilisera och avlasta en smärtande eller instabil axelled.

Med ett brett och komplett sortiment av olika axelskydd erbjuder vi olika lösningar för effektivt stabilisering vid ex subluxationsproblem, allmänt smärttillstånd i axeln. Alla axelstöd och axelskydd är ortopedtekniska produkter med olika förmågor att individuellt anpassas för optimal stabilitet och funktion.
Axelskydd ErixTwo är en helt unik systemlösning som möjliggör enkel och smidig uppgradering av axelskyddet för att ge mera stöd och kontroll vid problem med en instabil axel.  Axelskydden och axelstöden kan användas oavsett aktivitet och fungerar lika bra på kontoret som vid motion och träning.
Alla våra axelskydd och axelstöd är CE-märkta enligt MDD klass II a för att säkerställa rätt funktion och kvalitet på produkterna.
Vi lagerför alla våra axelstöd i egna lager och skickar alla beställningar placerade innan kl. 16 samma dag för att säkerställa snabbast möjliga leverans av dina axelprodukter.

Rehaboteket är certifierade av trygg E-handel och använder oss av Klarnas säkra betalningslösningar allt för att du som vår kund skall känna dig trygg när du handlar hos oss på Rehaboteket.se

Varmende skulderstøtte
Värmande axelskydd för lätt stabilisering av en smärtande axelled. Axelskyddet värmer axelleden effektivt och bidrar till ökad kompression över hela axelleden för optimal smärtlindring.
579 kr
axelskydd
Axelskydd Stabil är ett anatomisk axelskydd med stumma extra stabiliserande band för effektivare stabilitet över axelleden.
679 kr
axelskyddaxelskyddaxelskydd_axellux
Extra stabilitet, kompression och kontroll av en skadad axel. ErixTwo kan uppgraderas för ökad kontroll / stabilitet och rörelsebegränsning
1 299 kr
axelortos_erixtwoaxelortos_axelskydd
Uppgradera din ErixTwo axelortos med extra stabiliserande och ytterligare kompressionsgivande pelotter
399 kr
axelortosaxelortos
Uppgradera axelortosen ErixTwo till en ännu stabilare och ytterligare funktionell axelortos.
799 kr
Uppgradera axelortosen ErixTwo till en ännu stabilare och ytterligare funktionell axelortos.
499 kr
nyckelbensbandageNøkkelbensbandasje
Stabiliserande nyckelbensortos med justerbart spänne för optimal fixering vid brott på nyckelbenet
299 kr