Köp stabila axelskydd online | Rehaboteket

Axelskydd

Axelleden är vår mest rörliga led med ett imponerande rörelseomfång och just av den anledningen är axelskador en vanligt förekommande skada både inom yrkeslivet och vid idrott och motion. Vanliga skador som ofta drabbar axeln är överbelastningar och urledvridningar orsakat av arbetsmiljö eller fall och olyckor.  Axelskydd finns i flera olika modeller med kompression och stöd för axeln och skuldran. Stabila axelskydd ger möjlighet lik tejpning att individuellt anpassa skyddets stabiliserande egenskaper över olika delar av axelleden. Med ett komplett sortiment av axelskydd och stabiliserande tillbehör hittar du alltid en lösning för dina problem hos oss på Rehaboteket. Behöver du hjälp att hitta rätt produkt? Ring oss på 08-244734 så hjälper vi gärna till.axelskydd
Värmande axelskydd för lätt stabilisering av axeln. Axelskyddet värmer axelleden ger lätt ökad kompression.
 599 kr 
Storsäljare
axelskydd
Ett anatomisk axelskydd för extra stöd med stumma stabiliserande band för effektivare stabilitet över axelleden.
 799 kr 
Populär
axelskydd_therago

Extra smidigt kompressionsgivande axelskydd vid problem och instabilitet i axeln. 

 999 kr 
axelskydd_axelstod

Axelskydd Cross är ett anpassningsbart axelskydd för stabilitet och kontroll av axeln. 

 1 099 kr 
axelskydd acromed

Acromed axelskydd för extra stöd och kompression vid problem i axelleden

 1 499 kr 
nyckelbens bandage

SILVER är ett mjukt och välpolstrat bandage för extra stöd av ett skadat nyckelben.

 385 kr 

Läs mer om axelskydd

Ett axelskydd är konstruerat för att täcka så mycket av skuldran som möjligt utan att i för stor utsträckning påverka axelledens rörelseomfång. Konstruktionen täcker i regel alltid hela överarmen samt fram och baksida av skuldran i samma skydd. Skydden fixeras med ett elastiskt band som placeras runt överkroppen vilket ger en optimal fixering för ytterligare stöd och kompression.

Axelskyddens stabiliserande egenskaper kommer helt ifrån påsydda bandsystem som möjliggör individuell anpassning av graden av stöd. De stabiliserande banden sitter placerade på framsida, centrum över led och baksida av axelleden och ger möjligheter att justera graden av stöd helt individuellt över hela leden. Det finns inga rekommendationer hur banden skall spännas då möjligheterna är obegränsade. Testa att justera banden helt efter dina egna krav och behov för att uppnå bästa individuella anpassning och stöd.

Vårt erbjudande

Vi på Rehaboteket erbjuder marknadens bredaste sortiment av axelskydd och har alltid flera olika funktionella alternativ att erbjuda för en optimal valmöjlighet i förhållande till dina individuella behov av stöd och funktion.  Alla våra produkter lagerförs i egna lager med leverans inom 1-2 dagar och är alltid CE märkta. CE märket är en säkerhet för dig som kund och säkerställer optimal funktion och kvalitet. 

Behöver du hjälp med att välja axelskydd för dina problem?

Vi på Rehaboteket är väl medvetna om att det kan vara svårt att hitta rätt produkt i förhållande till upplevda problem. Av just den anledningen har vi alltid bemannad kundservice med kompetent personal om gärna hjälper till. Ring oss på 08-244734 vardagar mellan 9-16 om det är något som du behöver hjälp med. Vill du inte ringa så går det lika bra att ställa dina frågor till oss på kundservice@rehaboteket.se Rehaboteket är en trygg handelsplats för dig på nätet. Vi är certifierade av Trygg e-handel och tillämpar Klarnas säkra betalningslösningar. Vill du inte betala för varan innan du har tagit emot den så erbjuder vi kostnadsfritt fakturaköp med 14 dagars betalningsvillkor. Vi erbjuder alltid 45 dagars öppet köp så att du i lugn och ro kan prova och utvärdera ditt knäskydd i hemmiljö.