Storsäljare
Axelskydd SRX Stabil
Axelskydd SRX Stabil

Axelskydd SRX Stabil

799 kr

Ett anatomisk axelskydd för extra stöd med stumma stabiliserande band för effektivare stabilitet över axelleden. Läs mer
Anatomisk Design extra bra passform
Extra stabiliserande band möjliggör extra stöd
Ger stöd, kompression och värme lokalt över leden

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Axelskydd SRX för stabilisering och värme

Axelskydd stabil är ett anatomiskt designat axelskydd utformat för att stabilisera en instabil axel. Skyddets konstruktion täcker effektivt hela axelleden samt bröst och skuldra på axelledens fram och baksida.    

Skyddet är tillverkat av ett stabiliserande och kompressionsgivande 3 mm SRX material för bra funktion och extra stabilisering. Materialet ökar temperaturen över hela axelregionen tack vare dess isolerande egenskaper 
SRXmaterialet skapar även lätt lokal kompression över axelleden vilket bidrar till att lokalt öka genomströmningen i leden.

Axelskyddet ger möjlighet till ökad stabilitet tack vare tre individuella stabiliserande band applicerade över axelledens centrala del samt fram och baksidan av leden. Banden är tillverkade av stumma nylonband och sitter infästa på ett innovativt sätt för skapa förutsättningar för extra stöd. Banden har kardborreinfästning för anpassning av graden av stöd. De tre individuella banden kan enkelt  justeras oberoende av varandra för att bättre stabilisera fram, centrum och baksidan av axelleden. Axelskyddet har en insida täckt med sk ”shark-skin”. Shark-skin är ett vidhäftande material och ger förbättrade fixering över leden. Skyddet har även kardborrförslutning på överarmen för ytterligare möjliggöra justeringsmöjlighet och anpassning.

Det elastiska spännbandet hjälper till att fixera skyddet på axelleden för god stabilisering och kompression under aktivitet. Spännbandet är täckt med mjuk SoftTex.
Axelskyddet kan användas både på höger och vänster axel genom den unika konstruktionen som gör det möjligt att lossa och byta plats på spännet för individuell höger eller vänster anpassning. 

Axelskyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorkas innan användning. 

Stabilt axelskydd med stumma bandsystem

Runt axeln sitter tre stumma stabila bandsystem som möjliggör individuell anpassning av stöd och stabilitet. Banden förstärker axelskyddets stabilitet genom att helt ta bort materialets elasticitet. Justeringen sker framtill, centralt och baktill över axelleden

Stabilt axelskydd med stumma bandsystem

Tillverkad av 4 mm SRX material för optimal kompression

SRX materialet skapar ett formstabilt axelskydd med extra hög grad av kompression och stöd. Den mjuka men stabila konstruktionen ökar lokalt kompressionen och cirkulationen runt axeln och överarmen. 

Tillverkad av 4 mm SRX material för optimal kompression

Extra fixering med sharkskin

Den unika anatomiska passformen ger ett axelskydd som sitter tight runt leden för extra stöd och fixering. Runt nedre delen av överarmen sitter det justerbart spänne samt ett vidhäftande Sharkskinmaterial som ytterligare förbättrar fixeringen och förstärker stödet i rörelse. 

Extra fixering med sharkskin

Vanliga frågor

Ofta vill man ha en produkt som sitter tight över axelleden och vi rekommenderar att ni väljer den mindre storleken.

Rekommenderad tvätt är 30* handtvätt för att produkten skall hålla så länge som möjligt. Vid tvätt är det viktigt att kardborrbanden är stängda så att den hårda kardborren inte skadas och får nedsatt funktion.

Bandsystemen sitter centralt placerade över axelleden för att skapa stabilitet över leden på likvärdigt sätt som att tejpa. Fördelen med banden är att de är justerbara med kardborre vilket gör att du enkelt kan förändra stödet från banden genom att spänne dem hårdare eller lösare i linje med dina behov. 

Sharkskin material är lätt vidhäftande material som minskar risken för att skyddet rör sig mot huden. Sharkskin är placerat i den nedre delen av överarmen där rörelsen i skyddet är som störst. Ovanför det vidhäftande materialet sitter det ett justerbart spänne som möjliggör ytterligare fixering för bästa funktion. 

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten