Axelskydd Acromed
Axelskydd Acromed

Axelskydd Acromed

1 499 kr

Acromed axelskydd för extra stöd och kompression vid problem i axelleden Läs mer
Luftigt högkompressionsmaterial
Stabilitet, kontroll, komfort
Lämpat för axelproblem

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Axelskydd för axelproblem vid behov av extra stöd och kompression

Acromed är ett axelskydd som bidrar till ökad kompression och stabilitet av en stel axelled. Skyddet är tillverkat av ett tunt, luftigt och kompressionsgivande material som är speciellt lämpat för vardagligt användande.
Konstruktionen av ett elastiskt kompressionsgivande material runt leden i kombination med ett stabiliserande bandsystem ger skyddet möjlighet att stabilisera och säker axelleden vid behov av extra stöd och stabilitet.
Axelskyddet har en anatomisk passform vilket säkerställer kompression runt hela leden och överarmen. Effekten av kompression runt leden ger minskad svullnad och ökar cirkulation.
Acromed har ett extra stabiliserande bandsystem som fäster runt överarmen, bandsystemet går enkelt att justera och ger en möjlighet att anpassas skyddet egenskaper i linje med behov. Olika aktiviteter kräver ofta olika grader av stabilitet och kontroll, något som går att justeras med skyddet. Om aktiviteten kräver mera stöd och kontroll spänns banden hårdare vilket ger ökar stabilitet och effektivare rörelsekontroll.

Axelskyddet är enkelt att använda, den anatomiska konstruktionen underlättar av och påtagning av axelstödet. Stödets har även ett extra fixeringsband som appliceras runt bålen och bidrar till ytterligare fixering av axelskyddet vid rörligare moment och aktiviteter.

Använd axelstöd Acromed vid,
- Smärta och problem i axelleden
- Lättare instabilitetsproblem 
- Mjukdelsskada med behov av extra stöd
- Svullnad och problem i axeln

Axelskyddet tillverkas i en höger eller vänstermodell för att säkerställa anatomiska passform.
Det andningsaktiva kompressionsmaterialet gör Acromed till ett optimalt axelskydd för vardagliga, kroniska axelproblem med behov av extra stöd och stabilitet runt en smärtande axelled.

Vanliga frågor

Svar. Ja, Acromed är ett ventilerande textilskydd som är andningsaktivt och fungerar optimalt att använda under längre perioder som en arbetsdag.

Svar. Mät omkretsmåttet runt en avslappnad överarm för att få en indikation om vilket storlek som är mest lämpad för dig.

Svar. Axelskyddet går att användas direkt mot huden men vi rekommenderar att du har en tightare t-shirt mellan huden och skyddet så behöver du inte tvätta axelskyddet lika ofta med tanke på att man tvätta t-shirten dagligen.

Svar. Tvättrådet är 30° handtvätt, skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten