Handled tumfix Dynamics
Handled tumfix Dynamics
Handled tumfix Dynamics
Handled tumfix Dynamics

Handled tumfix Dynamics

999 kr

Dynamics är ett extra stabilt handledsstöd för en kombinerad avlastning av handled och tumme i samma konstruktion. Extra stöd, extremt enkel och optimal komfort. Läs mer
Kombinationsstöd hand och tumme
Extremt flexibel konstruktion med skenor
Förenklad av- och påtagning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Extra stabilitet och avlastning av hand och tumme

Dynamics kombinerar flera smarta funktioner i ett samma handledsstöd så som extremt enkel applicering, optimala justeringsmöjligheter, skenförstärkt avlastning för handled och tumme, extra välpolstrad konstruktion samt extrem slitstyrka och andningsaktivitet i samma produkt.
Handledsstödet är utrustad med en förenklad appliceringskonstruktion i form av ett kardborreband som i ett handgrepp spänner och justerar 6 stycken stabiliserande band samtidigt. Fördelen med den förenklade konstruktionen är inte bara enkelheten i att justera utan ger även en jämn och komplett kompression över handleden för att på bästa sätt fixera skenan för extra stöd. På insidan av bandsystemen sitter en mjuk och luftig polstrande slejf. Slejfen säkerställer komfort och tar helt bort risken att banden kommer i kontakt med huden.  

Med extra stabila skenor stabiliseras och avlastas både handleden och tummen i samma konstruktion. Skenorna är tillverkade av lätt och formstabil aluminium och skapar ett effektivt stöd runt handled och tumme för att på bästa sätt minska rörelse, skapa avlastning och ge extra stabilitet vid problem i hand och tumme.  
De dubbla skenorna är förformade med en anatomisk passform som placerar handleden i en bra viloposition vid användning.
Skenorna som sitter placerade i öppna skenfickor i handledsstödet kan enkelt tas ur och individuellt formas med handkraft vid behov. Fördelen med den enkla anpassningen ger möjlighet att forma och positioner hand och tumme i förhållande till förändrade behov.
Då rehabiliteringen kräver mer eller mindre rörelse och stöd över tid ger Dynamics handledsstöd optimala förutsättningar för att individuellt anpassa stödet efter behov. Handledsstödet går utan problem att använda även utan skenor som på enklaste sätt kan tas ut ur sin ficka. Utan skenor ger handledsstödet ett betydligt lättare stöd med mera rörelse och flexibilitet. Möjligheten att ändra och förändra handledsstödet ger ett oerhört brett användningsområde och tillåter full flexibilitet avseende stöd och avlastning i linje med unika behov.

Den förformade tumskenan täcker alla rörliga leder i tummen och går ned över handleden för att skapa en extra stabil bas för stabilitet.  Skenan har en bred fixerande klack som specifikt stödjer tummes yttre rand och bidrar till effektiv avlastning även för tummes yttre led IP led. Runt tummens yttre led sitter ett justerbart band försett med en mikrohake med extra låg profil. Bandet reglerar graden av stöd och kan på enklaste sätt öka eller minska fixeringen och stabiliteten runt tummen beroende på hur hårt bandet fixeras. På insidan av det påsydda tumgreppet sitter det ett mjukt elastiskt band som ger överlägsen komfort i kombination med ökad möjlighet att belasta tummen utan risk för skav eller obehag.  Längs med tumskenan på insidan av handledsstödet sitter även en extra polstring för att optimera komforten och minimera risken för skav och obehag mot skenans totala kontaktyta mot handled och tumme.

Handledsstöd Dynamics är kan med fördel användas vid, 

- Lokala senskideinflammationer Morbus de Quervain 
- Överbelastningsrelaterad smärta och problem i handled och tumme
- Omfattande stukning eller ledbandsskada i handled eller tumme
- Postoperativt stöd av hand och handled 
- Degenerativa problem i handled och tumme

Dynamics handledsstöd kan användas både som ett aktivitetsstöd vardagligt som likväl nattligt stöd vid behov av extra stöd och positionering nattetid.
Handledsstödet skall tvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning. Skenorna kan med fördel tas ur sina fickor för att underlätta tvätt och torkning.
Ta för vana att stänga den hårda kardborren mot den mjuka när produkten tvättas så minimeras slitage på den hårda kardborrens yta.  
 

Vanliga frågor

Svar. Ja, Dynamics ger en kombinationsavlastning för både handled och tumme i samma konstruktion.

Svar. Skenorna är förformade och det är väldigt ovanligt att de skulle behöva formas men vid behov så gör man det på enklaste sätt med handkraft.

Svar. Ja Dynamics har ett extremt greppvänligt stängningssytem som på enklaste sätt tillåter justering med hjälp av ett greppvänligt band

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten