Tumskydd Dynamics
Tumskydd Dynamics
Tumskydd Dynamics
Tumskydd Dynamics

Tumskydd Dynamics

649 kr

Tumskydd med en formbar skena för stöd. Dynamics har en smidig konstruktion och låg profil. Läs mer
Anatomisk konstruktion med formbar skena
Extra stöd runt tummen och tumbasen
Smidig konstruktion med hög komfort

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Tumskydd med formbar skena för extra stöd

Tumskydd Dynamics är ett stabilt smidigt tumskydd med en anpassningsbar skena för extra stöd runt tummen och tummens grundled. Tumskyddets skena ger möjlighet att individuellt forma skenan i linje med behov. 
Tumskyddet är tillverkat för att fungera i vardagliga situationer med anpassningsbart stöd runt tummen utan större påverkan av hand och greppförmåga. Med en total höjd på endast 11 cm är tumskyddet en extra låg och smidig konstruktioner med en unik smidighet vid användning. 

Skenornas form skapar förutsättning för stöd och kan justeras för att passa respektive användares form, längd och behov. Runt övre delen av tummen sitter ett justerbart kardborreband som tillåter anpassning och justering stödet runt tummen.

Använd tumskydd Dynamics vid skador och problem i tummen så som,
- Tumbasartros
- Lokala stukningar i tummen och tummens grundled
- Ledbandsskador eller ledkapselskador i tummen
- Behov av post-operativ stabilisering efter operation / rehabilitering
- Avlastning av tummen i samband med förslitningsskada
- Kroniskt nedsatt stabilitet i tummens leder med behov av extern fixering och stöd.

Tumskyddet spänns och fixeras på enklaste sätt med hjälp av ett cirkulärt band runt handleden och låses med kardborre. 
Tumskyddet är tillverkat av ett slitstark och andningsaktivt material bestående av 46% polyamid, 46% polurethane, 7% bomull och 1 % elastane vilket ger hög slitstyrka, andningsaktivitet och komfort i samma produkt. 
Tvätta skyddet i 30° handtvätt och låt det lufttorka innan användning. För att säkerställa att produkten håller så länge som möjligt så rekommenderar vi att alltid stänga den hårda kardborren mot den mjuka, detta för att minska slitaget på kardborren som vid omfattande slitage kan få nedsatt funktion. Produkten är en medicinteknisk produkt klass 1 och är CE märkt. 

Vanliga frågor

Ja, Tumskydd Dynamics påverkar minimalt din normala greppförmåga i handen och kan användas vid behov som extra stöd.

Skenan formas på enklaste sätt med handkraft och kan vid behov omformas för att uppnå den bästa passformen i förhållande till just dina förutsättningar.

Ja, Dynamics är ett stabilt och smidigt tumskydd och ger tack vara den unika skenan en bra passform och effektiv stabilitet vid behov.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten