Handledsstöd BOA med tumstöd
Handledsstöd BOA med tumstöd
Handledsstöd BOA med tumstöd

Handledsstöd BOA med tumstöd

1 199 kr

Extra stabilt kombinationsstöd för handled och tumme
Extremt enkel anpassning och justering
Formbara skenor för optimal passform
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Handledsstöd för extra stöd och avlastning av handled och tumme

Handledsstöd BOA® med tumstöd är ett extra stabilt kombinationsstöd som avlastar handleden och tummen i samma lösning. Handledsstödet är konstruerat med två stabiliserande skenor tillverkade av formbar aluminium, skenorna är förformade men kan enkelt med handkraft formas om för optimal individuell passform.  De två skenorna i kombination utgör grunden av stödet både för handleden och tumbasen. En skena sitter placerad över handledens insida och ger extra stöd och kontroll av handleden, den andra skenan sitter placerad över tummen och ger ett väldigt stabilt tumstöd. 
Handledsstödet appliceras runt handleden som en handske, handen träs i handledsstödet och dras upp på plats. Runt tummen sitter ett fullt anpassningsbart tumstöd som enkelt kan öppnad och justeras efter behov. 
BOA® systemet består av en roterbar disk och en stark nylonlina som sitter infäst över handryggen på handledsstödet.  Nylonlinans spänning justeras enkelt med hjälp av BOA disken och bidrar till enkel justering av handledsstödets stabilitet och kompression. BOA® disken är klädd med ett antiglid material som säkerställer enkel användning och justering vid alla tillfällen. 

Handledsstödet är tillverkat av ett luftigt Foam-tex som säkerställer optimal komfort vid användning och tvätta i 30° handtvätt, låt produkten torka innan användning. 

 

Handledsstöd med extra stödskena för handled och tumme i samma konstruktion

Kombinationsstöd för handled och tumme i samma konstruktion. De extra stabila skenorna säkerställer avlastning och stöd och kan omformas för exakt passform vid behov.

Innovativ BOA disk

Unika BOA system ger extremt enkel och exakt justering. Genom att vrida disken medsols ökas graden av avlastning och stöd på enklaste sätt

Innovativ BOA disk

Kombinationsstöd för hand, handled och tumbaserade problem

Handledsstödet kombinerar stöd och avlastning för både handled och tummen i samma konstruktion. Skenan för handleden är kraftigare än den för tummen och båda kan lätt formas med handkraft vid behov av exakt passform.

Vanliga frågor

Svar. Ja, BOA handledsstöd kombinerar extra stöd av handleden med stöd även för tummen.

Svar. Ja, BOA systemet är väldigt lätt att använda, vrid på disken åt ett håll för att öka stödet så att linan ökar kompressionen i produkten. Linan kan inte trassla sig då den ligger infäst i olika kanaler i produkten för optimal funktion.

Svar. Ja, handledsstödets skenor kan enkelt formas med hjälp av handkraft för optimal anatomisk passform.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten