Handledsstöd med tumstöd för extra effektiv avlastning av hand och tumme
handledsstod
handledsstod handledsstod handledsstod

Handledsstöd för extra stöd och avlastning av handled och tumme

  •  1 199 kr 

Handledsstöd BOA® med stabiliserande tumdel är ett extra stabilt handledsstöd med extremt enkel applicering. Handledsstödet har anpassningsbara skenor för bästa funktion och komfort. Läs mer

  • Extra stabilt kombinationsstöd för handled och tumme
  • Extremt enkel anpassning och justering
  • Formbara skenor för optimal passform
I lager
Fri frakt & Fri retur
Lev tid: 0-2 dagar

Handledsstöd BOA med tumstöd

Handledsstöd BOA® med tumstöd är ett extra stabilt kombinationsstöd som avlastar handleden och tummen i samma lösning. Handledsstödet är konstruerat med två stabiliserande skenor tillverkade av formbar aluminium, skenorna är förformade men kan enkelt med handkraft formas om för optimal individuell passform.  De två skenorna i kombination utgör grunden av stödet både för handleden och tumbasen. En skena sitter placerad över handledens insida och ger extra stöd och kontroll av handleden, den andra skenan sitter placerad över tummen och ger ett väldigt stabilt tumstöd. 
Handledsstödet appliceras runt handleden som en handske, handen träs i handledsstödet och dras upp på plats. Runt tummen sitter ett fullt anpassningsbart tumstöd som enkelt kan öppnad och justeras efter behov. 
BOA® systemet består av en roterbar disk och en stark nylonlina som sitter infäst över handryggen på handledsstödet.  Nylonlinans spänning justeras enkelt med hjälp av BOA disken och bidrar till enkel justering av handledsstödets stabilitet och kompression. BOA® disken är klädd med ett antiglid material som säkerställer enkel användning och justering vid alla tillfällen. 

Handledsstödet är tillverkat av ett luftigt Foam-tex som säkerställer optimal komfort vid användning och tvätta i 30° handtvätt, låt produkten torka innan användning. 

 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

3

Avlastning

4

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden (cm)
Small13 - 16 cm
Medium 15 - 17 cm
Large 16 - 18 cm
X-Large 17 - 21 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker ett extra stöd efter en båtbensfraktur och behöver stöd både för min handled och tumme i samma modell. Fungerar BOA handledsstöd för mig?
Svar. Ja, BOA handledsstöd kombinerar extra stöd av handleden med stöd även för tummen. 

Fråga. Är BOA systemet lätt att använda? Kan det finnas risk för att nylonlinan trasslar sig? 
Svar. Ja, BOA systemet är väldigt lätt att använda, vrid på disken åt ett håll för att öka stödet så att linan ökar kompressionen i produkten. Linan kan inte trassla sig då den ligger infäst i olika kanaler i produkten för optimal funktion. 

Fråga. Kan skenorna formas? 
Svar. Ja, handledsstödets skenor kan enkelt formas med hjälp av handkraft för optimal anatomisk passform.

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket