Handledsstöd med stabiliserande tumdel
Handledsstöd med tumstöd
Handledsstöd med tumstöd Soft Tex materiale

Handledsstöd med integrerat tumstöd

  •  449 kr 

Unikt handledsstöd med stabiliserande tumdel för extra stöd av en smärtande handled och tumme Läs mer

  • Unik kombination för extra stöd hand och tumled
  • Anatomisk passform för bästa funktion
  • Kardborrband för enkel och smidig applicering
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Handledsstöd med stabiliserande tumdel

Handledsstödet för dig med kombinerade problem i handled och tumme

Handledsstöd med stabiliserande tumdel är ett kombinationsstöd med en dynamiskt för-formad plastskena för god stabilisering och avlastning av en smärtande handled i kombination med en flexibel stabiliserande skena för effektiv avlastning av tummen och tumbasen i samma handledsstöd. Handledsstödet är tillverkat av ett mjukt och andningsaktivt, kompressiongivande Soft-Tex material, som effektivt stabiliserande handleden samtidigt som det tillåter huden att andas.
Den för-formade plastskenan passar alla handleder och bidrar till stödets goda stabilisering av handleden.

Tumdelen har en formbar aluminiumskena som ger god stabilitet och avlastning för tummen.
Handelsstödet har fyra kardborrband på ovansidan av handryggen, banden kan enkelt anpassas och justeras för att öka eller minska stabiliseringen av handleden samt ett kardborrband för tummen för enkel och smidig anpassning.

Handledsstödet tillverkas i höger eller vänster utförande för optimal passform och komfort.

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan handledsstödet tvättas?
Svar. Ja, vi rekommenderar 30* handtvätt. Skenan kan tar ur sin skenficka för att förenkla vid tvätt. Vi rekommederar att man alltid tvättar handledsstödet med stängd kardborre för minimalt slitage och optimal livslängd på produkten. 

Fråga. Vad är det som ger stabilitet i handledsstödet?
Svar. På insida av handleden ligger en anatomisk formad plastskena placerad i en öppen ficka. Skenan är förformad och passar 95% av alla handleders passform. 

Fråga. Hur fäster jag handledsstödet på handleden?
Svar. Handledsstödet fästes med hjälp av 4 kardborrband som bidrar till anpassad grad av stöd beroende på hur hård banden spänns

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt handleden (cm)
XX-Small12 - 13 cm
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Finns i Höger & Vänster

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem