NovaCool för kyla och kompression i armbågen
armbågsstöd_kyla_kompression
armbågsstöd_kyla_kompression kylbehandling armbågen

Kyla och kompression för en överansträngd armbåge

  •  799 kr 

NovaCool är ett unikt kompressions system med kyla för armbågen. NovaCool fungerar lika bra vid ex tennisarmbåge som vid idrottsskador i armbåge. Läs mer

  • Extremt enkel användning och justering
  • Fungerar lika bra hemma som på idrottsklubben
  • Kombinerar kyla med kompression

Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!

I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Kylsystem NovaCool Armbåge

Kylsystemet NovaCool armbåge är ett smidig kompression och kylsystem  för snabb, enkel och effektiv kyla / kompression vid problem. 
NovaCool fungerar lika bra inom idrottsklubben som i hemmet eller på jobbet. 
Den unika kombinationen av kyla och kompression i en anatomiskt anpassad konstruktion möjliggör förenklad användning vid problem i armbågen.

Systemets kylelement förvaras i kylen innan användning eller träning och appliceras enkelt in i armbågsstödets kompressionsmanschett innan användning. 
Den medföljande pumpen möjliggör anpassningsbar kompression över armbågen genom några enkla pumptryck. Om trycket blir för högt kan man enkelt minska trycket genom ett enkel knapptryck.
Systemet är utrustad med en flödesreglerande ventil som möjliggör enkel låsning av kompressionen

Storlekstabell

Storlek
Universal Höger / Vänster

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket