NovaCool för minskad smärta och svullnad i armbågen
armbågsstöd_kyla_kompression
armbågsstöd_kyla_kompression kylbehandling ont i armbågen

Smärtlindring för en smärtande överansträngd armbåge

  •  799 kr 

NovaCool är ett unikt kompressions system med kylbehandling för smärta i armbågen. NovaCool fungerar lika bra vid inflammationsproblem ex tennisarmbåge som vid idrottsskador i armbåge. Läs mer

  • Extremt enkel användning och justera
  • Fungerar lika bra hemma som på idrottsklubben
  • Kombinerar kyla med kompression för optimal smärtlindring
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kylsystem NovaCool Armbåge

Kylsystemet NovaCool armbåge är ett extremt smidig smärtlindrande och ödemreducerande kompressionssytem för snabb, enkel och effektiv behandling.
NovaCool fungerar lika bra inom idrottsklubben som i hemmet eller på jobbet. 
Den unika kombinationen av kyla och kompression i en anatomiskt anpassad konstruktion möjliggör effektiv behandling av smärta i armbågen. 

Systemets kylelement förvaras i kylen innan användning eller träning och appliceras enkelt in i armbågsstödets kompressionsmanschett innan användning. 
Den medföljande pumpen möjliggör anpassningsbar kompression över armbågen genom några enkla pumptryck. Om trycket blir för högt kan man enkelt minska trycket genom ett enkel knapptryck.
Systemet är utrustad med en flödesreglerande ventil som möjliggör enkel låsning av kompressionen

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek
Universal Höger / Vänster

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem