• Kylsystem NovaCool Axel - Skuldra
  • Kylsystem NovaCool Axel - Skuldra

Kylsystem NovaCool Axel - Skuldra

1 199 kr

NovaCool är ett unikt smärtlindrande kompressionssystem med kylbehandling för smärtlindring av en ond axelled vid ex frozen shoulder, impingement eller generell smärta. Läs mer
Kompression och kyla för en smärtande axelled
Minskar svullnad i axelleden efter operation eller vid skada
Kan användas utan begränsningar i hemmet, efter träning eller på jobbet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Smärtlindring och kompression för axelleden i hemmiljö utan begränsningar

NovaCool axelsystem kombinerar effektiv kylbehandling med kompression för minskad svullnad vid smärta och problem i axelleden. 
Smärta lokalt i axelleden kan effektivt behandlas med kyla och kompression. NovaCool axelsystem säkerställer både kylbehandling och kompression på ett extremt enkelt sätt oavsett var du befinner dig, i hemmet, efter träning, efter operation. Kyla och kompression är ett väldigt effektivt sött för minskad smärta i axelleden vid problem och kompressionen motverkar effektivt lokal svullnad. Kombinationen av kyla och kompression fungerar ofta väldigt effektivt för axelsmärta. Kyla och kompressionens effekt finns kliniskt dokumenterad i ett flertal studier*, kombinationen av kyla och kompression har inte tidigare varit tillgängligt på ett enkelt och smidigt sätt för användning hemmet.  
NovaCool Kylsystem ger en korrekt medicinsk rehabilitering och smärtlindring i hemmet, efter träningen eller på arbetsplatsen.
NovaCool består av tre komponenter, 1st kylelement som täcker hela axelleden, 1st kompressionsmanschett som enkelt fästes med kardborre runt axelleden samt 1 st pump med 35 cm silikonslang för anpassningsbar kompression över axelleden. 
Kompressionsmanschetten har en flödeventil som effektivt kan pumpas upp till önskad kompression över leden med hjälp av den medföljande pumpen. 
Vid stängd flödesventil kan axelbandaget användas helt fritt i hemmet, efter träning eller när behovet av smärtlindring uppstår.  

Kombinationen av NovaCool’s funktion, kyla och kompression över axelleden minskar effektivt svullnaden i axelns samtidigt som man uppnår effektiv smärtlindring med hjälp av kylelementet. 
Kompressionsmanschetten är utrustad med en reduceringsventil som möjliggör enkel och snabb justering av trycket och kompressionen över axelleden. 

Använda NovaCool axelsystem vid generell smärta, inflammation och överbelastning i knäleden samt vid, 
- Smärta i axelleden orsakat av frozen shoulder, impingement
- Inflammerade sen- och muskelfästen i axelregionen
- Lokal svullnad i axelleden efter operation
- Axelartros med smärta och svullnad
- Vid överbelastningsproblem

NovaCool axelsystem möjliggör medicinsk kylbehandling med kompression oavsett var du befinner dig och kan enkelt användas utan begränsningar. 

* Combination of cold and compression after knee surgery. A prospective randomized stydy. Schröder D1, Pässler HH 
* The use of Cryo/Cuff versus ice and elastic warp in the prospecitve care of knee arthroscopy patients. Whitelaw GP1, DeMuth KA, Demos Ha, Schepsis A, Jacques E.  

Vanliga frågor

Svar. Ja, med fördel. Novacools kylelement skall placeras i kylen innan användning och är helt portabelt. Om du kan hålla elementet kallt tills efter träningen kommer kyleffekten bli effektivare. Du behöver endast efter träningen applicera novacool över axeln och pumpa upp önksat tryck. När du har uppnått önskat tryck tar du bort pump och kan fritt föra dig med system helt täckt över axelleden för effektiv kompression och kybehandling utan begränsningar.

Svar.Ja, det är bland annat detta NovaCool är utvecklad för att på ett enkelt sätt kunna fortsätta med kylbehandlingen och smärtlidring i hemmiljö.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten