• Kylsystem NovaCool Fot/Ankel
  • Kylsystem NovaCool Fot/Ankel

Kylsystem NovaCool Fot/Ankel

999 kr

NovaCool är ett innovativt kylsystem för kyla och lokal kompression av foten, fotleden och anklar Läs mer
Kyla och kompression för i fot och fotled
Kan användas i hemmet, på jobbet, efter träning
Minskar svullnad med kompression

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Kyla och kompression för fot och fotled.

Smärta och svullnad i fotleden är ett vanligt problem efter stukade fotleder, idrottsskador samt även vid artrosproblem i fotleden. I många fall utvecklas en omfattande svullnad i leden vilket påverkar läkning och rörlighet i fotleden. 
NovaCool är ett helt unikt kyl/kompressionssystem som kan användas var som helst när som helst. NovaCool är extremt enkel att använda och appliceringen tar några sekunder. 
Kylsystemet NovaCool innefattar en uppblåsbar tryckmanschett med en flödesreglerande ventil, ett kylelement som täcker hela fotleden och en handpump för reglering av trycket i manschetten. 
Systemet appliceras över fotleden med hjälp av två breda fixerande band som fästes med kardborrband för optimal fixering. Kylelementet förvaras i kylskåpet när det inte används för att få en temperatur på ca 5°C.
NovaCool fotled är ett extremt effektivt system för att uppnå kyla/kompression över den smärtande fotleden. Kompressionen i systemet är helt anpassningsbart vilket möjliggör ökat eller minskat tryck över fotleden i linje med upplevt behov. NovaCool fotled är utrustad med en handpump som möjliggör justerbar kompression över det skadade eller smärtsamma området. 
Applicera pumpslangen i den reglerbara flödesventilen och öppna ventilen för att öka / minska graden av kompression över fotleden. 
När man uppnått önskat tryck stänger man flödesventilen och kopplar bort pumpen från ventilen. Systemet kyler och komprimerar nu fotleden och fåt en väldigt låg profil över fotleden.  

Använd NovaCool vid problem med
- Stukade fotleden med svullnad
- Inre och yttre ledbandsskada i fotleden 
- Artrossmärta i fotleden
- Inflammation i foten ex plantar fasciit, seversskada (apofysit) 
- Postoperativ kylbehandling i hemmet

Kyla och kompression för användning i hemmet, för idrottsklubben, efter träning eller vardagligt vid smärta och svullnad i fotleden. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, Novacool ger lokal kyla även under foten

Svar. Ja, absolut! Novacool ersätter alla "dyra" ispåsar och elastiska lindor. Med Novacool kylsystem kan man inom loppet av 5 sekunder applicera kyla och kompression för ett korrekt omhändertagande

Svar. Novacool kylmanschetten kan kylas ned ett obegränsat antal gånger och används regelbundet av idrottsklubbar istället för engångsprodukter.

Svar. Ja, en engångskylpåse kostar ca 20 kr st. och en högkvalitativ elastisk linda för kompressionsbehandling kostar ca 50 kr. Efter ca 1 förpackningar av kyl påsar och ca 7 elastiska lindor har man redan tjänat in kostnaden för ett Novacool system som vid rätt användning och hantering håller säsong efter säsong. I tillägg så är det viktigt att förklara att Novacool är så mycket mer än en kylpåse och elastisk linda då Novacool kombinerar kyla och kompression på ett väldigt enkelt sätt.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten