• Kylsystem NovaCool Knäled
  • Kylsystem NovaCool Knäled
  • Kylsystem NovaCool Knäled
  • Kylsystem NovaCool Knäled

Kylsystem NovaCool Knäled

1 099 kr

Kylbehandling och kompression är ett beprövat sätt för smärta och svullnad i en led. NovaCool kombinerar båda egenskaperna oavsett var du befinner dig Läs mer
Kylbehandling oavsett var du befinner dig
Minskar svullnad | För knä och arm
Justerbar kompression med pump och ventilsystem

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

NovaCool - lättanvänd kyla/kompression för knä och arm

Problem och svullnad kan effektivt lindras med kombinationen av kyla och kompression. Novacool kylsystem fungerar lika bra för knäled som armbåge och kombinerar kompression och kyla som ett effektivt sätt för att minska svullnad och problem med ett väl beprövat tillvägagångssätt. Kylan och kompressionens effekt finns kliniskt dokumenterad i ett flertal studier* , kombinationen av kyla och kompression har tidigare inte varit tillgängligt på ett enkelt och smidigt sätt för användning hemmet. NovaCool Kylsystem ger en korrekt medicinsk rehabilitering eller smärtlindring i hemmet, efter träningen eller innan promenaden.
NovaCool kylsystem för knäled och arm har ett effektivt kylelement som placeras i kylen när det inte används. Kylelementet appliceras i NovaCool manschetten som är försedd med en uppblåsbar luftkudde för att på enklaste sättet kombinera kyla med kompression.  
Kompressionsmanschetten är försedd med en pump som möjliggör extremt enkel och snabb kompressionsökning över leden. Manschetten är även utrustad med en reduceringsventil som möjliggör enkel och snabb justering av trycket och kompressionen över knäleden. 

NovaCool Knä/arm möjliggör effektiv kyla/kompression oavsett var du befinner dig och kan enkelt appliceras med hjälp av manschettens två kardborrband som fäster över hela systemets yta. 

* Combination of cold and compression after knee surgery. A prospective randomized stydy. Schröder D1, Pässler HH 
* The use of Cryo/Cuff versus ice and elastic warp in the prospecitve care of knee arthroscopy patients. Whitelaw GP1, DeMuth KA, Demos Ha, Schepsis A, Jacques E. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, NovaCool kombinerar kyla med kompression för att på bästa sätt minska problem i knäleden oavsett var du befinner du.

Svar. NovaCool består av tre komponenter. 1 st tryckmanschett (svart) 1 kylmanschett (blå) och en pump med 35 cm lång silikonslang. Lägg kylmanschetten i kylen i god tid innan användning så att manschetten är väl nedkyld. Applicera in kylmanschetten med kardborre i tryckmanschetten och lägg systemet över knäleden. Spänn de två långa banden runt knäleden och stäng kardborren så att det sitter på plats runt knäleden. Applicera pumpen i tryckventilen och vrist till On. Pumpa med handpumpen för att ökar kompressionen runt knäleden och därmed uppnå minskad svullnad och kylbehandling samtidigt. Om trycket blir för högt kan du enkelt öppna ventilen på knäbandaget för direkt minska trycket över knäleden.

Svar. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt med stängd kardborre. Kylmanschetten rengörs enklast med hjälp av en fuktig trasa.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten