Knäskydd GenuFit LIGHT
Knäskydd GenuFit LIGHT

Knäskydd GenuFit LIGHT

1 399 kr

Knäskydd GenuFit LIGHT är ett lätt avlastande knäskydd med dubbla flexibla skenor och extra stabiliserande band. GenuFit ger ett extra stöd för en instabil knäled.  Läs mer
Smidigt knäskydd med skenor för lätt stabilisering
Extra stöd för knäskålen
Luftigt och lätt för optimal komfort
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Knäskydd med flexibla fjäderskenor för lätt stöd

Knäskydd GenuFit LIGHT är ett extremt smidigt knäskydd för extra stabilitet av knäleden i kombination med extra stöd runt knäskålen. GenuFit LIGHT är tillverkad av AirX ett smidigt och ventilerande material med låg vikt. AirX säkerställer kompression över knäleden i ett välventilerat knäskydd för bästa komfort både vardagligt och idrottsligt. 

Knäskydd GenuFit LIGHT har två stycken flexibla fjäderskenor placerade på insidan och utsidan av knäleden för att ge ytterligare stöd för en lätt instabil och osäker knäled. Knäskyddet fungerar lika bra för vardagligt användande eller vid motion och idrott. 
Knäskyddets bandsystem sitter placerat över lår och vad och möjliggör full justerbarhet tack vare den unika och patenterade dragkonstruktionen. Banden dras från symmetriskt från centrum av lårets och underbenets framsida bakåt mot knäskyddets skenor för att på bästa sätt ge bättre fixering och applicering av skyddet över knäleden. 

GenuFit Light har en öppen patella som helt frilägger knäskålen från tryck vid kraftig flexion av knäleden under aktivitet. Runt det öppna hålet sitter även en knäskålsstabiliserande pelott. Pelotten stabiliserar knäskålen från in och utsidan samtidigt och ger ett lätt stöd för en instabil och smärtande knäskål. 

Knäskydd GenuFit är tillverkat av AirX ett ventilerande och luftigt material för optimal användarkomfort. I knävecket ligger extra mjukt och följsamt material för att minimera risken för skav och obehag i knävecket. 

Smidigt knäskydd med dubbla flexibla fjäderskenor

De dubbla flexibla skenorna är tillverkade av flätat rostfritt stål som följer knäledens kontur på ett optimalt sätt. Skenorna sitter i slutna fickor på in- och utsidan av knäleden för att skapa ett extra stöd och förbättrad stabilitet vid användning.

Kardborreband för individuell justering

Banden försluts med kardborreband och har en unik konstruktion genom att centrumspänna banden mitt över låret och vaden. Centrumspäningen skapar ett extra enkelt och effektiv stöd över leden.

Lätt extra stabilisering av knäskålen i samma konstruktion

De två U formade pelotterna på höger och vänster sida av knäskålen skapar ett lätt extra stöd och ökad knäskålsstabilisering.

Vanliga frågor

Svar. Ja, en fjäderskena är en mindre stabil skena som är tillverkad av tunna vävdarostfritta ståltrådar för optimal rörelse men även ett lätt extra stöd. Fjädeskenor är alternativet om du inte vill ha en hprdare metallskena men ändå extra stöd.

Svar. Nej, knäskyddet är inte högre eller vänster anpassat och fungerar lika bra över båda knälederna.

Svar. En fjäderskena är en extra stabiiserande skena tillverkad av rostfritt stål. Skenan ger knäskyddet extra stöd i sidled men tillåter full rörelse i böj och sträck i knäleden för att inte störa den normala rörelsen.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten