• Knäskydd GenuFit LIGHT
  • Knäskydd GenuFit LIGHT
  • Knäskydd GenuFit LIGHT

Knäskydd GenuFit LIGHT

1 399 kr

Knäskydd GenuFit LIGHT är ett smidigt avlastande knäskydd med dubbla flexibla skenor och extra stabiliserande band. GenuFit ger ett extra stöd för en instabil knäled. Läs mer
Smidigt knäskydd med skenor för extra stabilisering
Extra stöd för en instabil knäskål
Luftigt och lätt AirX för optimal komfort

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd med flexibla fjäderskenor för lätt stöd

Knäskyddet GenuFit LIGHT ger stabilitet åt knäleden och stöd runt knäskålen. Tillverkat av ventilerande AirX-material för kompression och komfort både vardagligt och vid idrott. Två flexibla fjäderskenor ger extra stöd vid lätt instabilitet, passande för både vardag och träning. Bandsystemet över lår och vad möjliggör justerbarhet med unik dragkonstruktion. Öppen patella frilägger knäskålen vid kraftig flexion, med en stabiliserande pelott för lätt stöd. GenuFit är tillverkat av ventilerande AirX-material med mjukt knäveck för minimerad risk för skav. Optimal användarkomfort i en smidig design.

Dubbla flexibla fjäderskenor för extra stöd och kontroll

De dubbla flexibla skenorna är tillverkade av flätat rostfritt stål som följer knäledens kontur på ett optimalt sätt. Skenorna sitter i slutna fickor på in- och utsidan av knäleden för att skapa ett extra stöd och förbättrad stabilitet vid användning.

Dubbla flexibla fjäderskenor för extra stöd och kontroll

Extra stabiliserande bandsystem för individuell justering

Banden försluts med kardborreband och har en unik konstruktion genom att centrumspänna banden mitt över låret och vaden. Centrumspäningen skapar ett extra enkelt och effektiv stöd över leden.

Extra stabiliserande bandsystem för individuell justering

AirX - extra kompression, ventilation och komfort

Det elastiska AirX materialet skapar en elastisk bas av kompressionsgivande textil runt knäleden i ett välventilerat mjukt och komfortabelt material för bästa komfort och ventilation. 

AirX - extra kompression, ventilation och komfort

Vanliga frågor

Svar. Ja, en fjäderskena är en mindre stabil skena som är tillverkad av tunna vävdarostfritta ståltrådar för optimal rörelse men även ett lätt extra stöd. Fjädeskenor är alternativet om du inte vill ha en hprdare metallskena men ändå extra stöd.

Svar. Nej, knäskyddet är inte högre eller vänster anpassat och fungerar lika bra över båda knälederna.

Svar. En fjäderskena är en extra stabiiserande skena tillverkad av rostfritt stål. Skenan ger knäskyddet extra stöd i sidled men tillåter full rörelse i böj och sträck i knäleden för att inte störa den normala rörelsen.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten