Knästöd GenuFit LIGA
Knästöd GenuFit LIGA
Knästöd GenuFit LIGA
Knästöd GenuFit LIGA
Knästöd GenuFit LIGA
Knästöd GenuFit LIGA
Knästöd GenuFit LIGA
Knästöd GenuFit LIGA

Knästöd GenuFit LIGA

2 099 kr

Knästöd GenuFit LIGA är ett stabilt och smidigt knästöd för effektiv stabilisering. Låg profil över led och endast 33 cm hög Läs mer
Knästöd för instabilitetsproblem endast 33 cm hög
Patenterade bandsystem för extra fixering
Kombinerat stöd för knäskål och knäled

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knästöd GenuFit | smidighet och extra stabilitet

Knästöd GenuFit LIGA är ett anatomiskt knästöd tillverkat med en extra tight passform för extra smidighet och minimal rörelsepåverkan. Knästödet har en total höjd på 33 cm fördelat på 16 cm nedanför knäledscentrum över vaden och 17 cm ovanför över låret. Den lägre modellen säkerställer ett extra smidig knästöd för extra stabilitet och kontroll. 
Knästödet har två sidostabiliserande skenor för extra stöd av knäleden i sidled. Knästödets skenor är tillverkade av aluminium för optimal stabilitet och kontroll av knäleden i ett smidigt utförande. Knäskenorna är polycentriskt vilket innebär att skenorna har en optimal följsamhet helt i linje med knäledens rörelse i böj och sträck då skenans rörelsecentrum följer knäledens naturliga rörelsemönster optimalt.
Knästödets stabila skenor sitter inmonterade i två skenfickor tillverkade av HDPE för extra fixering av skenan mot lår och underben.
GenuFit knästöd har ett unikt och patenterat bandsystem som förbinder knästödets skenor i ett övre och nedre segment. Bandsystemet säkerställer extra effektiv fixering av knästödet och skenorna under högintensiv aktivitet och förstärker skenornas funktion för inre och yttre stabilisering av knäleden.  Kombinationen av knästödets bandsystem och stabila fixerade skenfickor ger knästöd GenuFit LIGA unika stabiliserande egenskaper för extra stöd och kontroll av knäleden vid instabilitetsproblem.  

Knästödet har så kallad öppen design för att säkerställa minimalt med tryck över patella, knäskålen. Runt knäskålen sitter även två patella-pelotter som effektivt bidrar till stöd och stabilisering av knäskålens in och utsidan. 

Knästödet är tillverkad av AirX ett välventilerat kompressionsgivande material som ger en optimal komfort vid användning. Knästödet har även ett extra ventilerat och mjukt Soft-X material placerat lokalt i knävecket för att säkerställa optimal komfort vid användning. Soft-X materialet är täcker hela knävecket och minimerar risken för skav och obehag över knäledens mest känsliga parti. 
Tack vare knästödets anatomiska konstruktion fungerar GenuFit lika bra för höger som vänster knäled

Stabilt knäskydd med låg profil endast 33 cm

Extra stabilt knäskydd med stabila skenor på in och utsidan av knäleden men en total höjd på endast 33 cm för optimal smidighet. Runt knäskålen sitter en foampelott för extra stöd över knäskålens in- och utsida.

Stabilt knäskydd med låg profil endast 33 cm

AirX för optimal komfort och andningsaktivitet

AirX är ett tredimensionellt vävt nylontyg med hög grad av kompression i kombination med överlägsen ventilation. I det normalt känsliga knävecket sitter ett mjukare och hög-elastiskt material för att motverka skav och obehag. 

AirX för optimal komfort och andningsaktivitet

Centrumspända bandsystem för extra stöd och kontroll

Unik bandkonstruktion med centrumspänning vilket skapar förbättrad fixering och optimala justeringsmöjligheter. Centrumspänningen underlättar justering och anpassning på enklaste sätt. 

Centrumspända bandsystem för extra stöd och kontroll

Vanliga frågor

Knästödet tvättas i 30° handtvätt för minimera tvättmaskinens mekaninska slitage. Tvätta knästödet med stängd kardborre, skenorna kan tas ut sin skenficka vid tvätt.

Ja, absolut. GenuFit LIGA är ett extra stabilt och samtidigt smidigt knästöd för extra stabilitet och kontroll av knäleden vid ex ledbandsskada

Ja knästödet har två sidostabiliserande kuddar för extra stöd och kontroll av knäskålen vid instabilitetsproblem

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten