Storsäljare
Knäskydd med skenor för sidostabilisering Genum LIGA
Knäskydd med skenor för sidostabilisering Genum LIGA

Knäskydd med skenor för sidostabilisering Genum LIGA

1 249 kr

Knäskydd med metallskenor för sidostabilitet vid inre och yttre ledbandsskador Läs mer
Anatomiskt konstruktion med dubbelledade skenor
Bandsystem för extra kontroll och stabilitet
Kombinerar kompression med sidostabilitet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Knäskydd med skenor för stabilitet av en instabil knäled

NRX LIGA är ett knäskydd med sidostabiliserande skenor för sidostabilitet vid inre och yttre ledbandsskador.
Knäskyddet är anatomiskt konstruerat och kombinerar kompression över knäleden med sidledsstabilisering. Skenorna är tillverkade av aluminium och har en rörlig dubbelled för förbättrad smidighet vid användning. Skenorna sitter väl fixerade i skyddet genom ett slitstarkt och stabilt karbonnylonmaterial med extra låg profil och bra fixeringsförmåga. Ledskydden över mellersta delen av knäskyddet är tillverkad av slitstark Kevlar® för maximal slitstyrka. Runt lår och över vad sitter två stabiliserande bandsystemet som ger möjlighet att reglera stödet över knäleden. Banden går att justeras i höjdled över knäskyddet för att förbättra de individuella anpassningsmöjligheterna i skyddet. Banden försluts med en tunn och smidig mikrokardborre för att ytterligare förstärka knäskyddet låga profil.
Bandsystemet i kombination med de sidostabiliserande skenorna bidrar bra förutsättningar för extra stabilitet, kontroll och komfort för en instabil knäled. 
Knäskyddet är tillverkat av en kombination av NRX och Neptun.
NRX är ett lätt värmande och stabilt material placerad framtill på knäskyddet och Neptun är ett tunt och andningsaktivt material som sitter placera i knävecket för maximal komfort.
Den öppna patella designen motverkar tryck och obehag över knäskålen. Knäskyddet har justeringsmöjligheter upptill över låret och nedtill över vaden för extra bra anpassningsmöjligheter.  

Knäskyddet skall tvättas i 30° handtvätt och lufttorka innan användning. Skenorna kan enkelt tas ut ur knäskyddet vid tvätt genom att dra mitten av skenan rakt ut från skyddet.  

Vanliga frågor

Svar. Vi rekommenderar tvättråd är 30° handtvätt med alla kardborrband stängda. Skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning

Svar. Alla våra stabilare knäskydd för ledbandskador har bandsystem för optimal stabilitet, anpassning och fixering. Banden går att justeras och ger möjlighet till bättre fixering av skenorna över knäleden.

Svar. Ja, skenorna ligger placerade i en skyddande ledficka som är öppen upptill/baktill för att kunna ta ur skenan vid tvätt eller inspektion av leden.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten