• Springyard Foot Repair
  • Springyard Foot Repair
  • Springyard Foot Repair

Springyard Foot Repair

129 kr

En vårdande fotmousse som återfuktar och håller fötterna mjuka och friska. Den har en lätt exfolierande effekt som avlägsnar döda hudceller och stimulerar hudens naturliga förnyelse. Läs mer
Förebygger förhårdnader och torrsprickor
Lätt exfolierande effekt
Bibehåller hudens naturliga fuktbalans

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Foot Repair förebygger förhårdnader och torrsprickor

Läkande fotmousse som återfuktar och skyddar huden samtidigt som den förebygger förhårdnader och torrsprickor. Foot Repair har en lätt exfolierande effekt som avlägsnar döda hudceller och stimulerar hudens naturliga förnyelse. Innehåller sheasmör och rapsolja som återfuktar och vårdar huden, samt krysantemum och rädisrot med naturligt antibakteriella egenskaper. En kladdfri formulering som hjälper till att bibehålla hudens naturliga fuktbalans.

Förebygger förhårdnader och torrsprickor – en unik blandning av naturliga ingredienser som hjälper till att mjuka upp och återfukta huden, vilket minskar risken för förhårdnader och torrsprickor.

  • Bibehåller hudens naturliga fuktbalans – innehåller fuktgivande formula som hjälper till att bibehålla hudens naturliga fuktbalans och förhindrar torrhet och sprickor.
  • Absorberar snabbt, kladdar inte – 
  • Lätt exfolierande effekt – en lätt exfolierande effekt som hjälper till att avlägsna döda hudceller och hålla fötterna mjuka och lena.
  • För daglig användning – Foot Repairs fotmousse är utformad för daglig användning och är en viktig del av en regelbunden fotvårdsrutin.

Vanliga frågor

Foot Repair kan användas för att behandla och förebygga spruckna hälar. Foot Repair innehåller fuktgivande och närande ämnen som kan hjälpa till att mjuka upp och återfukta huden, vilket kan minska torrhet och sprickbildning.

Den tjocka huden runt ytterkanten av hälen är ett tecken på att hälens binvävsstruktur under hälbenet är påverkad och ofta uttrampad. I takt med att vävnaden under hälen pressas utåt från kroppen bildas ett tjockare hudlager för att skydda huden. Det tjockare hudlagret runt hälen bildar ofta i sin tur sprickor, hälsprickor. 

Vatten, urea, butan, propylenglykol, oktyldodekanol, cetearyletylhexanoat, palmitinsyra, stearinsyra, rapsolja, isobutan, propan, glycerin, propandiol, polysorbat 20, PVP, butyrospermum, sheasmör, trimetanol, paretanolamin, acetometofin, dietyletofumyl, tetranatriumglutamatdiacetat, chrysanthemum parthenium extrakt, leuconostoc/rädisrot fermenteringsfiltrat

Flaskan rymmer 100 ml. 

Skaka flaskan och applicera på rena och torra fötter. Se till så att hela området som ska behandlas täcks. För optimalt resultat, applicera två gånger per dag.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten