Storsäljare
  • ACTIVE ANKLE T2 - Ledat fotledsstöd
  • ACTIVE ANKLE T2 - Ledat fotledsstöd

ACTIVE ANKLE T2 - Ledat fotledsstöd

999 kr

Active Ankle T2 – det klassiska fotledsstödet för en instabil fotled. Fotledsstödets ledade fotplatta säkerställer extra stöd. Läs mer
Dubbelledat fotledstöd för extra stöd
Unik konstruktion | Tar ingen plats i skorna
Används både för inre och yttre skador

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Fotledsstöd Active Ankle T2 - extra stabilitet för fotleden

Fotledsstödet Active Ankle T2 är ett av de mest uppskattade och använda fotledsstödet någonsin. Active Ankle T2 är tillverkad av stark och stadigt formsprutad HDPE plast vilket ger en låg vikt och en slitstark konstruktion för extra stöd och enkel applicering. Active Ankle T2 är ett dubbelledat fotledsstöd vilket betyder att konstruktionen är identisk på in och utsidan av fotledsstödet.
Konstruktionen bygger på en fotplatta som placeras in under foten och fästes in på fotledsstödets inre och yttre skenor. Konstruktionen ger ett effektivt stöd av en fotleds insida och utsida. Dubbelleden sitter placerad i övergången av fotplattan och skenorna och påverkar rörelseförmågan i fotledens böj och sträck minimal. 

Active Ankle T2 har en unik fördel då konstruktionen inte tar någon plats i skorna. Fotplattan placeras under den normala innersulan i skorna och sitter kvar efter aktivitet. Active Ankle T2 kan med fördel användas i alla typer av idrottsskor, vardagsskor men inte kängor då kängans höga skaft kommer att trycka mot de sidostabiliserande skenorna över in och utsidan av fotleden.

De sidostabiliserande skenorna är täckta med ett tryckavlastande foder tillverkat av PE-skum med slutna celler för bästa komfort och god hygien. PE skummet har en tryckavlastande funktion som förebygger tryck mot fotknölarna vid en hårdare fixering av skenorna. Fodret tar inte åt sig svett eller vatten vid användning vilket gör Active Ankle T2 väldigt hygienisk och enkel att hålla ren.  

Runt de två stabiliserande skenorna på in och utsida sitter det ett 5 cm brett band stumt bandsystem som förankrar skenorna runt benet. Bandet spänns på enklaste sätt runt skenorna och fixeras med kardborre. Den enkla men effektiva konstruktionen ökar fixeringen av skenorna och skapar extra stabilitet för en instabil fotled. Från fotledstödets yttre ledcentra sitter det ett tunt nylonband, bandet är till för att ytterligare förankra den inre och yttre skenan ytterligare. Bandet fästes på enklaste sätt diagonalt upp från utsida på den inre skenans kardborreyta.

Den unika konstruktionen gör att Active Ankle T2 kan användas både för höger och vänster fotled i samma produkt. På fotledsstödets yttre skena sitter en etikett som indikerar utsidan av fotleden. Säkerställ att etiketten alltid är placerad på utsidan av fotleden så kommer fotledsstödet fungera optimalt både för höger och vänster fot.
Produkten skall rengöras efter användning och torkas på enklaste sätt av med en fuktig trasa. Se till att den hårda kardborren är stängd när produkten inte används så minimeras risken för slitage på kardborrens hårda kardborreyta.  

Unik konstruktion för extra stabilitet

Active ankle är världens mest sålda fotledsstöd och har en helt unik konstruktion bestående av en fotplatta med ledade skenor upp över underbenet för extra kontroll

Unik konstruktion för extra stabilitet

Extrem smidighet

Den unika konstruktionen med ledade skenor skapar ett hudnära och smidigt fotledsskydd som verkar utan att märkas. Fixering sker med ett brett kardborreband på enklaste sätt

Extrem smidighet

Tar minimalt med plats i skor

Då majoriteten av stödet från Active Ankle uppstår med hjälp av skenorna som fixeras på underbenet är modellen en av de minst platskrävande modellerna på marknaden. Fotplattan stoppas in under innersulan och de inre och yttre skenorna har en tjocklek på 1 mm.

Tar minimalt med plats i skor

Vanliga frågor

Svar. Active Ankle T2 är ett väldigt stabilt fotledsstöd tillverkat av HDPE plast som är extremt enkel att rengöra. Fodret är ett polurethan foder som är helt fukt och vattenavisande för enkel och effektiv stabilitet och rengöring.

Svar. Active Ankle T2 är inte höger eller vänster anpassad utan fungerar lika bra på höger eller vänster fotled. Produkten har en utsida som är märkt med "outside of ankle" som alltid skall appliceras på fotledens utsida för bästa funktion och passform. Beroende på hur du vrider fotledsstödet blir det då en höger eller vänster produkt.

Svar. Active Ankle T2 är extremt enkel att göra rent. Du behöver bara torka av fotledsstödet med en fuktig trasa då produkten inte innehåller något material som suger åt sig fukt.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten