Active Ankle Fotledsskydd - Optimal Stabilisering av stukad fot
Active Ankle T2 fotledsstod_active_ankle_T2

ACTIVE ANKLE T2 - Ledat fotledsstöd
  • 465 kr

Active Ankle T2 – det klassiska fotledsstödet med effektiv stabilitet för en instabil fotled. Fotledsstödet ledade fotplatta säkerställer extra stabilitet. Läs mer

  • Dubbelledat fotledstöd för optimal stabilitet
  • Unik konstruktion | Tar ingen plats i skorna
  • Används både för inre och yttre fotledsskador
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-3 dagar
Payment options klarna

Fotledsstöd Active Ankle T2-stabilitet med full rörelsefrihet

Fotledsstödet Active Ankle T2 är ett av de mest uppskattade och använda fotledsstödet någonsin. Active Ankle T2 är tillverkad av stark och stadigt formsprutad HDPE plast. 
Active Ankle T2 är ett dubbelledat fotledsstöd för extra effektiv stabilisering av en instabil fotled, dubbelleden i fotledsstödet ger fotleden en unik stabilitet samtidigt som rörelseförmågan i fotleden böj och sträck påverkas minimal. 

Active Ankle T2 har en unik fördel då konstruktionen inte tar någon plats i skorna. Fotplattan placeras under den normala innersulan i skorna och sitter kvar efter aktivitet.
Fotledsstödet ger ett lika effektivt stöd både över fotledens in- och utsida för inre och eller yttre ledbandsskador i fotleden. Active Ankle T2 kan med fördel användas i alla typer av idrottsskor. 
Active Ankle har ett foder tillverkad i PE-skum med slutna celler för bästa användarkomfort och god hygien. Fodret ger en effektiv tryckavlastning och tar inte åt sig svett eller vatten vid användning vilket gör Active Ankle T2 väldigt enkel att hålla ren.  
För en optimal och effektiv applicering av Active Ankle T2 har fotledsstödet ett 5 cm brett band som enkelt och effektivt spänner åt och stabiliserar skenorna mot fotleden.  Bandet är helt oelastiskt vilket bidrar till extra effektiv fixering av skenorna över fotledens in- och utsida. 
 
Active Ankle T2 kan med fördel användas både för höger och vänster fotled samt inre och yttre ledbandsskador.
På fotledsstödets yttre skena sitter en etikett som indikerar utsidan av fotleden. Säkerställ at etiketten alltid är placerad på utsidan av fotleden så kommer fotledsstödet fungerar optimalt. 

 


StorlekSkostorlek
X-Small35 - 37
Small38 - 41
Medium42 - 44
Large45 - 48
Måttinstruktioner

Fråga. Jag är orienterare och söker ett fotledsstöd som är enkelt att rengöra efter ett träningspass i skogen. Vad skall jag välja?
Svar. Active Ankle T2 är ett väldigt stabilt fotledsstöd tillverkat av HDPE plast som är extremt enkel att rengöra. Fodret är ett polurethan foder som är helt fukt och vattenavisande för enkel och effektiv stabilitet och rengöring. 

Fråga. Jag kan inte beställa höger eller vänster? Hur gör jag det?
Svar. Active Ankle T2 är inte höger eller vänster anpassad utan fungerar lika bra på höger eller vänster fotled. Produkten har en utsida som är märkt med "outside of ankle" som alltid skall appliceras på fotledens utsida för bästa funktion och passform. Beroende på hur du vrider fotledsstödet blir det då en höger eller vänster produkt. 

Fråga. Hur tvättar jag min Active Ankle T2?
Svar. Active Ankle T2 är extremt enkel att göra rent. Du behöver bara torka av fotledsstödet med en fuktig trasa då produkten inte innehåller något material som suger åt sig fukt. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

1

Avlastning

1

Värme

1

Följ oss på Facebook

Snabb leverans och när jag var i kontakt med kundtjänst nyss fick jag fantastisk service av trevlig personal. Mycket nöjd 󾮟

Posted by Anna Ohlsson on Wednesday, May 6, 2015