• Fotledsskydd A Flex
  • Fotledsskydd A Flex
  • Fotledsskydd A Flex
  • Fotledsskydd A Flex

Fotledsskydd A Flex

1 299 kr

Fotledsskydd A Flex kombinerar stabilitet med smidighet för en instabil fotled. Konstruktionen bidrar till extra stabilitet både för inre och yttre fotledsskador vid idrott och motion Läs mer
Extremt smidighet | Tar minimalt med plats i skor
Stabiliserar in och utsida
Vid skada under idrott och motion

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Stabilt, smidigt fotledsstöd vid fotledsinstabilitet

Fotledsskydd A Flex är ett innovativt stabilt fotledsstöd för nedsatt instabilitet i fotleden. Den unika konstruktionen ger full möjlighet att anpassa stödet efter behov och kombinerar hög grad av stabilitet med god anpassning och kompression över fotleden.
A Flex kombinerar stabilitet med överlägsen smidighet och full anpassningsmöjlighet i samma konstruktion för att på bästa sätt uppnå stabilisering och kontroll för en instabil fotled. A Flex har en helt unik konstruktion med en skena som är placerad på insidan av fotleden och är formad för att skapa stöd i kombination med smidighet. 
Den stabiliserande skenkonstruktionen påverkar fotledens böj och sträckförmåga minimalt vilket gör stödet till ett fotledsskydd för både för vardagligt användande som likväl idrott, motion. För att maximera stödet och komforten tillverkas fotledsstödet med en unik passform med höger och vänster utförande.  A Flex har tre individuella bandsystem som tillsammans skapar en optimal justeringsmöjlighet i linje med respektive användares unika behov av stöd, stabilitet och kompression. Band nr 1 är ett helt stumt band som förbinder den mediala skenas in och utsida vilket blir grunden för den extra effektiva stabiliseringen av fotleden. Band nummer 2 och 3 är kompressionsgivande fixeringsband som likt fotledstejpning lindas runt fotleden för att öka graden av kompression och ytterligare säkerställa skenans fixering över både in och utsidan av fotleden. 

Fixeringband 2 och 3 är utrustade med två silikonkanter i bandets ytterkant för att säkerställa att banden sitter optimalt fixerade runt fotleden oavsett omfattning av rörelse eller intensitet i rörelsemönstret. Banden lindas individuellt från in- och utsidan av fotleden för att uppnå stöd för både inre och yttre ledbandsskador och instabilitet i samma konstruktion. Olika idrotter skapar ofta olika rörelsemönster och rackersporter som tennis, badminton, padeltennis med ett högintensivt rörelsemönster med mycket start och stopp kräver vanligtvis ett kraftfullare stöd vilket enkelt går att justeras med hjälpa av fixeringen och kompressionen av banden runt fotleden. Idrotter som fotboll, innebandy med mindre intensitet i start / stopp men med högre hastighet i rörelsemönstret kräver vanligtvis ett annan stabilitetsprofil vilket enkelt justeras med hjälp av A Flex tre individuella bandsystem. 

Insidan av fotledsstödet är polstrat med mjuk och tryckavlastande foam med hög slitstyrka för att skapa optimal komfort vid användning. Fodret mjuknar upp och formar om sig i takt med att produkten används vilket ofta ger en 

Använd A Flex vid, 
- Under rehabilitering efter skada 
- Instabilitet vid idrott och motion 
- Förebyggande användning vid tidigare skada och problem

A Flex kan enkelt tvättas i 30°c handtvätt, skölj upp produkten och låt stödet lufttorka innan användning. Fotledsstödet får inte utsättas för temperaturer över 70°c då risken för att den stabiliserande skenan omformas på grund av värmen. Ta för vana att stänga kardborren när du inte använder skyddet så vårdas kardborren på bästa sätt. 

Vanliga frågor

Svar. Ja, absolut! A-Flex är ett av vårt mest anpassningsbara fotledsskydd vilket gör det möjligt att justera skyddet för att fungera optimalt för både padeltennis och joggning utifrån hur hårt banden anpassas och spänns.

Svar. Måttet skall tas från basen av hälen över vristen enligt illustrationen i storlekstabellen, om du hamnar mellan två storlekar så väljer du med fördel den mindre storleken för att säkerställa stabiliteten.

Svar. Ja, A-Flex är konstruerad på ett sätt som gör att den tar minimalt med plats i skorna och fungerar i regel utmärkt i även trängre skor utan problem.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten