Storsäljare
  • Fotledsskydd Wraptor - Speed LACE
  • Fotledsskydd Wraptor - Speed LACE
  • Fotledsskydd Wraptor - Speed LACE

Fotledsskydd Wraptor - Speed LACE

629 kr

Stabilt fotledsskydd för alla aktiviteter och sporter så som fotboll, handboll, löpning Läs mer
Stabilitet för en instabil fotled
Enkel applicering med SPEED-LACE
Individuell anpassning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Fotledsskyddet Wraptor - smidighet och stabilitet för en stukad fot

Fotledsskydd wraptor är utvecklat för att stabilisera fotleden vid problem med vrickningar/stukningar vid krävande situationer som tex. innebandy, handboll, volleyboll. Fotledsskyddets två stabiliserande band är tillverkade av ett stumt nylonband som effektivt formar sig efter fotleden och tillåter vid behov kraftig stabilisering av fotledens insida och utsida. Konstruktionen av de stumma banden ger stabilitet och kan justeras och anpassas för att ge rätt stöd över rätt del av fotleden. Bandens konstruktion ersätter den äldre tidens skenor med samma effekt men minskad risk för skav och obehag. Bandet kan fritt placeras över önskad del av fotleden för att uppnå individuell stabilisering. 8 bandet fungerar som tejpning av en instabil stukad fotleden men man slipper tejpens ökade risk för hudskada, ökade kostnad och problem med att man inte tejpar rätt. 

En stor fördel med fotledsskydd Wraptors 8 band är bandets enkla justering även under pågående aktivitet, om man upplever att fotledsskyddet inte ger tillräcklig med stöd så spänner man 8 bandet hårdare och förstärker därmed stödet runt fotleden. Justerbart stöd under aktivitet är exempelvis helt omöjligt med tejpning då man måste börja om med tejpningen från början alternativt att tejpa ytterligare stöd på befintlig tejpning. Behöver av extra stöd för en instabil fotled ökar ofta i takt med intensitet i aktiviteten samt underlaget. Kraftig belastning på ojämnt underlag kräver ofta en efterjustering av fotledsskyddet för att säkerställa rätt mängd stöd för en stukad fotled. 

Kombinationen och placeringen av de extra stabiliserande banden ger ett av marknadens mest stabila och flexibla fotledsskydd i ett och samma skydd. Fotledsskyddet Wraptor har en unik konstruktion av Shark-Skin material placerat på insidan av fotledsskyddet precis över området för inre och yttre ledbandsskador. Shark-skin är ett material som fäster mot huden eller strumpan vilket ger en väldigt god stabiliserande egenskap. Fotledsskyddet är tillverkade av en slitstark nylon för optimal slitstyrka och formstabilitet. Fodret är tillverkat av sk Spacemesh ett luftigt material som leder bort fukten från huden för att skapa de bästa förutsättningarna för optimal användarkomfort.

Fotledsskyddet Wraptor är utrustad med ett unikt snörningssystem Speed Lace som möjliggör snabb, exakt anpassning och justering av fotledsskyddet.
Speed Lace är uppdelad i en nedre och en övre sektion vilket möjliggör individuell anpassning av övre respektive nedre delen av fotleden för bästa individuella anpassning och stabilisering.

Vanliga frågor

Svar. Nej, fotledsskyddet tar endast plats i skon över samma område som du har snörning vilket innebär att du bara behöver snöra upp skon för att det skall fungera optimalt med Wraptorn.

Svar. Vi rekommenderar at du tvättar produkten i 30° handtvätt så att den inte skall utsättas för tvättmaskinens mekaniska slitage. Ta för vana att stänga den hårda kardborren mot den mjuka när du inte använder produkten så kommer kardborren hålla mycket längre.

Svar. Nej, första gången behöver man ofta följa instruktionerna hur den skall anpassas men efter det så är det sällan några problem att spänna produkten på rätt sätt. Om ni har några fråor så kan ni alltid ringa kundservice på 08-244734 för att få hjälp med appliceringen av stödet.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten