Fotledsstöd Active Ankle T2 - vit | Rehaboteket
fotledsstod_active_ankle
fotledsstod_active_ankle fotledskydd_active_ankle fotledsstod_ledbandsskada

Fotledsstöd Active Ankle T2

  •  699 kr 

Active Ankle T2 fotledsstöd för extra stabilitet och kontroll av en instabil stukad fotled

Läs mer

  • Dubbelledat fotledstöd för optimal stabilitet
  • Unik konstruktion | Tar ingen plats i skorna
  • Används både för inre och yttre fotledsskador
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Fotledsstöd Active Ankle T2 - vit

Active Ankle T2 fotledsstöd är ett av de mest sålda och uppskattade stabila fotledsstöden världen över.
Fotledsstödet har två stabila, rigida plastskenor tillverkade av starkt HDPE plast placerade över fotledens in och utsida , skenorna sitter infästa i fotledsskyddets fotplatta som sitter under foten och upp över anklarnas in och utsida.
Kombinationen av rigida plastskenor och en ledad fotplatta ger ett smidigt och extra effektivt fotledsstöd för idrott och motion som såväl vardagligt användande. Konstruktionen påverkar inte fotledens böj eller sträckförmåga utan är endast fokuserad på att stabilisera fotleden i sidled över in- och utsidan vid inre och yttre ledbandsskador och fotledsstukningar. 
Konstruktionen ger ett fotledsstöd som tar minimalt med plats i skorna, fotplattan placeras in under den befintliga innersulan i skorna. Då fotplattan är 1 mm tjock så märks den inte av när den väl är placerad i skorna.  

Active Ankle har ett tryckavlastande foder tillverkat av PE-skum med slutna celler för bästa användarkomfort och god hygien. Fodret ger en effektiv tryckavlastning och tar inte åt sig svett eller vatten vid användning vilket gör Active Ankle T2 väldigt enkel att hålla ren.  För en optimal och effektiv applicering av Active Ankle T2 har fotledsstödet ett 5 cm brett band som enkelt och effektivt spänner åt och stabiliserar skenorna mot fotleden.  Bandet är helt oelastiskt vilket bidrar till extra effektiv fixering av skenorna över fotledens in- och utsida. 
 
Active Ankle T2 kan med fördel användas både för höger och vänster fotled samt inre och yttre ledbandsskador.
På fotledsstödets yttre skena sitter en etikett som indikerar utsidan av fotleden. Säkerställ att etiketten alltid är placerad på utsidan av fotleden så kommer fotledsstödet fungerar optimalt. 

Egenskaper

Stabilitet

4

Kompression

1

Avlastning

1

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Small 35 - 41
Medium 42 - 44
Large 45 - 48

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag är orienterare och söker ett fotledsstöd som är enkelt att rengöra efter ett träningspass i skogen. Vad skall jag välja?
Svar. Active Ankle T2 är ett väldigt stabilt fotledsstöd tillverkat av HDPE plast som är extremt enkel att rengöra. Fodret är ett polurethan foder som är helt fukt och vattenavisande för enkel och effektiv stabilitet och rengöring. 

Fråga. Jag kan inte beställa höger eller vänster? Hur gör jag det?
Svar. Active Ankle T2 är inte höger eller vänster anpassad utan fungerar lika bra på höger eller vänster fotled. Produkten har en utsida som är märkt med "outside of ankle" som alltid skall appliceras på fotledens utsida för bästa funktion och passform. Beroende på hur du vrider fotledsstödet blir det då en höger eller vänster produkt. 

Fråga. Hur tvättar jag min Active Ankle T2?
Svar. Active Ankle T2 är extremt enkel att göra rent. Du behöver bara torka av fotledsstödet med en fuktig trasa då produkten inte innehåller något material som suger åt sig fukt. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket