• Active Ankle T2 Vit
  • Active Ankle T2 Vit
  • Active Ankle T2 Vit

Active Ankle T2 Vit

999 kr

Active Ankle T2 fotledsstöd för extra stabilitet och kontroll av en instabil stukad fotled Läs mer
Dubbelledat fotledstöd för optimal stabilitet
Unik konstruktion | Tar ingen plats i skorna
Används både för inre och yttre fotledsskador

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Fotledsstöd Active Ankle T2

Active Ankle T2 fotledsstöd är ett av de mest sålda och uppskattade stabila fotledsstöden världen över.
Fotledsstödet har två stabila, rigida plastskenor tillverkade av starkt HDPE plast placerade över fotledens in och utsida , skenorna sitter infästa i fotledsskyddets fotplatta som sitter under foten och upp över anklarnas in och utsida.
Kombinationen av rigida plastskenor och en ledad fotplatta ger ett smidigt och extra effektivt fotledsstöd för idrott och motion som såväl vardagligt användande. Konstruktionen påverkar inte fotledens böj eller sträckförmåga utan är endast fokuserad på att stabilisera fotleden i sidled över in- och utsidan vid inre och yttre ledbandsskador och fotledsstukningar. 
Konstruktionen ger ett fotledsstöd som tar minimalt med plats i skorna, fotplattan placeras in under den befintliga innersulan i skorna. Då fotplattan är 1 mm tjock så märks den inte av när den väl är placerad i skorna.  

Active Ankle har ett tryckavlastande foder tillverkat av PE-skum med slutna celler för bästa användarkomfort och god hygien. Fodret ger en effektiv tryckavlastning och tar inte åt sig svett eller vatten vid användning vilket gör Active Ankle T2 väldigt enkel att hålla ren.  För en optimal och effektiv applicering av Active Ankle T2 har fotledsstödet ett 5 cm brett band som enkelt och effektivt spänner åt och stabiliserar skenorna mot fotleden.  Bandet är helt oelastiskt vilket bidrar till extra effektiv fixering av skenorna över fotledens in- och utsida. 
 
Active Ankle T2 kan med fördel användas både för höger och vänster fotled samt inre och yttre ledbandsskador.
På fotledsstödets yttre skena sitter en etikett som indikerar utsidan av fotleden. Säkerställ att etiketten alltid är placerad på utsidan av fotleden så kommer fotledsstödet fungerar optimalt. 

Unik konstruktion för extra stabilitet

Active ankle är världens mest sålda fotledsstöd och har en helt unik konstruktion bestående av en fotplatta med ledade skenor upp över underbenet för extra kontroll

Unik konstruktion för extra stabilitet

Extrem smidighet

Den unika konstruktionen med ledade skenor skapar ett hudnära och smidigt fotledsskydd som verkar utan att märkas. Fixering sker med ett brett kardborreband på enklaste sätt

Extrem smidighet

Tar minimalt med plats i skor

Då majoriteten av stödet från Active Ankle uppstår med hjälp av skenorna som fixeras på underbenet är modellen en av de minst platskrävande modellerna på marknaden. Fotplattan stoppas in under innersulan och de inre och yttre skenorna har en tjocklek på 1 mm.

Tar minimalt med plats i skor

Vanliga frågor

Svar. Active Ankle T2 är ett väldigt stabilt fotledsstöd tillverkat av HDPE plast som är extremt enkel att rengöra. Fodret är ett polurethan foder som är helt fukt och vattenavisande för enkel och effektiv stabilitet och rengöring.

Svar. Active Ankle T2 är inte höger eller vänster anpassad utan fungerar lika bra på höger eller vänster fotled. Produkten har en utsida som är märkt med "outside of ankle" som alltid skall appliceras på fotledens utsida för bästa funktion och passform. Beroende på hur du vrider fotledsstödet blir det då en höger eller vänster produkt.

Svar. Active Ankle T2 är extremt enkel att göra rent. Du behöver bara torka av fotledsstödet med en fuktig trasa då produkten inte innehåller något material som suger åt sig fukt.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten