Halvsula Komfort Ger dina fötter nytt liv i ex platta sneakers
halvsula stötdämpning
halvsula stötdämpning

Halvsula Komfort | Ger dina fötter nytt liv i ex platta sneakers

  •  169 kr 

Få nytt liv i platta skor med extra stötdämpning och stöd. Förstärkt hålfot och extra dämpning av hälen

Läs mer

  • Förstärkt hålfot för extra stöd
  • Stötdämpning av häl och mellanfot
  • Passar alla skor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Halvsula Komfort med stöd

Extremt smidig halvsula speciellt konstruerad för att passa i vardagliga skor. Halvsulan är av 3/4 modell vilket tar minimalt med plats i skorna och kan användas oavsett skomodell eller klackhöjd.
Halvsulan är förstärkt i hålfoten med en termoplast för att förbättra uppbyggnaden i skorna och ger ett extra stöd för hålfoten.

Halvsulan är tillverkad av ett stötdämpande material som effektivt bidrar till bättre stötdämpning vid användning. Hälpartiet är skålformat och extra dämpaning mitt under hälen för att ytterligare förbättra komforten vid användning. Sulan ger även stötdämpning över fotens framfot utan att ta extra plats i skorna. Framfotsdämpningen fungerar extra bra vid användning av sulan i ett par skor med klack då belastningen ökar över främre trampdynan. 
Halvsulan tillverkas i två storlekar 36-40 och 41-46 och passar män och kvinnor. Sulan kan enkelt klippas ned i storlek vid behov, klippan i sulans framkant för en exakt passform. 
Tvättråd : 30° handtvätt, låt sulan lufttorka efter tvätt. 

Properties Insoles

Framfotsstöd

2

Hålfotsstöd

2

Stötdämpning

2

Stabilitet

2

Storlekstabell

StorlekSkostorlek
Dam36 - 41
Herr41 - 46

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker en sula som ger mina sneakers lite mera uppbyggnad i hålfoten. 
Svar. Komfortsulan har en förstärkt termoplast i hålfoten för extra stöd i ex ett par platta sneakers. Sulan kan enkelt flyttas mellan olika skor. 

Fråga. Varför är sulan inte hel?
Svar. Sulan är av 3/4 modell för att ta minimalt med plats i framfoten där skorna inte är reglerbara. 

Fråga. Hur tvättar jag sulan.
Svar. Torka av sulan med en fuktig trasa och låt sulan lufttorka efter tvätt.

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket