Halvsula Komfort med stöd

169 kr

Få nytt liv i platta skor med extra stötdämpning och stöd. Förstärkt hålfot och extra dämpning av hälen Läs mer
Förstärkt hålfot för extra stöd
Stötdämpning av häl och mellanfot
Passar alla skor

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Halvsula Komfort | Ger dina fötter nytt liv i ex platta sneakers

Extremt smidig halvsula speciellt konstruerad för att passa i vardagliga skor. Halvsulan är av 3/4 modell vilket tar minimalt med plats i skorna och kan användas oavsett skomodell eller klackhöjd.
Halvsulan är förstärkt i hålfoten med en termoplast för att förbättra uppbyggnaden i skorna och ger ett extra stöd för hålfoten.

Halvsulan är tillverkad av ett stötdämpande material som effektivt bidrar till bättre stötdämpning vid användning. Hälpartiet är skålformat och extra dämpaning mitt under hälen för att ytterligare förbättra komforten vid användning. Sulan ger även stötdämpning över fotens framfot utan att ta extra plats i skorna. Framfotsdämpningen fungerar extra bra vid användning av sulan i ett par skor med klack då belastningen ökar över främre trampdynan. 
Halvsulan tillverkas i två storlekar 36-40 och 41-46 och passar män och kvinnor. Sulan kan enkelt klippas ned i storlek vid behov, klippan i sulans framkant för en exakt passform. 
Tvättråd : 30° handtvätt, låt sulan lufttorka efter tvätt. 

Vanliga frågor

Svar. Komfortsulan har en förstärkt termoplast i hålfoten för extra stöd i ex ett par platta sneakers. Sulan kan enkelt flyttas mellan olika skor.

Svar. Sulan är av 3/4 modell för att ta minimalt med plats i framfoten där skorna inte är reglerbara.

Svar. Torka av sulan med en fuktig trasa och låt sulan lufttorka efter tvätt.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten