Skoinlägg Springer för extra stöd i hålfot och framfot
skoinlagg
skoinlagg skoinlagg framre_pelott

Skoinlägg med extra stöd för framfot, hålfot och hälparti

  •  579 kr 

Skoinlägg för pumps och klackskor ger foten det extra stödet som behövs för häl, mellanfot och framfot. Skoinlägget är extremt smidigt och fungerar i alla skor Läs mer

  • Smidigt skoinlägg för extra stöd
  • Integrerad pelott för avlastning av framfoten
  • Fungerar i alla skor
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Skoinlägg halvsula

Skoinlägget är tillverkad av högsta kvalitet och har ett exklusivt perforerat skinnmaterial för optimal komfort och ventilation av foten vid användning. Skoinlägget är speciellt utvecklat för att stabilisera och avlasta foten i trånga skor, kravet på skoinlägget är att det ta minimalt med plats men ger bästa möjliga stöd för mellanfot och framfot.  

Skoinläggets 3/4 modell är speciellt utvecklad för att ta minimalt med plats i framfoten av skorna där utrymmet normalt är kraftigt begränsat. 3/4 modellen ger stöd över foten utan att ta extra plats i framfoten av skorna. 
Skoinlägget passar de flesta damskor och kan användas i klackskor med en klackhöjd upp till 6 cm. 

Skoinlägg för pumps och klackskor är ett högkvalitativt ortopediskt skoinlägg och ger stöd över hela foten i samma produkt. Skoinlägget har ett skålformat hälparti för extra effektivt stöd av hälen vid belastning. Skoinläggets skålformning ger även ett naturligt stöd för hälens hälkudden vilket medför effektivare stötdämpning med kroppens egna stötdämpare. Skoinlägget har även ett anatomiskt uppbyggt hålfotsstöd som effektivt ger extra stabilitet och stöd för hålfoten vid belastning. Inlägget är förstärkt i hålfoten med ett extra stabilt plastmaterial för extra stabilitet. Över främre fotvalvet har skoinlägget en anatomisk formad framfotspelott som har för funktion att effektivt lyfta främre fotvalvet och avlasta främre trampdynan. Vid användning av klackskor ökar belastningen av framfoten markant, skoinläggets framfotspelott minskar effektivt belastnings relaterat framfotsproblem i klackskor.

Skoinläggen kan med fördel flyttas mellan olika skor och säljs alltid per par med ett höger och ett vänster inlägg.
Rengör skoinlägget med handljummet vatten och en mild tvållösningen. Skoinlägget skall lufttorka innan användning. 
  
Motverka trötta, ömmande fötter efter en dags arbete. Med rätt skoinlägg får du extra stöd av häl, mellanfot och framfoten i ett stabilt med smidigt skoinlägg. 

Properties Insoles

Framfotsstöd

4

Hålfotsstöd

3

Stötdämpning

1

Stabilitet

3

Storlekstabell

Storlek
35
36
37
38
39
40
41
42

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med att hitta hålfotsinlägg som fungerar i mina arbetsskor. Finns det några smidiga men fortfarande stabil inlägg till mig? Jag har ofta en klack på 3 cm och får ont i framfoten efter en arbetsdag. 
Svar. Ja, vi har hålfotsinlägg i så kallad 3/4 längd för att inläggen inte skall ta plats i skons tåbox där utrymmet ofta är begränsat. Inläggen har ett stabilare förstärkt valvstöd och en integrerad framfotspelott som är till för att lyfta främre valvbågen och avlasta främre trampdynan. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket