Hålfotsinlägg för klackskor
halfotsinlagg_skoinlagg
halfotsinlagg_skoinlagg halfotsinlagg

Hålfotsinlägg för extra stöd och avlastning av mellan och framfot

  •  699 kr 

Hålfotsinlägg för damskor är ett ortopediskt skoinlägg av högsta kvalitet och funktion. Hålfotsinlägget är utvecklat för att stabilisera och avlasta mellanfot och framfot. Läs mer

  • Speciellt utvecklat för damskor med klack
  • Extra stöd för mellanfot och framfot
  • Tar minimalt med plats i skorna
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Hålfotsinlägg för damskor

Hålfotsinlägg för damskor är ett ortopediskt hålfotsinlägg speciellt utvecklat för att ge optimal med stöd och avlastning för en trött eller smärtande fot. Skoinlägget är speciellt utvecklat för att passa i alla damskor och är konstruerat med en extremt tunt i häl och framfot för att ta minimalt med plats i trängre skor ex pumps och klackskor. 
Hålfotsinlägget är ett ortopediskt skoinlägg tillverkat med fokus på absolut högsta kvalitet och stöd. Skoinlägget har en förstärkt mellanfot och inbyggd framfotspelott för att ge effektivt stöd och avlastning i hålfoten, främre fotvalvet och främre trampdynan. 

Skoinläggets unika konstruktion möjliggör användning av hålfotsinlägg även i trängre skor och skor med klack. Skoinlägget är extremt tunt under hälen för att inte påverka skons greppande hälkappa samt extremt tunt under framfoten för att ta minimalt med plats i skornas tåbox. Hålfotsinläggets unika konstruktion säkerställa bästa komfort vid användning vardagligt i skor med klack och motverkar problem med smärta eller trötthet efter en dags användning av pumps eller skor med högre klack.
Skoinlägget har ett plastförstärkt mellanfotsstöd för extra effektivt stöd i hålfoten vid användning. 
​För ett uppnå optimal avlastning av framfoten har hålfotsinlägget en inbyggd framfotspelott som effektivt lyfter det främre fotvalvet. 
Vid användning av skor med klack ökar belastningen över främre trampdynan och främre fotvalvet, något som hålfotsinlägget effektivt hjälper till att avlasta. 
Skoinlägget har en tjocklek under hälen på 2 mm vilket säkerställer att foten hamnar i ett normalt läge i skorna med minimal risk för att skon börja glappa. 
Hålfotsinlägget säljs alltid per par

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag får ofta smärta i hålfoten och framfoten när jag använder vardagsskor med klack. Kan hålfotsinlägget hjälpa mig?
Svar. Ja, hålfotsinlägget är speceillt tillvekrat för att stabilisera mellanfoten (hålfoten) och samtidigt lyfta främre fotvalvet för att avlasta främre trampdynan. 

Fråga. Kan jag tvätta hålfotsinlägget?
Svar. Ja, hålfotsinlägget är tillverkad med en slitstark textil mot foten som enkelt kan rengöras med hjälpa av ljummet vatten och en mild tvållösning.

Fråga. Kan hålfotsinlägget hjälpa mig som har problem med kraftig belastning av främre trampdynan vid användning av klackskor?
Svar. Ja, absolut! Hålfotsinlägget är speceillt utvecklat för att stabilisera mellanfoten och lyfta främre fotvalvet med hjälpa av den inbyggda framfotspelotten. Att ta upp stöd i mellanfoten och lyfta främre fotvalvet bidrar effektivt till en avlastnign av främre trampdynan. 

Fråga. Jag är en dam som har skostorlek 42-43 i skor vilket gör det ibland svårt att hitta finskor i min storlek. Finns hålfotsinlägget i så stora storlekar? 
Svar. Ja, hålfotsinlägget tillverkas i storlekar från 35 - 46 

 

Storlekstabell

Storlek / Skostorlek
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem