Hålfotsinlägg skinn

Hålfotsinlägg skinn

259 kr

Hålfotsinlägg med extra stöd och stabilitet i hålfoten och framfoten. Hålfotsinlägget är täckt med tunt naturskinn för högsta komfort Läs mer
Smidigt hålfotsinlägg
Extra stöd häl, hålfot och framfot i samma sula
Naturskinn mot foten för bästa komfort
Stabilitet
Kompression
Värme
Avlastning

Leveranstid 0-2 dagar.

Hålfotsinlägg för extra stöd i hålfoten och framfoten.

Hålfotsinlägget ger extra stöd i hålfoten för det längsgående valvet tack vare det upparbetade valvstödet. Hålfotsinläggen är tillverkat av ett stabilt termoplastiskt material som effektivt säkerställer rätt stöd vi hålfoten vid belastning.  Under hälpartiet har hålfotsinlägget en extra stötdämpande hälinlägg som effektivt bidrar till ytterligare stötdämpning under hälen vid kraftigare belastning. 
Hålfotsinlägget har även en inbyggd framfotspelott som speciellt är konstruerad för att ge stöd och avlastning över det främre fotvalvet. Framfotspelotten hjälper till att lyfta främre valvbågen effektivt och bidrar till extra avlastningen av framfoten och främre trampdynan. 
Hålfotsinlägget är en sk 3/4 sula vilket gör att inlägger för hålfoten fungerar optimalt i skor med trängre tåbox och minimerar risken att skon blir för trång vid användning.
Hålfotsinlägget är konstruerad för ge extra stöd i häl, mellanfot och framfotsvalvet utan att ta plats i skorna.
Natur skinnet på hålfotsinläggets ovansida ger en skön och behaglig känsla mot foten vid användning. 

Smidigt 3/4 inlägg för vardagsskor

Unik 3/4 modell som stödjer häl och mellanfot men tar ingen som helst plats i skons tåbox. 3/4 sulor fungerar ofta optimalt i vardagliga skor med begränsat utrymme

Plastförstärkt framfot och hålfotsstöd

Inlägget har en plastförstärkt kärna som ger och bibehåller stödet för foten i belastat läge

Mjukt naturskinn för bra fothälsa

Mjukt och ventilerande naturskinn för extra komfort och en naturlig känsla.

Vanliga frågor

Svar. Ja, hålfotsinlägget är tillverkat av ett tunt plastmaterial i sk 3/4 modell för att inte ta extra plats i framfoten av skon.

Svar. Ja, det vanligaste problemet i framfoten är ett nedsjuknet främre fotvalv. Hålfotsinlägget har en sk framfotspelott som hjälper till att avlasta framfoten vid kraftigare belastning.

Svar. Rengör hålfotsinlägget med hjälp av en vatten och en fuktig trasa. Hålfotsinläggets yttre skinn kan enkelt torkas av för enkel rengöring.

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten