Hålfotsinlägg för extra stöd i hålfoten och framfoten
halfotsinlagg
halfotsinlagg

Hålfotsinlägg för extra stöd i hålfoten och framfoten.

  •  259 kr 

Hålfotsinlägg med extra stöd och stabilitet i hålfoten och framfoten. Hålfotsinlägget är täckt med tunt naturskinn för högsta komfort Läs mer

  • Smidigt hålfotsinlägg
  • Extra stöd häl, hålfot och framfot i samma sula
  • Naturskinn mot foten för bästa komfort
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Hålfotsinlägg skinn

Hålfotsinlägget ger extra stöd i hålfoten för det längsgående valvet tack vare det upparbetade valvstödet. Hålfotsinläggen är tillverkat av ett stabilt termoplastiskt material som effektivt säkerställer rätt stöd vi hålfoten vid belastning.  Under hälpartiet har hålfotsinlägget en extra stötdämpande hälinlägg som effektivt bidrar till ytterligare stötdämpning under hälen vid kraftigare belastning. 
Hålfotsinlägget har även en inbyggd framfotspelott som speciellt är konstruerad för att ge stöd och avlastning över det främre fotvalvet. Framfotspelotten hjälper till att lyfta främre valvbågen effektivt och bidrar till extra avlastningen av framfoten och främre trampdynan. 
Hålfotsinlägget är en sk 3/4 sula vilket gör att inlägger för hålfoten fungerar optimalt i skor med trängre tåbox och minimerar risken att skon blir för trång vid användning.
Hålfotsinlägget är konstruerad för ge extra stöd i häl, mellanfot och framfotsvalvet utan att ta plats i skorna.
Natur skinnet på hålfotsinläggets ovansida ger en skön och behaglig känsla mot foten vid användning. 

Properties Insoles

Framfotsstöd

3

Hålfotsstöd

2

Stötdämpning

2

Stabilitet

2

Storlekstabell

Skostorlek
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har smärta och problem i hålfoten. Jag arbetar i normala skinnskor med lite klack, fungerar hålfotsinlägget i "normala" skinnskor? 
Svar. Ja, hålfotsinlägget är tillverkat av ett tunt plastmaterial i sk 3/4 modell för att inte ta extra plats i framfoten av skon. 

Fråga. Fungerar hålfotsinlägget för framfotsproblem?
Svar. Ja, det vanligaste problemet i framfoten är ett nedsjuknet främre fotvalv. Hålfotsinlägget har en sk framfotspelott som hjälper till att avlasta framfoten vid kraftigare belastning. 

Fråga. Hur kan jag rengöra mitt hålfotsinlägg? 
Svar. Rengör hålfotsinlägget med hjälp av en vatten och en fuktig trasa. Hålfotsinläggets yttre skinn kan enkelt torkas av för enkel rengöring. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket