Lumbopull
Lumbopull
Lumbopull

Lumbopull

1 899 kr

Ryggstöd Lumbopull utvecklad för enkel applicering samt effektiv stabilisering av ländryggen. Läs mer
Unik konstruktion med optimal funktion
Extremt enkel att justera och anpassa
Extrem komfort och ventilation

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Ryggstöd Lumbopull - Enkel Anpassning - Effektivt Stabilisering

Ryggstöd är tillverkad i en unik ”dual design” vilket innebär att stödet har två stabiliserande rörliga skensystem placerade på höger och vänster sida av ryggraden.
Stödskenorna skapar avlastningen och stödet i ländryggen och förbinds med ett tunt och luftigt lycramaterial vilket skapar en extra effektiv andningsaktivitet lokalt i ländryggen för bästa komfort.

Graden av stöd och avlastning som ryggortosen ger regleras på enklaste sätt med hjälp av två extremt lättjusterade stabiliserande band med extra låg friktion. Banden har en utväxling på 1:4 vilket innebär att äldre personer, muskelsvaga personer eller personer med nedsatt greppförmåga på enklaste sätt kan hantera ryggortosen och justera stödet trots ett försvagat grepp. Fördelen med det lättglidande och enkla bandsystemen ger en ryggortos som passar alla med behov av justerbart stöd för ländryggen.  
Bandsystemet sitter infäst i ryggortosens stödskenor i ländryggen på två punkter, en hög och en låg punkt och förbinds med greppbandet som effektivt drar ihop och fixerar stödskenorna över problemområdet i ländryggen. Effekten blir extra hög grad av stabilitet där den behövs som med, i ländryggen i kombination med en av marknadens mest lättanvända ryggortoser för gammal som ung.

Ryggortosen är tillverkad av ett textilmaterial, 3D tex material som är extra mjukt och behagligt material att bära samtidigt som materialet ger en överlägsen ventilation för bästa komfort.
Fronten är extra låg, endast 16 cm för att ge ett minimalt avtryck framtill över magen vilket lämpar sig extra bra för kortare användare. Framstycket fixeras på enklaste sätt med hjälp av en mjuk och flexibel mikrokardborre och har två greppvänliga öglor som underlättar öppning och stängning vid behov.

Använd Lumbopull ryggortos vid,
Behov av effektiv avlastning av ländryggen vid problem med ex ryggskott
Optimal för äldre personer med nedsatt muskelkraft och rörlighet

Ryggortos Lumbopull har tack vare den unika designen en väldigt låg profil, låg vikt och fungerar utmärkt att använda som ett stöd under kläder vid behov. Fördelen med den luftiga konstruktioner ger en överlägsen användarkomfort.
Vi rekommenderar att ta för vana och stänga den hårda kardborren mot den mjuka när ryggortosen inte används, på så sätt minimeras slitaget på den hårda kardborren.
Tvättråd är 30° handtvätt, låt produkten lufttorka innan användning. För att minimera behovet av tvätt rekommenderar vi att man använder en tunnare t-shirt eller linne mellan huden och ryggortosen.

Vanliga frågor

Svar. Lumbopull har två stabiliserande stödskenor placerad över ländryggen, stödskenorna fixeras med hjälp av ett lättglidande bandsystem för bästa justering och anpassning.

Svar. Ja, lumbopull har en bandutväxling på 1:4 vilket betyder att det behövs minimalt med kraft för att justera banden. Ryggortosen har även två greppvänliga öglor för att kunna använda hjälpmedel eller fingrar utan behov av grepp för anpassning.

Svar. Mät runt midjan och överför måttet till vår storlekstabell för rätt storlek.

Svar. Vi rekommenderar att tvätta produkten i 30° handtvätt, låt ryggortosen lufttorka innan användning

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten