Kampanj Storsäljare
  • Ryggstöd stabil
  • Ryggstöd stabil

Ryggstöd stabil

559 kr

Ord pris 799 kr

 (-30%)

Ryggstöd med extra stöd av ländryggen. Ryggstödet stödjer ländryggen och tillåter individuell anpassning. Läs mer
Extra stöd för ländryggen
Luftig och kompressionsgivande modell
Bandsystem för extra justering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Ryggstöd Stabil för extra stöd av ländryggen

Ryggstöd Stabil är ett anatomiskt utformat ryggstöd för stöd och stabilisering. Ryggstödet är tillverkat av MCM, ett luftigt och kompressionsgivande mikrofibermaterial som ger god komfort. Mikrofibern ger ryggstödet en mjuk yta men är tillräckligt formstabilt för att i sig ge stöd.

 

Stabiliserande skenor

Ryggstödet har fyra stabiliserande skenor placerade över ländryggen. Skenorna är placerade två på höger respektive vänster sida för ett heltäckande stöd över ländryggen. Stödet levereras med en dubbel uppsättning skenor: en uppsättning metallskenor och en uppsättning plastskenor som enkelt kan bytas vid behov. Vid aktiviteter som kräver extra stabilitet passar metallskenorna bra att använda medan plastskenorna är mjukare och ger ett mer flexibelt ryggstöd. Skenorna kan utan problem bytas fram och tillbaka så att ryggstödet hela tiden är optimalt anpassat efter situationen och individuella behov.

 

Stabiliserande band

Ryggstödet har två extra stabiliserande band, vilket gör att stödet i ländryggen enkelt kan justeras i linje med hur smärtan fluktuerar under dagen. Under perioder med mer smärta  kan banden spännas åt hårdare för att öka ländryggsstödet och därmed öka avlastningen av ländryggen. Under perioder med mindre smärta kan banden spännas lösare för att minska ländryggsstödet.

 

Individuellt stöd där du behöver det som mest

De extra stabiliserande banden kan enkelt positioneras över hela ryggstödet för att öka graden av stöd över exempelvis höften och ytterligare förstärka ryggstödets förmåga att stabilisera ländrygg och bäcken i samma ryggstöd. Om banden appliceras mitt över ryggstödet ger produkten maximalt med stöd i ländryggen. Om banden appliceras högre upp ökar ryggstödets förmåga att stabilisera övergången mellan ländrygg och bröstrygg. De extra stabiliserande banden fästs framtill på ryggstödet med hjälp av kardborre. 
 


Mått och skötselråd


Ryggstödets konstruktion ger produkten en kroppsnära passform med extra låg profil. Ryggstödet kan användas under aktivitet och bäras under kläder utan att märkas. Höjden på ryggstödets främre del är 20 cm och mitt i ryggen 26 cm. Ryggstödet ska tvättas med kardborrebanden stängda och i 30° handtvätt. Låt produkten lufttorka innan användning.

Vanliga frågor

Ja. Ryggstödet ger extra stöd i ländryggen tack vare de extra stabiliserande skenorna placerade i ländryggen. Ryggstödet har även två extra stabiliserande band som ytterligare bidrar till stöd speciellt i ländryggen vid behov.

Ryggstödet är tillverkat av MCM, ett kompressionsgivande material som är ventilerande och fungerar utmärkt att använda vardagligt under kläder.

Höjden på ryggstödet framtill över magen är 20 cm och 26 cm lokalt mitt i ländryggen.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten