Knäskydd MB Schlatter
Knäskydd MB Schlatter
Knäskydd MB Schlatter

Knäskydd MB Schlatter

1 999 kr

Knäskydd MB Schlatter är ett helt unikt kombinationsskydd för schlatter med kombinerad tryckavlastning och avlastning i samma skydd Läs mer
Kombinationsavlastning för schlatter
Justeringsmöjlighet för individuell anpassning
Kombinerad kompression, stöd och stabilitet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Avlastande knäskydd för schlatter

Knäskydd MB Schlatter är ett dubbelavlastande knäskydd för schlatter för alla tillfällen vardagligt eller idrott och motion. Skyddet är tillverkat av ett kompressionsgivande material bestående av polyamide och elastane med en mjuk men kompressionsgivande effekt över hela knäleden. På in och utsidan av knäleden sitter det två flexibla mjuka fjäderskenor som ger knäleden ett lätt extra stöd utan att påverka knäledens rörelseförmåga. Fjäderskenorna säkerställer även knäskyddet totala passform och motverkar rörelse och glidning av skyddet under användning. 

MB schlatterskyddet har en unik tvådelad silikonpelott placerad över knäledens framsida direkt över problemområdet. Den övre silikonpelotten, valvpelotten är skapad som en valvbåge och ger ett direkt tryck över knäskålsenan ovan för knäskålens övre kant. Valvpelotten placeras ovanför knäskålens övre kant och löper runt hela knäskålen för att skapa ett jämnt och komfortabelt tryck. 
I valvpelottens nedre delar på in och utsidan av knäskålen sitter det två justerbara bandsystem som tillåter anpassning genom att enkelt spänna banden hårdare. Fördelen med den individuella anpassningen är att stödet kan justeras för mer eller mindre avlastning i linje med problem och behov. 

I många fall vid problem med schlatter uppstår tryckömhet över knäskålsenans fäste på främre övre delen av underbenet. Smärtan som uppstår orsakas av den lokala inflammationen och i vissa fall utvecklas en tydlig knöl över senfästet. Schlatterskyddet har ett tryckavlastande silikoninlägg placerat över schlatterknölen som minskar tryck och stötar mot schlatterknölen.

Skyddet appliceras över knäleden så att valvpelotten placeras ovanför knäskålens övre kant vilket öven placerar den nedre tryckavlastande pelotten över det smärtande senfästet. Vid behov anpassas den nedre pelotter som att schlatterknölen hamnar i det avlastande hålet på skyddets framsida.
Knäskyddet är konstruerat med en unik anatomisk passform vilket säkerställer optimal fixering vid högintensiv träning och aktivitet. Knävecket är tillverkat av ett extra mjukt och följsamt material som minimerar risken för skav och obehag.

Skyddet komprimerar knäleden jämnt vid användning, i takt med att skyddet används töjs materialen successivt och för att återfå materialet i samma ursprung efter en viss tids användning skall knäskyddet regelbundet tvättas. Rekommenderat tvättråd är 30° handtvätt, låt knäskyddet lufttorka innan användning. Undvik externa värmekällor som kan skada textil och silikonpelotter.

Unikt schlatterskydd med kombinationsavlastning

Totallösningen för schlatterproblem, kombinationsavlastning i kombination med optimal tryckavlastning tack vare den omfattande silikonpelottens konstruktion och material

Unikt schlatterskydd med kombinationsavlastning

Tryckavlastande silikon över schlatterknölen

Vid problem med schlatter kan schlatterknölen bil trycköm. MB schlatter har en anatomiskt formas silikonpelott som effektivt motverkar tryck direkt över schlatterknölen.

Tryckavlastande silikon över schlatterknölen

Tillverkat av kompressionstextil för extra stöd över knäleden

Det tunna och mjuka textilmaterialet skapar extra hög kompression runt leden och förstärker silikonpelotternas avlastande och fixerande egenskaper.

Tillverkat av kompressionstextil för extra stöd över knäleden

Vanliga frågor

Svar. Ja Schlatterskydd MB har en anatomiskt konsturerad silikonpelott som avlastar schlatterknölen och minskar risken för slag och stötar över det smärtsamma området.

Svar. Avlastningen kan enkelt justeras med hjälp av kardborrabanden i pelottens nedre del, genom att spänna banden hårdare ökar avlastningen över knäskålssenan. I takt med kraftfullare aktivitet vill man vanligtvis justera avlastningen vilket schlatterskydd MB enkelt tillåter

Svar. Lårmåttet är det mest styrande måttet och om måtten mellan lår/vad avviker så väljer man storlek utfrån lårmåttet.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten