Knäbandage elastiskt | Rehaboteket
Knäbandage elastiskt
Knäbandage elastiskt

Knäbandage för lätt avlastning och stöd

  •  299 kr 

Elastisk knäbandage för stabilitet och kompression av en smärtande knäled. Knäbandaget har två flexibla skenor för extra stöd

Läs mer

  • Extremt smidig konstruktion
  • Luftigt och ventilerande
  • Extra stöd med skenor
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Knäbandage elastiskt

Extra smidigt knäbandage med lätta flexibla skenor placerade på in och utsidan av knäleden. 
Knäbandaget är tillverkat av ett formstickat ventilerande och fuktavstötande material för att på bästa sätt minimera risken att bli blöt och svettig under bandaget vid anvädning. Materialet säkertäller optimal komfort och bidrar till att knäbandaget  med fördel användas hela dagarna utan obehag.
Knäbandaget är en extra låg variant med en väldigt låg profil vilket gör att knäbandaget tar minimalt med plats över knäleden och kan helt utan restriktioner användas vardagligt under byxor utan att knäbandaget tar för mycket plats. 

De två flexibla metallskenorna som är placerade på insida och utsida av knäleden ger ytterligare lätt stabilitet och avlastning av en smärtande knäled, skenorna motverkar även att knäbandaget sjunker ihop under använding.  
Den unika konstruktionen gör produkten väldigt enkel att använda och säkerställer funktion och komfort vid behov av lättare stöd och avlastning av knäleden. 

Använd knäbandaget vid, 
Ömhet i knäleden
Lättar Inflammationer i knäleden
Överansträng knäled
Behov av  kompression och lätt stabilitet av knäleden

Knäbandaget kan på enklaste sätt tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan anvädning. 
Bandaget finns i två storlekar och måttet som reglerar storleken är omkretsmåttet runt knäleden i centimeter. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker ett smidigt knäbandage som går att använda vardagligt under mina byxor. Finns det?
Svar. Ja med tunna material och en lägre höjd gör att knäbandaget fungerar optimalt under ett par byxor utan att ta för mycket plats. 

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

3

Värme

1

Storlekstabell

Storlek Omkretsmått runt knäleden
Small/Medium 29 - 35 cm
Large/X-Large36 - 44 cm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem