Knäskydd med hål för knäledsstabilisering | Rehaboteket
Knäskydd med hål
Knäskydd med hål

Justerbart knäskydd NRX med hål

  •  399 kr 

Smidigt knäskydd med öppen knäskål för avlastning och stöd av knäleden med hål för att ta bort tryck över knäskålen Läs mer

  • Stabilitet och stöd vid knäproblem
  • Justerbar över lår och vad
  • Extra smidighet och komfort
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Knäskydd NRX Basic med hål

Knäskydd för dig som söker smidighet, lätt stabilitet och kompression över knäleden. NRX Basic knäskydd är ett anatomisk designat knäskydd utvecklat för att lätt stödja, stabilisera och värma en smärtande knäled.
Knäskyddet ger en lätt stabilisering av knäleden och bidrar till en god kompression över leden för att motverka smärta och svullnad. Den öppna knäskålskonstruktionen tar bort tryck mot knäskålen vid användning och ger en lätt stabiliserande effekt.  

Knäskyddet är tillverkat av ett kompressionsgivande och stabiliserande material för god funktion, användarkomfort och smidighet. NRX hjälper till att lokalt öka genomströmningen i knäleden och fungerar ofta lätt  smärtlindrande över skadeområdet. Två flexibla fjäderskenor är placerade på insida och utsida av knäleden och ger lätt stabilisering av knäleden utan att påverka rörligheten.

Knäskyddets är tillverkad helt utan sömmar i knävecket och har ett extra tunt och mjuk Neptun material placerat i knävecket. Neptunmaterialet leder aktivt bort fukt från det känsliga knävecket för bästa komfort och minskad risk för skav och obehag. Knäskyddet kan enkelt justeras individuellt med hjälp av kardborrknäppning framtill på låret och baktill på vaden. Kardborrbanden ger goda justeringsmöjligheter vid kraftigare vad- eller lårmuskulatur.  Knäskyddet NRX med hål är ett smidigt knäskydd och kan med fördel användas vid generell knäsmärta, lättare artrosproblem och lokala inflammationer i knäleden. 

För att hitta rätt storlek så behöver man mäta knäleden enligt måttinstruktionerna, hamnar man mellan två storlekar väljer man med fördel den större storleken då knäskyddet 
Skyddet tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning

Egenskaper

Stabilitet

3

Kompression

3

Avlastning

2

Värme

3

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knäleden (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har ofta ont bakom knäskålen vid promenad. Är detta ett lämpligt skydd för mig.
Svar. Ja, skyddet frilägger och motverkar tryck från materialet som kan påverka problem bakom knäskålen. 

Fråga. Jag har väldigt stora lår, kan denna modell passa mig? 
Svar. Ja, knäskyddet kan anpassas i överkant på låret och nedtill över vaden för att säkerställa bästa passform och komfort. 

Fråga. Hur tvättar jag knäskyddet?
Svar. Tvätta knäskyddet i 30° handtvätt och låt produkten lufttorka innan användning. Vi rekommenderar inte maskintvätt då maskinens mekaniska slitage förkortar produktens livslängd. 

Fråga. Blir knäskyddet klumpigt med de extra fjädeskenorna?
Svar. Nej, fjäderskenorna är extremt tunna och flexibla och bidrar till lätt stabilisering av knäskyddet. Fjäderskenorna bidrar även till att knäskyddet inte sjunker ihop i knävecket vid användning

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket