TrainTech | Rehaboteket
52bones_traintech_hog_halfot
52bones_traintech_hog_halfot fotbadd_traintech_hog_halfot inlaggssula_traintech_52bones fotbadd_traintech_hog_halfot

TrainTech fotbädd med tre olika valvhöjder

  •  499 kr 

TrainTech är en tekniskt avancerad fotbädd som kombinerar dynamiskt stöd och stötdämpning av hela foten i tre olika valvhöjder Läs mer

  • Förstärkt häl-, hålfot- och framfotsstöd
  • Anpassad för fysisk aktivitet, löpning, träning motion
  • Finns i tre valvhöjder för lågt, neutralt och högt valv
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

TrainTech

Traintech är en tekniskt uppbyggd sportsula med extra stöd och stabilitet för häl, mellanfot och framfot när det behövs som mest. Sulan är tillverkad av dubbla lager EVA skum, ett mjukare och ett stabilare lager för en optimal kombination av stötdämpning och stabilitet längs med hela foten.  EVA är ett hållbart material som ofta används som stötdämpande och stabiliserande material i mellansulan på sportskor och joggingskor.

Sulans nylonförstärkta häl och mellanfotsparti skapar ett extra stabilt inlägg för optimal häl och hålfotskontroll under träning och motion.
Hälpartiet har en djupare skålform som skapar ett effektivt stöd runt hela hälen. Mitt under hälen sitter ett mjukare inlägg för att på bästa sätt skapa extra stötdämpning vid de normalt kraftiga hälisättningarna. Det förstärkta hålfotsstödet finns i tre olika höjder för ett lågt, neutralt och högt valv för att på bästa sätt skapa förutsättningar för extra stöd och stabilitet.
TrainTech valvhöjder,
Låg hålfot - valvhöjd max 28 mm
Medelhög (neutral) hålfot - valvhöjd max 33 mm
Hög hålfot - valvhöjd max 38 mm

TrainTech har även ett integrerat framfotsstöd för att stödja främre fotvalvet. Framfotsstödet, i form av en låg kudde som är konstruerad för att stödja den främre valvbågen på samma sätt som ett valvstöd stödjer mellanfoten.
Kombinationen av hälstöd, individuellt anpassad höjd på hålfotsstödet och det främre fotvalvsstödet gör TrainTech till en komplett sula som fungerar lika bra för löparen, vid promenaden som golfaren och vid generell idrott och motion. Ovanskiktet mot foten är tillverkad av bambuviskos för hög grad av komfort och enkel rengöring med handljummet vatten och tvål. Sulan tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt justeras framtill för exakt passform och längd. Skons befintliga innersula som skall tas ur skon och fungerar samtidigt optimalt som mall för anpassningen.

Properties Insoles

Framfotsstöd

3

Hålfotsstöd

4

Stötdämpning

3

Stabilitet

5

Storlekstabell

Skostorlek
35-48

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag använda Traintech även vardagligt i mina skor? Jag arbetar i normala skor.
Svar. Ja, absolut. Det finns inga begränsningar i hur du kan använda traintech på utifrån att sulan stabiliserar och stötdämpar foten oavsett låg eller högintensiv belastning. 

Fråga. Kan sulan anpassas om det skulle behövas? 
Svar. Ja, sulan kan anpassas på både längd och bredd över framfoten vid behov. 

Fråga. Hur gör jag ren sulan?
Svar. Du gör enklaste ren sulan med en fuktig svamp och tvättar av ytskiktet. Låt sulan lufttorka innan användning. 

Fråga. Finns TrainTech i olika valvhöjder för min hålfot?
Svar. Ja. TrainTech finns för låg hålfot (28mm), medelhög hålfot (33mm) samt hög hålfot (38mm) 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket