TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot
TrainTech Hög Hålfot

TrainTech Hög Hålfot

499 kr

TrainTech är en tekniskt avancerad fotbädd som kombinerar dynamiskt stöd och stötdämpning av hela foten i tre olika valvhöjder Läs mer
Förstärkt häl-, hålfot- och framfotsstöd
Anpassad för fysisk aktivitet, löpning, träning motion
Finns i tre valvhöjder för lågt, neutralt och högt valv

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

TrainTech fotbädd med tre olika valvhöjder

Traintech är en tekniskt uppbyggd sportsula med extra stöd och stabilitet för häl, mellanfot och framfot när det behövs som mest. Sulan är tillverkad av dubbla lager EVA skum, ett mjukare och ett stabilare lager för en optimal kombination av stötdämpning och stabilitet längs med hela foten.  EVA är ett hållbart material som ofta används som stötdämpande och stabiliserande material i mellansulan på sportskor och joggingskor.

Sulans nylonförstärkta häl och mellanfotsparti skapar ett extra stabilt inlägg för optimal häl och hålfotskontroll under träning och motion.
Hälpartiet har en djupare skålform som skapar ett effektivt stöd runt hela hälen. Mitt under hälen sitter ett mjukare inlägg för att på bästa sätt skapa extra stötdämpning vid de normalt kraftiga hälisättningarna. Det förstärkta hålfotsstödet finns i tre olika höjder för ett lågt, neutralt och högt valv för att på bästa sätt skapa förutsättningar för extra stöd och stabilitet.
TrainTech valvhöjder,
Låg hålfot - valvhöjd max 28 mm
Medelhög (neutral) hålfot - valvhöjd max 33 mm
Hög hålfot - valvhöjd max 38 mm

TrainTech har även ett integrerat framfotsstöd för att stödja främre fotvalvet. Framfotsstödet, i form av en låg kudde som är konstruerad för att stödja den främre valvbågen på samma sätt som ett valvstöd stödjer mellanfoten.
Kombinationen av hälstöd, individuellt anpassad höjd på hålfotsstödet och det främre fotvalvsstödet gör TrainTech till en komplett sula som fungerar lika bra för löparen, vid promenaden som golfaren och vid generell idrott och motion. Ovanskiktet mot foten är tillverkad av bambuviskos för hög grad av komfort och enkel rengöring med handljummet vatten och tvål. Sulan tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt justeras framtill för exakt passform och längd. Skons befintliga innersula som skall tas ur skon och fungerar samtidigt optimalt som mall för anpassningen.

Vanliga frågor

Svar. Ja, absolut. Det finns inga begränsningar i hur du kan använda traintech på utifrån att sulan stabiliserar och stötdämpar foten oavsett låg eller högintensiv belastning.

Svar. Ja, sulan kan anpassas på både längd och bredd över framfoten vid behov.

Svar. Du gör enklaste ren sulan med en fuktig svamp och tvättar av ytskiktet. Låt sulan lufttorka innan användning.

Svar. Ja. TrainTech finns för låg hålfot (28mm), medelhög hålfot (33mm) samt hög hålfot (38mm)

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten