Komfortsula SoftSupport | Rehaboteket
stotdampande_sula_softsupport
stotdampande_sula_softsupport 52bones_soft-support stotdampande_softsupport

SoftSupport stötdämpande sula av PU-skum

  •  299 kr 

Ultra-lätt stötdämpande sula av PU skum för extra stöd och stötdämpning av hela foten Läs mer

  • Kombinerar stöd och stötdämpning
  • Förstärkt häl och valvstöd
  • Optimal vardagssula med låg vikt
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Komfortsula SoftSupport

Komfortsula Softsupport från 52 Bones är en vardagssula för extra stöd och stötdämpning i vardagsskor utan begränsningar. Sulan är tillverkad för att stötdämpa hela foten och samtidigt skapa ett stabilare inlägg för häl och mellanfot. Den integrerade plastförstärkningen runt hälen och mellanfoten bidrar till ett extra stöd för foten vardagligt. Plastförstärkningen skapar ett skålformat hälparti för extra stöd och sträcker sig upp över mellanfoten för extra stöd.
Mitt under hälbenet sitter det en mjukare stötdämpande zon, zonen skapar ett ännu mjukare parti mitt under hälbenet vilket ofta fungerar avlastande vid centrala hälproblem så som hälsporre eller uttrampad hälkudde.
Mellanfoten är uppbyggd av PU-skum och skapar tillsammans med plastförstärkningen ett effektivt mellanfotsstöd.

Total materialtjocklek över framfoten är endast 5 mm och skons befintliga innersula skall tas bort och ersätts med den nya sulan. Central över främre trampdynan sitter det ytterligare en mjukare stötdämpande zon för ytterligare komfort och dämpning.
Ytskiktet mot foten är tillverkat av bambuviskos för bästa komfort och hygien. Sulan skall rengöras med handljummet vatten och skall lufttorkas innan användning.
Inlägget tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt anpassas med en vass sax framtill för exakt passform i de befintliga skorna.

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

3

Stötdämpning

4

Stabilitet

2

Storlekstabell

Skostorlek
35 - 46

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan jag anpassa sulans längd vid behov?
Svar. Ja, sulan tillvkeras i dubbelstorlekar och kan på enklaste sätt anpassas längdmässigt med en sax. 

Fråga. Skall jag ta bort den befintliga innersulan från skorna innan jag lägger ned min nya sula?
Svar. Ja, sulan ersätter den befintliga innersulan som fungerar perfekt som mall om längden / bredden behöver anpassas. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket