SoftSupport
SoftSupport
SoftSupport

SoftSupport

249 kr

Ultra-lätt stötdämpande sula av PU skum för extra stöd och stötdämpning av hela foten Läs mer
Kombinerar stöd och stötdämpning
Förstärkt häl och valvstöd
Optimal vardagssula med låg vikt

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

SoftSupport stötdämpande sula av PU-skum

Komfortsula Softsupport från 52 Bones är en vardagssula för extra stöd och stötdämpning i vardagsskor utan begränsningar. Sulan är tillverkad för att stötdämpa hela foten och samtidigt skapa ett stabilare inlägg för häl och mellanfot. Den integrerade plastförstärkningen runt hälen och mellanfoten bidrar till ett extra stöd för foten vardagligt. Plastförstärkningen skapar ett skålformat hälparti för extra stöd och sträcker sig upp över mellanfoten för extra stöd.
Mitt under hälbenet sitter det en mjukare stötdämpande zon, zonen skapar ett ännu mjukare parti mitt under hälbenet vilket ofta fungerar avlastande vid centrala hälproblem så som hälsporre eller uttrampad hälkudde.
Mellanfoten är uppbyggd av PU-skum och skapar tillsammans med plastförstärkningen ett effektivt mellanfotsstöd.

Total materialtjocklek över framfoten är endast 5 mm och skons befintliga innersula skall tas bort och ersätts med den nya sulan. Central över främre trampdynan sitter det ytterligare en mjukare stötdämpande zon för ytterligare komfort och dämpning.
Ytskiktet mot foten är tillverkat av bambuviskos för bästa komfort och hygien. Sulan skall rengöras med handljummet vatten och skall lufttorkas innan användning.
Inlägget tillverkas i dubbelstorlekar och kan enkelt anpassas med en vass sax framtill för exakt passform i de befintliga skorna.

Stabilitet
Stötdämpning
Mellanfotsstöd
Framfotsstöd

Vanliga frågor

Svar. Ja, sulan tillvkeras i dubbelstorlekar och kan på enklaste sätt anpassas längdmässigt med en sax.

Svar. Ja, sulan ersätter den befintliga innersulan som fungerar perfekt som mall om längden / bredden behöver anpassas.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten