Stötdämpande helsula Gelsole 3D | Rehaboteket
gelesula_52_bones
gelesula_52_bones stotdampande_gelsula_52_bones gelsula
Kampanj

Gelsula för stötdämpning och komfort

  •  239 kr 
  • 299 kr

Stötdämpande och stödjande helsula av gel för komfort, stöd och stötdämpning

Läs mer

  • Tillverkad av stötdämpande gel
  • Extra dämpande zoner för häl och framfot
  • Integrerat hålfotsstöd för extra stabilitet
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stötdämpande helsula Gelsole 3D

Gelsole 3D är en allsidig stötdämpande sula som fungerar lika bra vardagligt som för idrott och motion. Sulan är tillverkad av TPE-gel med tre olika hårdheter för en kombinerad effekt av stötdämpning och stöd i samma inläggssula. Den fastare delen är placerad runt hälen och mellanfoten för att skapa en högra grad av stabilitet för foten i belastning.
De mjukare partierna är placerade under hälen och framfoten för att ytterligare öka stötdämpningen och komforten vid hälisättning och avveckling av steget. Mellanfoten är uppbyggt med ett integrerat valvstöd för att skapa ett extra stöd och ytterligare stabilitet för hålfoten. Ovanskiktet på sulan är tillverkad av bambuviskos för att säkerställa en fräsch känsla hela dagen. Gelsole är en optimal sula för dig som går och står mycket dagligen och fungerar lika bra på arbetsplatsen som vid promenaden eller som en uppgradering av dina vardagliga skor vid behov av extra stöd och dämpning.

Sulan tillverkas i dubbelstorlekar 34–36, 36–38, 38–40, 40–42, 42–44, 44–46 samt 46–48.
Gelsole 3D ersätter den befintliga innersulan i skorna och kan enkelt anpassas vid behov av exakt passform med hjälp av att klippa ned framkanten på sulan med en vass sax.
Använda den gamla sulan som mall vid behov av anpassning av sulan.

Properties Insoles

Framfotsstöd

2

Hålfotsstöd

2

Stötdämpning

3

Stabilitet

3

Storlekstabell

Skostorlek
34 - 48

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Kan sulan anpassas efter mina smalare skor?
Svar. Ja, sulan kan enkelt anpassas både bredd och längd genom att klippa ned den. Använd den befintliga innersulan för exakt passform. 

Fråga. Är sulan lämplig att använda som vardagssula i mina vanliga skor? Jag vill ha bättre stötdämpning 
Svar. Ja, absolut! Gelsulan fungerar i vanliga skor och ersätter den befintliga innersulan i skorna 

Fråga. Går sulan att tvätta?
Svar. Ja, sulan är tillverkad av bambuviskos som man torkar av med en fuktig trasa för att håll den ren. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket