Stötdämpande GameTech | Rehaboteket
52bones_gametech_hogt_fotvalv
52bones_gametech_hogt_fotvalv sportsula_gametech_hog sportsula_padel gametech_hog_halfot

Sportsula GameTech för inomhus- och racketsport

  •  399 kr 

Stötdämpande inläggssula speciellt utvecklad för racketsport och högintensiv idrott ex handboll, innebandy, padel Läs mer

  • Extra stötdämpning häl och framfot
  • Förstärkt stöd i hålfoten för ett högre valv
  • Utvecklad för racketsport och högintensiv idrott
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Stötdämpande GameTech

GameTech är en förstärkt stötdämpande sportsula med extra stöd och stabilitet för häl och mellanfot.
Sulan har en nylonförstärkning placerad under häl och mellanfot som effektivt bidrar till ytterligare stabilitet av foten i belastat läge. De höga fotvalvsstödet har en total höjd på 38 mm vilket ger bra förutsättningar för att stödja och stabilisera en högre hålfot vid idrott och motion. 

Sulan är tillverkad av EVA, ett lätt och mycket stötdämpande material som trots en tunnare profil ger effektiv dämpning för hela foten. Total materialtjocklek över framfoten är 4 mm vilket gör att sulan fungerar i alla sportskor, skons befintliga innersula skall tas bort och ersätt med GameTech. 
Mitt under hälbenet och över hela framfoten sitter det ett mjukare EVA material för förbättrad dämpning lokalt i häl och framfot. De två mjukare zonerna gör GameTech till en optimal sula för dig som utövar idrott med mycket start och stopp i kombination med sidledsrörelser ex padel, tennis, innebandy, handboll.  Ovanskiktet mot foten är tillverkad av bambu-viskos, ett material som effektivt motverkar friktion mot foten vilket ytterligare förstärker sulan egenskaper för högintensiv idrott med ett rörelsemönster med mycket start/stopp 

GameTech tillverkas i dubbelstorlekar från 35-48 och kan enkelt anpassas i framkant av sulan för exakt passform med hjälp av en vass sax. Om anpassning behövs så fungerar den befintliga innersulan i skorna utmärkt som mall.  Rengör sulan med en fuktad trasa och torka av ytskiktet regelbundet. 

GameTech finns även för ett medellhög hålfot med en höjd på 33 mm samt låg hålfot med en valvhöjd på 28 mm. 

 

Properties Insoles

Framfotsstöd

2

Hålfotsstöd

4

Stötdämpning

4

Stabilitet

3

Storlekstabell

Skostorlek
35-48

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag upplever att min fot glider i skorna när jag spela padel. Kan GameTech hjälpa mig med bättre fixering?
Svar. Ja, normalt så ökar rörelsen i skorna i takt med högintensiva start och stopp. GameTechs uppbyggnad hjälper även till att hålla foten på plats. 

Fråga. Kan jag anpassa sulan till smalare skor? 
Svar. Ja, GameTech säljs i dubbelstorlekar och kan anpassas vid behov både avseende längd och bredd

Fråga. Finns GameTech i olika valvhöjder för min hålfot?
Svar. Ja. GameTech finns för låga hålfot (28mm), medelhög hålfot (33mm) samt hög hålfot (38mm) 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket