Sportsula SlimTech | Rehaboteket
sportsula_slimtech
sportsula_slimtech sportsula_slimtech_hog_halfot 52bones_slimtech_hog

Sportsula SlimTech för trånga sportskor

  •  399 kr 

Slimtech är en tunn och smidig sportsula konstruerad för stöd och stötdämpning i skor som har begränsat utrymme ex. fotbollsskor. Läs mer

  • Tar minimalt med plats i trånga skor
  • Förstärkt häl och hålfotsstöd i olika höjder
  • Från storlek 33 för den mindre foten
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Sportsula SlimTech

SlimTech är en tekniskt avancerad sportsula för extra stöd och stötdämpning med extremt låg profil. Sulan har ett stöd med en stabilare nylonförstärkning placerad under hälen och i hålfoten. Nylonförstärkningen förbättrar och förstärker sulans förmåga att stödja hålfoten under aktivitet och träning.  Då alla fötter är olika med olika höjder på hålfoten tillverkas SlimTech med tre olika höjder på hålfotsstöd, detta för att skapa bättre förutsättningar för stöd och stabilitet.
Slimtech finns i 3 olika valvhöjder,
Låg hålfot - valvhöjd 28 mm
Medelhög (neutral) hålfot - valvhöjd 33 mm
Hög hålfot - valvhöjd 38 mm

Sportsulan är tillverkad av stötdämpande EVA och har en mjukare stötdämpande zon mitt under hälen för att ytterligare förbättra dämpningen vid högintensivbelastning. Undersidan av sulan är tillverkad av ett fixerande material för att säkerställa att sulan ligger bra fixerad vid högintensiv träning och belastning.  SlimTech har en total materialtjocklek i framfoten på 3mm vilket är extremt tunt och passar i de flesta trängre skor med uttagbar innersula. Skons befintliga innersula skall tas bort för att ge plats åt sportsulan på bästa sätt. 

Sulan rengörs på enklaste sätt med handljummet vatten och en mildare tvållösning. Ta för vana att ta ur sulan ur skorna efter användning för att tillåta sula och skorna att torka.

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

4

Stötdämpning

3

Stabilitet

3

Storlekstabell

Skostorlek
33-48

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag söker en smidig sula för mina fotbollsskor, kan SlimTech fungera i fotbollsskor
Svar. Ja, SlimTech är speciellt utvecklad för att passa i trånga skor så som ex fotbollsskor. 

Fråga. Hur högt är valvstödet för i denna modell?  
Svar. Valvstödet i SlimTech Hög är 38 mm för att ge ett effektiv stöd i hålfoten

Fråga. Finns SlimTech i barnstorlek?
Svar. Ja, Slimtech för högt fotvalv finns från storlek 33 för att även passa mindre barnfötter

Fråga. Skall jag ta bort innersulan i mina skor innan jag lägger ned mina slimtech?
Svar. Ja, innersulan skall tas bort innan du lägger ned sulan i skorna. 

Fråga. Finns SlimTech i olika valvhöjder för min hålfot?
Svar. Ja. GameTech finns för låga hålfot (28mm), medelhög hålfot (33mm) samt hög hålfot (38mm) 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket