Komfortsula SlimSupport | Rehaboteket
52bones_slim-support
52bones_slim-support komfortsula_slim slim_support_komfortsula

Stötdämpande 3/4 sula med valvstöd för alla skor

  •  159 kr 

Extremt smidig komfortsula för daglig komfort oavsett skoval eller situation Läs mer

  • Uppbyggt stöd i hålfoten
  • Tar minimalt med plats i skorna
  • Extra stötdämpning under hälen och framfot
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Komfortsula SlimSupport

SlimSupport är ett ¾ inlägg som passar i stort sett i alla skor. Den extremt smidiga konstruktionen tar minimalt med plats i skorna och slutar innan tåboxen för att säkerställa att skorna inte blir trånga eller skapar tryck mot framfoten. Fördelen med ¾ inlägg är att de oftast fungerar lika bra oavsett hur skons framfot är konstruerad och inläggen blir extra lätta att flytta mellan olika skomodeller.  
Inlägget har ett plastförstärkt mellanfotsstöd integrerat i det stötdämpande och luftiga PU-skummet som sulan är tillverkad av. PU-skummet kombinerar extremt låg vikt med stötdämpning på ultrasmidigt sätt och plastförstärkningen mitt under foten stödjer mellanfoten. Kombinationen av stabilitet och stöd motverkar effektivt trötta och värkande fötter oavsett situation eller skoval.

Ovanskiktet i inlägget är tillverkat av bambuviskos, ett material som håller foten fräsch under hela dagen och kan enkelt rengöras med handljummet vatten och en mild tvållösning Låt sulan lufttorka innan användning, sulan får inte torkas vid en värmekälla. Tack vare materialval och konstruktion så har den ultrasmidiga sulan en extremt låg vikt på endast 50 gram per par.

SlimSupport kan enkelt flyttas mellan olika skor och används ovanpå den befintliga innersulan i skorna. 
Modellen tillverkas i två storlekar 36-40 och 41-45.

Properties Insoles

Framfotsstöd

2

Hålfotsstöd

2

Stötdämpning

2

Stabilitet

2

Storlekstabell

Storlek Skostorlek
Medium 36 - 40
Large 41 - 45

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Varför är sulan 3/4 längd?
Svar. För smidigheten att kunna använda sulan i alla skor. 3/4 längden underlättar anvädningen sulan som inte tar någon plats i skons tåbox.

Fråga. Kan jag tvätta sulan?
Svar. Ja, på enklaste sätt genom att skölja av sulan med handljummet vatten och låta den lufttorka

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket