Armbågsskydd Epifit
Armbågsskydd Epifit
Armbågsskydd Epifit

Armbågsskydd Epifit

479 kr

Smidigt och andningsaktivt armbågsskydd avlastning av tennisarmbåge, golfarmbåge och musarmbåge. Läs mer
Kombinationsavlastning för tennis och golfarm
Optimal funktion och komfort
Andningsaktivt Air-X material

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Armbågsskydd för avlastning av tennisarm och golfarm

EpiFIT är ett anatomiskt format armbågsskydd utvecklat för avlastning av tennisarmbåge, musarmbåge (lateral epikondylit) eller golfarmbåge (medial epikondylit)
Armbågsskyddet har en "kortare" design och som inte går för upp över överarmen eller ner över underarmen.
Den kortare designen ger ett stöd med ökad komfort och användarvänlighet. I armbågsledens känsligaste område, armvecket sitter ett extra mjukt, elastiskt och luftigt Soft-X material. Det mjuka och luftiga Soft-X materialet ger extra följsamhet i armvecket och minimerar risken för att skav och obehag skall uppstå oavsett användningsområde vid idrott och motion, på arbetet eller vardagligt användande. 

EpiFIT är tillverkad av Air-X, ett kompressionsgivande textilmaterial som säkerställer lokal kompression runt armbågsleden. Air-X är samtidigt ett väl ventilerande material som bidrar till en luftig och behagligare upplevelse vid längre tids bärande oavsett på användning.

Runt underarmens sitter ett anpassningsbart avlastande spänne. Spännet har en D-ring och anpassas och justeras med hjälp av hård och mjuk kardborre. Spännet är konstruerat för att ge avlastning av muskelfästena över armbågen in och utsida i samband med tennisarm och golfarm i samma lösning. Beroende på omfattning av problemen kan spännet enkelt justeras för mer eller mindre effekt genom att spänna bandet hårdare eller lösare runt underarmen. Spännets unika funktion säkerställer likvärdig avlastning över både de inre och yttre senfästena i armbågsleden samtidigt. Funktionen i spännet är att minska muskelbelastningen i de inflammerade senfästens som kommer från handleden genom att placera ett avlastande tryck över övre delen av underarmen på handledens böj och sträckmuskultur.

EpiFIT skall tvättas i handljummet vatten (30°) med vanligt tvättmedel. Var noga med att skölja ur eventuella rester av tvättmedel och låt produkten lufttorka. Undvik värmekällor som vid för hög temperatur kan skada Air-X textilen.

Vanliga frågor

Svar. EpiFIT är ett extra smidigt skydd som fungerar lika bra på kontoret som på gymmet. Det luftiga Air-X materialet säkerställer att luften under skyddet får andas vilket ger optimal komfort även inomhus.

Svar. EpiFIT är smart konstruerat för att underlätta appliceringen och därmed avlastning. Det enda du behöver göra är att säkerställa att skyddets mjuka material sitter i armvecket så kommer spännet att hamna på rätt plats för optimal avlastning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten