Tennisarmbågsbandage - EpiCon
Tennisarmbågsbandage - EpiCon

Tennisarmbågsbandage - EpiCon

379 kr

Tennisarmbågsbandage EpiCon är ett smidigt anatomisk konstruerat spänne för avlastning vid tennisarmbåge, golfarm och musarm i samma produkt Läs mer
Avlastning för tennisarm, golfarm och musarm
Smidig design med extremt låg profil
Enkel och smidigt applicering och justering

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Tennisarmbågsbandage för tennisarmbåge

Effektiv avlastning av tennisarm, golfarm och musarm med EpiCon tennisarmbågsbandage. EpiCon är ett litet och smidigt tennisarmbågsbandage med ett brett applikationsområde. Tennisarmbågsbandaget kan användas både vid arbetsrelaterade och eller idrottsrelaterade problem och hjälper till att effektivt avlasta inflammationen i alla situationer.  Epi-Con tennisarmbågsbandage är anatomiskt designat med en väldigt låg profil vilket gör att skyddet kan användas med fördel vid alla situationer.

Tennisarmbågsbandaget är konstruerad för enkel och smidig applicering och är tillverkad av formsprutad HD plast med en unik anatomisk design för bästa effekt.
Spännets plastkonstruktion är konstruerad som ett C vilket “greppar” underarmen som är aktiverad i samband med tennisarm och musarm. Spännet är konstruerat med en en bred och en smal pelott som skapar en bredare eller smalare kontaktyta mot underarmsmuskulaturen. Valet och placeringen av bred eller smal pelott är helt individuellt och skall testas fram utifrån respektive användares behov och preferens. Fördelen med två olika konstruktioner är att tennisarmbågsbandaget enkelt kan förändras i form av avlastning och totalt tryck helt i linje med behov och aktivitet.

På insidan av tennisarmbågsbandaget sitter ett mjukt och tryckavlastande foder är tillverkat av NeoTex, ett värmande material som bidrar till att lokalt öka blodgenomströmningen i armbågen. Fodret har även en inmonterad silikonyta vilket ökar spännets vidhäftande funktion och förbättrar fixeringen i samband med aktivitet eller ett rörligt arbete. 
Ett 2 cm brett elastiskt band sitter applicerad genom D-ringen placerad på utsidan av spännet. En enkel accessen till bandet gör det möjligt att under aktivitet förändra och justera graden av stöd genom att på enklaste sätt spänna bandet hårdare eller lösare i linje med behov.

Tennisarmbågsbandaget skall sitta ca 5 cm nedanför problemområdet på underarmens utsida eller insida beorende på problem med tennisarmbåge eller golfarm. Tennisarmbåge, Golfarm och Musarm orsakas av handledens rörelser trots att smärtan sitter i armbågen. För att optimera avlastningen och effekten av tennisarmbågsbandaget skall EpiCon placeras på rätt ställe över den muskeln som är mest aktiverad vid handledsrörelser. Placera din hand över den smärtande armens underarm, vicka upp och ned på handleden så känner du tydligt vilken muskel som aktiveras vid handledsrörelser.Placera den avlastande pelotten över den aktiverade muskeln och spänn åt det elastiska bandet efter behov.

Om behovet finns för ytterligare avlastning av armbågen, kan man kombinera Epi-Con med ett stabiliserande handledsbandage för ytterligare avlastning av senfästet i armbågen. 
Skyddet skall tvättas i 30° handtvätt och skall lufttorka innan användning. Det yttre plastspännet torkas vid behov av med hjälp av en fuktig trasa. 

 

Vanliga frågor

Svar. Placera skyddet ca 5 cm nedanför den direkta smärtpunkten. Produkten breda eller smala pelott skall placeras direkt över muskelbuken 5 cm nedanför senfästet.

Svar. Ja, spännet avlastar både tennis, golf och musarm i samma spänne.

Svar. Spännet kommer inte att ge samma effekt om den sitter fel. Vi rekommenderar att man testar sig fram med utgångspunkten 5 cm nedanför smärtpunkten. Med tanke på spännets emorma flexibilitet så kan det lätt flyttas för att hitta just din optimala placering.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten