VIVA OUTDOOR
VIVA OUTDOOR
VIVA OUTDOOR

VIVA OUTDOOR

399 kr

VIVA OUTDOOR är en komplett inläggssula för extra stöd, stötdämpning och optimal hygien för längre tids användning så som vandringar, hiking och krävande belastning i ojämn skog och mark. Läs mer
Komfort, stötdämpning, stabilitet och hygien
För längre krävande situationer så som hiking, vandring eller promenader
Plastförstärkt hålfotsstöd och hälstöd med extra dämpning

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Unika sulor utvecklade för vandring, hiking med stöd och dämpning

VIVA OUTDOOR är en tekniskt utvecklad sula som kombinerar optimal komfort, stötdämpning samt stabilitet för hela foten. Det övre lagret mot foten är tillverkat av ett slitstarkt och friktionsreducerande lager som minimerar risken för skav även efter en mera extrem och långvarig belastning som många promenader eller vandringar kan innebära.

Sulan är uppbyggd av FLAX fibrer, en naturlig textilfiber med starka och tjockare egenskaper för att skapa förutsättningar för stötdämpning samt optimalt ”klimat” i vandrarkängorna. FLAX fibrerna har en unik absorberande egenskap och minimerar risken för att belasta foten under längre perioder i ett fuktigt tillstånd som kan vara grundorsaken till skav och obehag. VIVA OUTDOOR har ett unikt lager av aktivt kol som effektivt binder doft till sig.
Kombinationen av mikrofiber mot foten, ett lager flax fibrer och ett lager aktivt kol skapar förutsättningarna sula med optimala förutsättningar för komfort, stöd och stötdämpning i kombination med hygien i samma sula.  

Den yttre plastförstärkningen skapar ett extra stöd som följer fotens kontur. Mitt under hälen sitter ett mjukare ytterligare stötdämpande PU inlägg. PU inlägget som är inkapslat i det extra stabila hälstödet har för funktion att skapa bättre förutsättningar för dämpning lokalt under hälen samt att minska stöten som genereras i samband med en kraftig hälisättning.

Under framfoten vid det främre fotvalvet sitter en inmonterade framfotskudden, pelott som har för funktion att stödja främre fotvalvet och därigenom avlasta främre trampdynan.

Kombinationen av häl-, mellanfot- samt framfotsstöd i kombination med hygieniska material och skikt ger VIVA OUTDOOR ett brett användningsområde för alla typer av långvarig vandring och belastning med behov av extra stöd och stötdämpning.

VIVA OUTDOOR är en tekniskt uppbyggd sula med flera funktion för ett mjukare, skönare och stabilare steg med unika egenskaper för optimal svettabsorbtion för att minska risken för skav och obehag under långvarig belastning så som hiking, vandring och promenader på ojämna underlag i skor och mark.

Handgjort inlägg av hög kvalitet med extra stöd för häl, hålfot och framfot

VIVA OUTDOOR tekniskt utvecklad inläggssula för krävande situationer med extra stöd och kontroll

Handgjort inlägg av hög kvalitet med extra stöd för häl, hålfot och framfot

Den tekniskt avancerade sulan innehåller flera olika lager av material för en mera hygienisk sula vid omfattande användning över tid. 

Unik sula med lager av aktivtkol och Flaxfiber för optimal komfort och hygien
Unik sula med lager av aktivtkol och Flaxfiber för optimal komfort och hygien

Optimalt för krävande belastning med ett ytterskikt med extra låg friktion för att minimera risken för skav och obehag. 

Passar alla typer av kängor, hikingskor och minimerar friktionen mot foten
Passar alla typer av kängor, hikingskor och minimerar friktionen mot foten

Vanliga frågor

Ja, modellen har en så kallad schenk, en stabiliserande del av sulan tillverkad av stark plast som har för funktion att stabilisera hålfoten vid belastning. Schenken är även skålformad under hälen samt har en inmonterad pelott för att även stödja hälen och det främre fotvalvet. 

Normalt så väljer man alltid sulan efter sin skostorlek men med tanke på att olika tillverkare har olika storlekar så uppger vi även maxmåttet i centimeter på sula. Mät av din befintliga sula och titta i storlekstabellen vilken storlek du skall beställa baserat på centimeter och inte skostorlek 

Nej, sulan tar inte mera plats än den befintliga innersulan i skorna som skall tas ur skon innan du lägger ned den nya sulan

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten