Kylsystem för akut lårskada - NovaCool lårsystem
behandla larkaka
behandla larkaka

Kylsystem med kompression för lårmuskeln

  •  799 kr 

Kylsystem för kompression- och kyla för problem i lårmuskeln

Läs mer

  • Kylsystem för lårskada
  • Ersätter kylpåsar, is och elastiska lindor
  • Kan återanvändas flera gånger
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Kylsystem NovaCool Lår

NovaCool kylsystem är ett unikt system som kombinerar kyla liknande en kylpåse med kompression liknande kompressionslinda i ett och samma system.
Med en unik kompressionsmanschett som kan användas obegränsat med gånger säkerställer NovaCool systemet kompression vid skador eller bristningar.
I kompressionsmanschetten appliceras ett kylelement som säkerställer snabb nedkylning vid skadan. 

NovaCool kylsystem för lårskador har ett effektivt kylelement som placeras i kylen när det inte används. Kylelementet appliceras i NovaCool manschetten som är försedd med en uppblåsbar luftkudde för att på enklaste sättet kombinera kyla med kompression. Kombinationen av kyla och kompression minskar effektivt svullnaden i lårmuskeln. Kompressionsmanschetten är försedd med en pump som möjliggör extremt enkel och snabb kompressionsökning över knäleden. Manschetten är även utrustad med en reduceringsventil som möjliggör enkel och snabb justering av trycket och kompressionen över knäleden.

NovaCool kan återanvändas åtskilliga gånger och ersätter helt behovet av att köpa dyra ispåsar och elastiska lindor. Med ett NovaCool system inom idrottsklubben har man den effektivaste, enklaste och även billigaste lösningen för kyla och kompression vid skada. 

Storlekstabell

Storlek Universal Höger / Vänster

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket