Kylsystem för akut lårskada - NovaCool lårsystem
behandla larkaka
behandla larkaka

Enklaste, snabbaste och mest effektiva behandlingen av akuta lårskador

  •  799 kr 

Unikt kylsystem för kompression- och kylbehandling av akuta lårskador ex muskelbristningar eller idrottskador

Läs mer

  • Kylsystem för akut omhändertagande av lårskada
  • Ersätter kylpåsar, is och elastiska lindor
  • Kan återanvändas inom en idrottsklubb
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Kylsystem NovaCool Lår

NovaCool kylsystem är ett unikt system som kombinerar kylbehandling liknande en kylpåse med kompression liknande kompressionslinda i ett och samma system.
Med en unik kompressionsmanschett som kan användas obegränsat med gånger säkerställer NovaCool systemet kompression vid akuta muskelskador eller bristningar i lår regionen. 
I kompressionsmanschetten appliceras ett kylelement som säkerställer kylbehandlingen av skadan. 

NovaCool kylsystem för lårskador har ett effektivt kylelement som placeras i kylen när det inte används. Kylelementet appliceras i NovaCool manschetten som är försedd med en uppblåsbar luftkudde för att på enklaste sättet kombinera kyla med kompression. Kombinationen av kyla och kompression minskar effektivt svullnaden i lårmsukeln samtidigt som man uppnår effektiv smärtlindring. Kompressionsmanschetten är försedd med en pump som möjliggör extremt enkel och snabb kompressionsökning över knäleden. Manschetten är även utrustad med en reduceringsventil som möjliggör enkel och snabb justering av trycket och kompressionen över knäleden.

NovaCool uppfyller alla krav för ett akut omhändertagande enligt PRICE metoden och tillför de viktiga komponenterna I (kyla) och C (kompression) på ett extremt enkelt och snabbt sätt. 
Med NovaCool lårsystem kan kylan och kompressionen över den skadade kroppsdelen appliceras inom loppet av några sekunder efter skadetillfället. 

NovaCool kan återanvändas åtskilliga gånger och ersätter helt behovet av att köpa dyra ispåsar och elastiska lindor. Med ett NovaCool system inom idrottsklubben har man den effektivaste, enklaste och även billigaste lösningen för korrekt omhändertagande av en muskelbristning i låret. 

Vanliga Frågor & Svar

Storlekstabell

Storlek Universal Höger / Vänster

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem