Reservdel PP3 Kondylkuddar | Rehaboteket
Reservdel PP3 Kondylkuddar
Reservdel PP3 Kondylkuddar

Reservdel för knäortos PP3 kit av kondylkuddar

  •  575 kr 

Komplett kit av extra kondylkuddar för knäortos PP3 

Läs mer

  • Extra kondylkuddar för utbyte vid slitage
  • Kittet inkluderar tre olika tjocklekar
  • Extremt enkelt att byta kudde och modell
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Reservdel PP3 Kondylkuddar

Reservdelskit Kondylkuddar PP3.
Kondylkuddar är de mjuka inläggen som sitter placerade mot knäleden över knäortosens ledcentra. Kuddarna är tillverkade av polurethane med olika densiteter beroende på modell. 
Reservdelskittet levereras med tre olika modeller av kondylkuddar och levereras alltid per par två kuddar för knäortosens inre och yttre ledcentrat.
De tre olika modellerna i reserdelskittet är, 
ULTRA tunn - mjuk 
Normal - medelhård
Anatomisk GRIP - medelhård
Kuddarna appliceras med mjuk och hård mikrokardborre för optimal fixering av kuddarna i ledcentrat. 

 

Storlekstabell

Modell
ULTRA tunn - låg profil
Normal -
GRIP - anatomisk passform

Vanliga Frågor & Svar

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket