Kompressionshandske för hand och fingrar
kompressionshandske
kompressionshandske

Kompressionshandske för hand och fingrar

  •  269 kr 

Kompressionshandsken för svullnad i handled eller fingrar. Läs mer

  • Tillverkade av lycra-material
  • Hög grad av komfort och ventilation
  • Utan sömmar mot handen för minimalt med tryck
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Kompressionshandske utan fingertoppar

Kompressionshandsken är tillverkad av kompresionsgivande lycra för kompression över fingrarna, handen och handleden och fungerar på höger och vänster hand. 
Det tunna lycra materialet är valt för användarkomfort och ventilation av handen vid användning för att säkerställa en väldigt komfortabel handske i alla situationer.

Kompressionshandsken är tillverkad helt utan sömmar mot handen för att motverka att sömmarna trycker över känsliga delar av handen. Sömmarna är placerade på utsidan gör insidan av handsken helt slät. Nedre delen mot underarmen är helt utan avslutande sömmar för att säkerställa produktens optimala funktion att motverka ödem och svullnad.

Handsken kan tvättas i maskin 40* skon program för att säkerställa optimal hygien. Använd gärna en tvättpåse vid tvätt. Handsken får inte torktumlas utan skall dropptorka efter tvätt.

Egenskaper

Stabilitet

1

Kompression

4

Avlastning

1

Värme

1

Storlekstabell

StorlekOmkretsmått runt knogarna
X-Small15 - 18 cm
Small18 - 20 cm
Medium20 - 22 cm
Large22 - 24 cm
X-Large24 - 27 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur fungerar kompressionshandsken?
Svar. Kompressionshandsken är tillverkad efter anatomisk passform av ett elastiskt Lycra material som motverkar svullnad i hand, handled och fingrar. 

Fråga. Varför öppna fingertoppar? 
Svar. Kompressionshandsken har öppna fingertoppar för att ha ett så stort användningsområde som möjligt. Med normal kontakt för fingertopparna kan man använda kompressionshandsken vid flera vardagliga situationer utan begränsningar. 

Fråga. Vad betyder "utan sömmar", är inte kompressionhandsken ihop sydd med sömmar? 
Svar. Kompressionshandsken har sömmar men sömmarna är vända utåt från handen. 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket