Artroshandske IMAK | Rehaboteket
IMAK artroshandske
IMAK artroshandske handskar_artros_fingrar artroshandskar

Artroshandske för problem i hand och fingrar

  •  349 kr 

IMAK artroshandske med lätt kompression för problem med stelhet och svullnad i hand och fingrar Läs mer

  • Ger minskad svullnad och mera rörlighet
  • Mjuk och andningsaktivt material
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Artroshandske IMAK

Artroshandske är en lätt kompressionsgivande handske utvecklad för att underlätta vid problem i fingrar, hand och handled. Handsken är tillverkad av en blandning av Spandex och Bomull vilket ger en lätt värmande effekt över fingrarna, den lätt värmande effekten av materialet och motverkar nedkylning av hand och fingrarna sommar som vintertid.  Handskens materialkomposition upplevs ofta som extremt välventilerad och komfortabel och går att använda för vardagligt bruk oavsett situation eller aktivitet. Handsken fungerar lika bra att använda nattetid vid behov av lätt kompression och stöd för hand och fingrar. Kompressionen i handsken hjälper till att motverka att fingrarna svullnar, svullnad i fingrarna innebär ofta minskad rörelse och stelhet vilket handsken bidrar till att motverka under användning. 

Handskarna har en så kallad öppen fingertoppsdesign, vilket innebär att materialet inte täcker fingertoppen, detta för att ge ett bättre grepp och känsla vid regelbunden användning av handen.
De öppna fingertopparna tillåter användning av handsken oavsett situation vid så väl finmotoriska som grovmotoriskt arbete med hand och fingrar. Artroshandsken är konstruerad för enklaste möjliga av och påtagning vilket underlättar användningen av handsken vid problem med nedsatt greppförmåga i hand / finger. Artroshandskens passform ger ett lednära stöd för varje finger vilket möjliggör den lokala kompressionen för varje finger för att på så sätt motverka svullnad. 
Artroshandske IMAK rekommenderas av "Artritis foundation" som en lättanvänd produkt vid reumatisk värk i hand och fingrar. Handsken tillverkas i 5 olika storlekar XS-XL för att säkerställa en bra anatomisk passform om funktion. Mät bredden över knogarna för att hitta rätt storlek. Artroshandskarna säljs alltid per par för både höger och vänster hand och är 100% fri från Latex. 

Rekommenderar tvättråd är handtvätt 30°, låt handsken lufttorka innan användning.

Storlekstabell

Storlek Bredd över handrygg
X-Smallupp till 7 cm
Small7 - 8 cm
Medium8 - 9 cm
Large 9 - 10 cm
X-Large10 - 11.5 cm

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Hur tvättar jag mina artroshandskar? 
Svar. Tvättråd är 30° handtvätt och låt artroshandskarna lufttorka innan användning. 

Fråga. Säljs artroshandsken per par? 
Svar. ja, handsken säljs alltid per par för höger och vänster hand. 

Fråga. Hur hittar jag rätt storlek på mina handskar. 
Svar. Du behöver bara mäta bredden över knogarna på handryggen för att hitta rätt storlek. XS motsvarar en bredd på upp till 7 cm, Small mellan 7-8 cm , Medium 8-9 cm , Large 9-10 cm och XL 10 - 11.5 cm. 
 

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket