Storsäljare
  • Air Flow
  • Air Flow
  • Air Flow

Air Flow

499 kr

Iläggssula Air-Flow är en stötdämpande iläggsula med en unik patenterad teknik för extra stötdämpning av hela foten. Läs mer
Två stötdämpande luftzoner för extra stötdämpning
Optimal stötdämpning över hela foten | Säljs Per Par
Stabil Hytrel® skal för extra stöd runt häl och i hålfoten

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Iläggsula AirFlow med extra stötdämpning och stöd i hålfoten

Iläggssula Air-Flow är en unik stötdämpande iläggssula med två inbyggda dynamiska luftkuddar för optimal stötdämpning av foten och därmed hela kroppen.
Den unika och patenterade konstruktionen av iläggsulan Air-Flow säkerställer optimal komfort i kombination med helt unik individuell stötdämpning av häl, mellanfot och framfot. 

Air-Flow är en lätt och smidig iläggssula tillverkad av stötdämpande PU för extra komfort och stötdämpning. Air-Flow iläggsula har ett hårdare skal runt häl och mellanfot tillverkat av Hytrel®, en extremt stark termoplastisk elastomer som effektivt bidrar till extra stöd runt hälen och mellanfoten. Hytrel® skalet bildar en stabil hälkopp runt hälpartiet i sulan som effektivt bidrar till ökad stabilitet och bättre stötdämpning. Hytrel-skalet utgör även basen i mellanfotsstödet som ger ett anatomisk stöd i hålfoten. 

​Iläggssulan Air-Flow's är konstruerad med två unika luftzoner för extra stötdämpning och är placerade lokalt i hälpartiet och mellanfoten. Luftzonerna samverkar för bästa dynamiska stötdämpning av både häl, mellanfot och framfoten.  
Luftzon 1 - stötdämpning av hälen, är speciellt utvecklad för att effektivt minska stöten och återge optimal dämpning vid hälisättningen.
Under ett normalt steg ökar belastningen över hälen med ca 3 gånger kroppens vikt. En dåligt dämpad skor ökar stöten från hälisättningen som lätt etablerar sig i fot, knä höft och rygg. Air-Flow minskar stöten extra effektivt tack vare den dynamiska luftzonen. Vid kraftigare hälisättningar ökar även risken för att skada eller trampa ut hälkudden under hälbenet något som Air-Flow effektivt motverkar. 
Luftzon 2 - stötdämpning av mellanfoten, bidrar till ytterligare stötdämpning av hålfoten vid kraftigare belastning. I samma moment som luftzon 1 stötdämpar under hälbenet komprimeras luften från luftzon 1 till luftzon 2 i mellanfoten och bidrar till effektiv stötdämpning och även ett extra stöd i hålfoten. 

Air-Flow iläggsula har även extra stötdämpning över framfoten, det extremt stötdämpande materialen Poron® och polyuretan som säkerställer optimal stötdämpning över hela framfoten. 
Iläggsulan Air-Flow ersätter skons befintliga innersula som skall tas bort och ersättas med Air-Flow sulan. Iläggsulan kan enkelt klippas ned i framkant med en vass sax för exakt passform, om du har tagit ur den befintliga innersulan ur skorna så är det den bästa mallen för anpassning. 

Trots den unika konstruktionen är Air-Flow endast 4,5 mm tunn och fungerar optimalt i de flesta vardagsskor, sportskor, kängor. AirFlow säljs alltid per par. 
Rengör iläggsulan Air-Flow med handljummet vatten och torka av iläggsulan. Låt sulan lufttorka innan användning och undvik externa värmekällor som kan förstöra den unika stötdämpande konstruktionen.

Unika AirFlow med luftkuddar

AirFlows dubbla luftkuddesystem skapar kombinerade stötdämpning och stöd för häl och hålfot i samma unika konstruktion. Luftsystemet ger extra effektiv stötdämpning koncentrerat vid hälisättning och mellanfoten.

Unika AirFlow med luftkuddar

Optimerad stötdämpning och dynamiskt stöd

Inläggets optimerade stötdämpning minskar påverkan på fötterna och dynamiskt stöd ger rätt stöd vid olika delar av stegen. Tillsammans ger de optimal komfort och stöd för fötterna.

Optimerad stötdämpning och dynamiskt stöd

Förstärkt stöd runt häl och i hålfoten

Förstärkt stöd runt häl och i hålfoten innebär att inläggssulan är utformad för att ge extra stöd och stabilitet på dessa områden, vilket kan bidra till att minska belastningen på fötterna och förbättra hållning och balans.

Förstärkt stöd runt häl och i hålfoten

Vanliga frågor

Ja, iläggssula Air-Flow är en extra stötdämpande iläggsula för extra dämpning av häl och mellanfot. Den unika AirFlow tekniken är speciellt utvecklad för extra effektiv stötdämpning

Nej, iläggssulan airflow tar inte mera plats i skorna än en vanlig sula. Vi rekommenderar dock att du tar ut den befintliga innersulan i skorna och ersätter den med Air-Flow sulan

Iläggsulan kan enkelt anpassas med hjälp av en vanlig sax. Klipp ned framkanten på sulan efter exakt storlek. Iläggssulan har även flera storleksmarkeringar i framkant för att enkelt kunna anpassa storlek. Vi rekommenderar att du måttar med din befinliga innersula för optimal passform.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten