Iläggsula för extra effektiv stötdämpning AirFlow
ilaggssula_airflow
ilaggssula_airflow ilaggsula_stotdampning_airflow airflow_inlaggsula
360 gif 360 logo

Iläggsula AirFlow med extra stötdämpning och stöd i hålfoten

  •  399 kr 

Iläggssula Air-Flow är en stötdämpande iläggsula med en unik patenterad teknik för extra stötdämpning av hela foten. Läs mer

  • Två stötdämpande luftzoner för extra stötdämpning
  • Optimal stötdämpning över hela foten | Säljs Per Par
  • Stabil Hytrel® skal för extra stöd runt häl och i hålfoten
I lager
Gratis byten
Lev tid: 0-2 dagar

Iläggssula Air Flow

Iläggssula Air-Flow är en unik stötdämpande iläggssula med två inbyggda dynamiska luftkuddar för optimal stötdämpning av foten och därmed hela kroppen.
Den unika och patenterade konstruktionen av iläggsulan Air-Flow säkerställer optimal komfort i kombination med helt unik individuell stötdämpning av häl, mellanfot och framfot. 

Air-Flow är en lätt och smidig iläggssula tillverkad av stötdämpande PU för extra komfort och stötdämpning. Air-Flow iläggsula har ett hårdare skal runt häl och mellanfot tillverkat av Hytrel®, en extremt stark termoplastisk elastomer som effektivt bidrar till extra stöd runt hälen och mellanfoten. Hytrel® skalet bildar en stabil hälkopp runt hälpartiet i sulan som effektivt bidrar till ökad stabilitet och bättre stötdämpning. Hytrel-skalet utgör även basen i mellanfotsstödet som ger ett anatomisk stöd i hålfoten. 

​Iläggssulan Air-Flow's är konstruerad med två unika luftzoner för extra stötdämpning och är placerade lokalt i hälpartiet och mellanfoten. Luftzonerna samverkar för bästa dynamiska stötdämpning av både häl, mellanfot och framfoten.  
Luftzon 1 - stötdämpning av hälen, är speciellt utvecklad för att effektivt minska stöten och återge optimal dämpning vid hälisättningen.
Under ett normalt steg ökar belastningen över hälen med ca 3 gånger kroppens vikt. En dåligt dämpad skor ökar stöten från hälisättningen som lätt etablerar sig i fot, knä höft och rygg. Air-Flow minskar stöten extra effektivt tack vare den dynamiska luftzonen. Vid kraftigare hälisättningar ökar även risken för att skada eller trampa ut hälkudden under hälbenet något som Air-Flow effektivt motverkar. 
Luftzon 2 - stötdämpning av mellanfoten, bidrar till ytterligare stötdämpning av hålfoten vid kraftigare belastning. I samma moment som luftzon 1 stötdämpar under hälbenet komprimeras luften från luftzon 1 till luftzon 2 i mellanfoten och bidrar till effektiv stötdämpning och även ett extra stöd i hålfoten. 

Air-Flow iläggsula har även extra stötdämpning över framfoten, det extremt stötdämpande materialen Poron® och polyuretan som säkerställer optimal stötdämpning över hela framfoten. 
Iläggsulan Air-Flow ersätter skons befintliga innersula som skall tas bort och ersättas med Air-Flow sulan. Iläggsulan kan enkelt klippas ned i framkant med en vass sax för exakt passform, om du har tagit ur den befintliga innersulan ur skorna så är det den bästa mallen för anpassning. 

Trots den unika konstruktionen är Air-Flow endast 4,5 mm tunn och fungerar optimalt i de flesta vardagsskor, sportskor, kängor. AirFlow säljs alltid per par. 
Rengör iläggsulan Air-Flow med handljummet vatten och torka av iläggsulan. Låt sulan lufttorka innan användning och undvik externa värmekällor som kan förstöra den unika stötdämpande konstruktionen.

Properties Insoles

Framfotsstöd

1

Hålfotsstöd

2

Stötdämpning

4

Stabilitet

3

Storlekstabell

Skostorlek
36 - 37,5
38 - 39,5
40 - 41,5
42 - 43,5
44 - 45,5
46 - 47,5

Måttinstruktioner

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag upplever problem med min häl när jag löptränar på hårda underlag. Kan iläggsulan Air-Flow hjälpa mig?
Svar. Ja, iläggssula Air-Flow är en extra stötdämpande iläggsula för extra dämpning av häl och mellanfot. Den unika AirFlow tekniken är speciellt utvecklad för extra effektiv stötdämpning 

Fråga. Iläggsulan se ut att ta mycket plats i skorna? Gör den det? 
Svar. Nej, iläggssulan airflow tar inte mera plats i skorna än en vanlig sula. Vi rekommenderar dock att du tar ut den befintliga innersulan i skorna och ersätter den med Air-Flow sulan 

Fråga. Jag har storlek 35 och Er minsta storlek på iläggsulan börjar på 36 men går upp till 37,5? Hur kan den passa min storlek? 
Svar. Iläggsulan kan enkelt anpassas med hjälp av en vanlig sax. Klipp ned framkanten på sulan efter exakt storlek. Iläggssulan har även flera storleksmarkeringar i framkant för att enkelt kunna anpassa storlek.  Vi rekommenderar att du måttar med din befinliga innersula för optimal passform.

Stopptider för utleverans idag

Tjänst Fraktsätt Stopptid Levtid
Postnord Brevlåda eller Ombud 16:30 1-2 Arbetsdagar
Budbee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Budbee Box Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Airmee Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox Paketbox 10:00 0-2 Arbetsdagar
Instabox home Hemleverans 10:00 0-2 Arbetsdagar
DHL Ombud 16:00 1-4 Arbetsdagar

Info om samma dag leverans:
Vi kan inte veta exakt var vi kan leverera samma dag utan det beror på hur belastningen ser ut hos våra fraktleverantörer. I kassan knappar du in ditt postnummer och då kan du se om det går att leverera till din adress samma dag. Vi klarar idag av att leverera ca 98% av våra försändelser samma dag till Sveriges 10 största städer.

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt.Kundservice är bemannad helgfria vardagar måndag till fredag 9.00 - 16.00 (telefontid Måndag 9.00-16.00 och Tisdag - Fredag 9.00 - 13.00)

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket