Iläggsula för extra effektiv stötdämpning AirFlow
ilaggssula_airflow ilaggsula_stotdampning_airflow airflow_inlaggsula

Iläggssula Air Flow
  • 299 kr
  • 449 kr

Iläggssula Air-Flow är en extremt stötdämpande iläggsula med en unik patenterad teknik för extra stötdämpning av hela kroppen. Läs mer

  • Två stötdämpande luftzoner för optimal stötdämpning
  • Optimal stötdämpning över hela foten
  • Stabil Hytrel® skal för extra stöd runt häl och i hålfoten
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-3 dagar
Payment options klarna

Iläggsula AirFlow med extra stötdämpning och stöd i hålfoten

Iläggssula Air-Flow är en helt unik stötdämpande iläggssula med 2 inbyggda dynamiska luftkuddar för optimal stötdämpning av foten och därmed hela kroppen.
Den unika och patenterade konstruktionen av iläggsulan Air-Flow säkerställer optimal komfort i kombination med helt unik individuell stötdämpning av häl, mellanfot och framfot. 

Air-Flow är en lätt och smidig iläggssula tillverkad av stötdämpande PU för extra komfort och stötdämpning. Air-Flow iläggsula har ett hårdare skal runt häl och mellanfot tillverkat av Hytrel®, en extremt stark termoplastisk elastomer som effektivt bidrar till extra stöd runt hälen och mellanfoten. Hytrel® skalet bildar en stabil hälkopp runt hälpartiet i sulan som effektivt bidrar till ökad stabilitet och bättre stötdämpning. Hytrel-skalet utgör även basen i mellanfotsstödet som ger ett anatomisk stöd i hålfoten. 

​Iläggssulan Air-Flow's är konstruerad med två unika luftzoner för extra stötdämpning och är placerade lokalt i hälpartiet och mellanfoten. Luftzonerna samverkar för bästa dynamiska stötdämpning av både häl, mellanfot och framfoten.  
Luftzon 1 - stötdämpning av hälen, är speciellt utvecklad för att effektivt minska stöten och återge optimal dämpning vid hälisättningen.
Under ett normalt steg ökar belastningen över hälen med ca 3 gånger kroppens vikt. En dåligt dämpad skor ökar stöten från hälisättningen som lätt etablerar sig i fot, knä höft och rygg. Air-Flow minskar stöten extra effektivt tack vare den dynamiska luftzonen. Vid kraftigare hälisättningar ökar även risken för att skada eller trampa ut hälkudden under hälbenet något som Air-Flow effektivt motverkar. 
Luftzon 2 - stötdämpning av mellanfoten, bidrar till ytterligare stötdämpning av hålfoten vid kraftigare belastning. I samma moment som luftzon 1 stötdämpar under hälbenet komprimeras luften från luftzon 1 till luftzon 2 i mellanfoten och bidrar till effektiv stötdämpning och även ett extra stöd i hålfoten. 

Air-Flow iläggsula har även extra stötdämpning över framfoten, det extremt stötdämpande materialen Poron® och polyuretan som säkerställer optimal stötdämpning över hela framfoten. 
Iläggsulan Air-Flow ersätter skons befintliga innersula som skall tas bort och ersättas med Air-Flow sulan. Iläggsulan kan enkelt klippas ned i framkant med en vass sax för exakt passform, om du har tagit ur den befintliga innesulan ur skorna så är det den bästa mallen för anpassning. 

Trots den unika konstruktionen är Air-Flow endast 4,5 mm tunn och fungerar optimalt i de flesta vardagsskor, sportskor, kängor.
Rengör iläggsulan Air-Flow med handljummet vatten och torka av iläggsulan. Låt sulan lufttorka innan användning och undvik externa värmekällor som kan förstöra den unika stötdämpande konstruktionen.


Skostorlek
36 - 37,5
38 - 39,5
40 - 41,5
42 - 43,5
44 - 45,5
46 - 47,5
Måttinstruktioner

Fråga. Jag upplever problem med min häl när jag löptränar på hårda underlag. Kan iläggsulan Air-Flow hjälpa mig?
Svar. Ja, iläggssula Air-Flow är en extra stötdämpande iläggsula för extra dämpning av häl ich mellanfot. Den unika AirFlow tekniken är speceillt utvecklad för extra effektiv stötdämpning 

Fråga. Iläggsulan se ut att ta mycket plats i skorna? Gör den det? 
Svar. Nej, iläggssulan airflow tar inte mera plats i skorna än en vanlig sula. Vi rekommenderar dock att du tar ut den befintliga innesulan i skorna och ersätter den med Air-Flow sulan 

Fråga. Jag har storlek 35 och Er minsta storlek på iläggsulan börjar på 36 men går upp till 37,5? Hur kan den passa min storlek? 
Svar. Iläggsulan kan enkelt anpassas med hjälp av en vanlig sax. Klipp ned framkanten på sulan efter exakt storlek. Iläggssulan har även flera storleksmarkeringar i framkant för att enkelt kunna anpassa storlek.  Vi rekommenderar att du måttar med din befinliga innesula för optimal passform. 

 

Följ oss på Facebook

Snabb leverans och när jag var i kontakt med kundtjänst nyss fick jag fantastisk service av trevlig personal. Mycket nöjd 󾮟

Posted by Anna Ohlsson on Wednesday, May 6, 2015