PF8 Sandal
PF8 Sandal
PF8 Sandal
PF8 Sandal

PF8 Sandal

749 kr

PF8 Sandal vid hälsmärta med en mjuk avlastningszon under hälbenet för lindring av problem i hälen. Läs mer
Sandal för hälproblem
Mjuk avlastande zon under hälbenet
Anatomiskt uppbyggd för stöd och stabilitet

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Sandal för hälsporre PF8 - Svart

PF8 Sandal är en sandal som stötdämpar hälens vid problem med hälsporre och plantar fasciit. 
Sandalen är tillverkad av mjuk och formstabil PU som ger stötdämpning över hela foten. Lokalt mitt under hälen sitter ett mjukt 50 mm stort hälinlägg som effektivt minskar belastning över hälbenet och smärtpunkten vid hälsporre.  Sandalen har flera egenskaper som effektivt hjälper till vid problem i hälen. Funktionerna ger PF8 Sandal en heltäckande avlastande funktionalitet för generell smärta i hälen och även i övriga foten. Funktionerna i sandalen är noggrant utvecklade för att ge en extra effektiv sandal för alla som lider av hälsmärta och behöver ett effektivt hjälpmedel vid belastning inomhus och sommartid utomhus.

PF8 Sandal är,
- En stötdämpande sandal, PF8 Sandal är uppbyggd liknande en stötdämpande sko med form stabila stötdämpande material. Sulans konkava skålformad undersida hjälper ytterligare till både stabilisera, centrera hälen vid belastning och bidrar till effektiv stötdämpning. 
- Mjuk hälzon, den mjuka form stabila stötdämpande hälzonen med en diameter på 50 mm säkerställer stötdämpning.
- Skålformat hälparti, det skålformade hälpartiet hjälper ytterligare till att stödja hälkudden runt hälen vid problem med uttrampad hälkudde och generell hälsmärta.  
- Förhöjt hälparti, med ett 3,25 cm högt hälparti flyttas belastningen framåt över foten för att på bästa sätt tillåta mer belastning över mellanfoten. 

PF8 Sandalen har även en uppbyggd mellanfot med ett stöd för hålfoten och framfot- och tåstöd i samma sandal. Foten fixeras med hjälp av ett anpassningsbart spänne som enkelt kan regleras för att justera sandalens bredd över framfoten. Sandalens ytterskikt är tillverkad av slitstarkt, mjukt microskinn som enkelt kan rengöras med hjälp av vatten och en mild tvållösning. 

PF8 Sandal för hälsporre säljs endast på Rehaboteket, sandalen är CE märkt för att säkerställa funktion och kvalitet. 

Vanliga frågor

Ja, PF8 Sandal är speciellt utvecklad för att avlasta hälen vid problem med hälsporre och plantar fasciit.

Ja, det mjuka microskinnet på sandalens ovansida kan enkelt tvättas av med hjälpa av en fuktig trasa och lummen tvållösning.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten