Sandal för hälsporre PF8 sandal
sandal hälsporre
sandal hälsporre sandal för hälsporre sandal för halsporre sandal for halsmarta

Sandal för hälsporre PF8 - Svart

  •  749 kr 

PF8 Sandal är en ny helt unik sandal för hälsporre, hälsmärta med en mjuk avlastningszon under hälbenet för effektiv lindring av problem i hälen. Läs mer

  • Sandal för effektiv avlastning vid hälproblem
  • Mjuk avlastande zon under hälbenet
  • Anatomiskt uppbyggd för stöd och stabilitet
I lager
Fri frakt & gratis byten
Lev tid: 1-2 dagar
Payment options klarna

Sandal för hälsporre PF8 - Svart

Lösningen för smärtande hälar inomhus och sommartid, PF8 Sandal är en stabil sandal med en mjuk avlastande hälzon för effektivt lindra och avlasta smärtpunkter under hälen vid problem med hälsporre, plantar fasciit och generell hälsmärta, uttrampad hälkudde. PF8 Sandal är en unik sandal som avlastar hälens vid problem med hälsporre och plantar fasciit. 
Sandalen är tillverkad av mjuk och formstabil PU som ger stötdämpning över hela foten. Lokalt mitt under hälen sitter ett mjukt 50 mm stort hälinlägg som effektivt minskar belastning över hälbenet och smärtpunkten vid hälsporre. 
Sandalen har flera egenskaper som effektivt hjälper till vid smärta och problem i hälen. Funktionerna ger PF8 Sandal en heltäckande avlastande funktionalitet för generell smärta i hälen och även i övriga foten. Funktionerna i sandalen är noggrant utvecklade för att ge en extra effektiv sandal för alla som lider av hälsmärta och behöver ett effektivt hjälpmedel vid belastning inomhus och sommartid utomhus.

PF8 Sandal är,
- En stötdämpande sandal, PF8 Sandal är uppbyggd liknande en stötdämpande sko med form stabila stötdämpande material. Sulans konkava skålformad undersida hjälper ytterligare till både stabilisera hälisättning, centrera hälbenet vid belastning och bidrar till effektiv stötdämpning. 
- Mjuk hälzon, den mjuka form stabila stötdämpande hälzonen med en diameter på 50 mm säkerställer effektiv avlastning och stötdämpning över samtliga smärtpunkter vid problem med hälsporre, plantar fasciit och uttrampad hälkudde.
- Skålformat hälparti, det skålformade hälpartiet hjälper ytterligare till att stödja hälkudden runt hälen vid problem med uttrampad hälkudde och generell hälsmärta.  
- Förhöjt hälparti, med ett 3,25 cm högt hälparti flyttas belastningen framåt över foten för att på bästa sätt tillåta mer belastning över mellanfoten och indirekt avlasta ökad belastning över det smärtsamma hälpartiet. 

PF8 Sandalen har även en uppbyggd mellanfot med ett stöd för hålfoten och framfot- och tåstöd i samma sandal. Foten fixeras med hjälp av ett anpassningsbart spänne som enkelt kan regleras för att justera sandalens bredd över framfoten. Sandalens ytterskikt är tillverkad av slitstarkt, mjukt microskinn som enkelt kan rengöras med hjälp av vatten och en mild tvållösning. 

PF8 Sandal för hälsporre säljs endast på Rehaboteket, sandalen är CE märkt för att säkerställa funktion och kvalitet. 

Vanliga Frågor & Svar

Fråga. Jag har problem med hälsporre och upplever problem med att ha en bra lösning inomhus som fungerar
Svar. Ja, PF8 Sandal är speciellt utvecklad för att avlasta en smärtande häl vid problem med hälsporre och plantar fasciit.

Fråga. Kan jag tvätta mina sandaler?
Svar. Ja, det mjuka microskinnet på sandalens ovansida kan enkelt tvättas av med hjälpa av en fuktig trasa och lummen tvållösning. 

Storlekstabell

SkostorlekLängd mm
35224 mm
36230 mm
37235 mm
38244 mm
39250 mm
40 255 mm
41262 mm

Måttinstruktioner

Måttinstruktioner

Relaterade skador

Varför ska du välja Rehaboteket?

Rehaboteket är Nordens största handelsplats för ortopedtekniska produkter med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Vår uppgift är att hjälpa dig till en smärtfri, stabilare eller mera funktionell lösning oavsett problem i vardagen, på jobbet, vid motion och idrott.
Välj Rehaboteket när funktionen är viktigast!

Snabba leveranser

Våra kunder har ofta ont eller är i stort behov av våra produkter efter skada eller för att för vardagligt användande. Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Produktrådgivning

Ring oss för att hitta rätt produkt! Vi vet att rätt produkt för rätt person och problem är skillnaden mellan ett smärtfritt eller inte. I vår strävan efter 100% nöjda kunder så vill vi gärna hjälpa till att hitta rätt!

Tillgänglig Kundtjänst

Alltid bemannad kundtjänst per telefon eller mail. Vi vill gärna hjälpa dig att hitta rätt produkt och har alltid bemannad kundtjänst måndag till fredag 9.00 – 16.00.

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmiljö istället för en stressig butiksmiljö.

Trygg e-handel

Vi är certifierade av svensk distanshandel Trygg E-handel. Sedan starten 2012 har vi varit certifierade av trygg e-handel för att du som kund alltid skall känna dig trygg med att handla från oss på Rehaboteket

Komplett Sortiment

Alla våra produkter är noga utvalda med funktionen som viktigaste egenskap. Vi erbjuder över 200 olika ortopedtekniska hjälpmedel för hela kroppen och har ofta 3-4 olika alternativ för samma skada eller problem