• Loop Band 5 - pack
  • Loop Band 5 - pack
  • Loop Band 5 - pack
  • Loop Band 5 - pack

Loop Band 5 - pack

399 kr

Träningsband QMED band är ett kit av elastiska motståndsband loop för en allsidig träning eller rehabilitering av stora som små muskelgrupper Läs mer
Bandkit om 5 band med olika motstånd
Motståndsprofil från 4,5 kg upp till 31,5 kg
För träning och rehab oavsett muskelgrupp

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding! " Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Komplett loopbandkit för träning och rehab

Träningband QMED är ett allsidigt cirkulärt träningsband som fungerar lika bra för muskelstärkande övningar för hemmaträning som för rehabilitering av en skada i hemmiljö. 
QMED banden är ett bandkit som innehåller 5 olika motståndsband i en förpackning vilket ger en unik möjlighet att träna hela kroppens muskulatur med samma bandkit oavsett muskelgruppens storlek eller styrka. 
Du olika banden har en heltäckande motståndsprofil från 4,5 kg upp till 31,5 kg, enkelt översatt är det ett brett spektrum av motstånd för att täcka hela kroppens unika behov av motstånd helt i linje med starka / svaga, stora/små muskelgrupper.  
Banden kan på enklaste sätt användas som en loop runt ben eller armar men kan samtidigt även träna ensidig träning runt ett dörrhandtag vid behov. Bandens totala längd är 50 cm och bredden 5 cm. 
Ett bandkit innehåller 5 band med färgkod för motstånd enligt nedan, 

LOOP GUL - motstånd motsvarande 4,5-7 kg
LOOP RÖD - motstånd motsvarande 9-15,5 kg
LOOP BLÅ - motstånd motsvarande 13,5-20 kg
LOOP GRÖN - motstånd motsvarande 18-27 kg
LOOP SVART - motstånd motsvarande 22,5-31,5 kg

LOOP banden breda användningsområdet innebär att banden kan användas både i ett muskelstärkande syfte i hemmet eller på resa samt för rehabilitering av en kroppsled efter skada.
Motståndsprofilen från lätt till hård gör loopbanden optimala för ROM övningar - ökat rörelseomfång i en kroppsled samt ökad rörelsekontroll i en instabil led. 

Komplett kit av träningsband för hemmaträning

Loopband levereras i en smart påse och innehåller 5 band med en motståndsprofil från 4,5 kg upp till 31,5 kg. Banden är färgkodade och utmärkta på ett tydligt sätt vilket motstånd som respektive färg representerar.

Komplett kit av träningsband för hemmaträning

För allsidig träning eller rehabilitering av stora som små muskelgrupper

Det stora spannet med olika motstånd lämpar sig optimal för kroppens olika muskelgrupper, stora som små för en allsidig träning hemma eller på gymmet.

För allsidig träning eller rehabilitering av stora som små muskelgrupper

Hemmaträning i en förpackning

Banden levereras med en smart förvaringspåse som underlättar att ha med sig hela kittet på resa eller till gymmet.

Hemmaträning i en förpackning

Vanliga frågor

Svar. Beroende på muskelgrupp så behöver vanligtvis olika motstånd i linje med muskelgruppens styrka.

Svar. Motståndet märks tydligt vid användning och en viktig del i valet av motstånd är att kunna genomföra övningen isolerat utan att behöva kompensera. Om banden är för hårda så uppstår det vanligtivs svårigheter att genomföra övningen med effekten av att man inte tränar rätt muskelgrupp.

Svar. Nej, banden säljs endast i en förpackning om 5 olika band med olika motstånd.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten