Storsäljare
SRX Kompressionsstrumpa Sport
SRX Kompressionsstrumpa Sport
SRX Kompressionsstrumpa Sport
SRX Kompressionsstrumpa Sport

SRX Kompressionsstrumpa Sport

499 kr

Kompressionsstrumpa SRX utvecklad för sport och idrott. Kompressionen i strumpan förstärker funktion och påskyndar återhämtning efter träning och motion. Läs mer
Hög kompression för förstärkt effekt
Unik konstruktion för extra stöd
Passar alla idrotter och aktiviteter

Leveranstid 0-2 dagar.

Frakt 29kr

Gratis byten

( Omdöme från prisjakt.nu )

"Helt fantastisk leverans! Beställde kl. 8 på morgonen och fick leveransen kl. 19 samma dag, outstanding!" Se fler omdömen

Säkra betalningar med Klarna

Sportkompressionsstrumpor SRX

SRX kompressionsstrumpa är en helt unik kompressionsstrumpa för högintensiv idrott och motion. Strumpan har en högre kompressionsprofil vilket förstärker strumpans egenskaper med effekten av förbättrad cirkulation i fot, anklar och underben. Kompressionen i strumpan är av så kallad graderad kompression vilket betyder att ankeltrycket är högre än trycket under knät. 

SRX kompressionsstrumpa sport är tillverkad av en helt unik fiberkomposition som både säkerställer kompression och slitstyrka i samma material.
Huvudmaterialet består av snabbtorkande Nylon och Lycra med en unik blandning av 65% Nylon och 20% Lycra. Kompositionen ger en unik elastisk vilket bidrar till SRX strumpans ökade grad av kompression och funktion. 15 % av materialet består av bambufiber med aktivt kol. Bambufibern är en extremt mjuk och komfortabel textilfiber och uppblandat med aktivt kol får strumpan en naturlig antibakteriell effekt för minskad lukt och en friskare upplevelse över tid. 

Sport kompressionsstrumpan SRX lämpar sig speciellt för idrott och motion och fungerar lika bra för padeltennis som innebandy som i löpspåret. Runt fotleden har SRX ett invävt X mönster med ytterligare högre kompression vilket ger ytterligare stabiliserande egenskaper runt fotleden, hålfoten och runt hälensens nedre arbetsområde ovanför senfästet. Mitt över vadmuskeln och centralt övre underbenets framsida är SRX strumpan förstärkt för med ett ytterligare lager Lycra. Det kraftfullare materialet ökar kompressionen lokalt i vadmuskeln och längs med hela skenbenet på underbenets framsida där vanligtvis benhinneinflammationerna smärtar vid belastning och rörelse. Den förstärkta konstruktionen bidrar även till högre grad av stöd och minskar muskelrörelser och stötar från hälisättningarna i framförallt vadmuskeln vid högintensiv belastning , träning, sport och motion. 
SRX kompressionsstrumpa Sport har även en förstärkt slityta under foten för att säkerställa hållbarhet och funktion även vid regelbunden hög grad av belastning och slitage. 

Använd SRX kompressionsstrumpa vid, 
- Generell trötthet i fotled och underben
- Återkommande problem med svullnad i fotled och underben
- Lokal muskelbristningar i underbensmuskulaturen
- Generellt behov av hög grad av kompression och muskelstabilitet i underbenet

Kompressionsstrumpan fungerar till alla typer av idrott så som löpning, gymträning, löpning, innebandy, fotboll, padeltennis, racketsporter utan begränsningar. Kompressionsstrumporna finns i en svart och en vit modell för och storlekarna XS - XL som motsvarar skostorlek från 34 upp till skostorlek 50. 
Som alla kompressionsstrumpor så mattas kompressionen vid användning i takt med att materielen töjs ut, tvätta därför strumpan regelbundet i 40° handtvätt så återfår strumpan sina ursprungliga egenskaper med samma kompressionsprofil som vid nyskick. Tvätt momentet återskapar strumpans kompressionsgivande egenskaper, låt strumpan plan torkainnan användning. 

SRX kompressionsstrumpa sport är utvecklad tillsammans med svenska handbollslandslaget på dam och herr sida och uppfyller alla krav som ställs på kvalificerad utrustning inom svensk elitidrott. 

Vanliga frågor

Svar. Graderad kompression innebär att kompressionsstrumporna har en medicinsk kompressionsprofil som är högre ju längre ned över underbenet för att öka trycket längre bort från hjärtat för att på bästa sätt stödja återflödet.

Svar. Med tanke på kompressionsstrumpans kraftigare kompression rekommendrar vi att du väljer den större storleken, funktionen påverkas inte om strumpan är av den större storleken.

Svar. SRX har betydligt högre grad av kompression och bidrar även till lokalt ökad värme över vadmuskeln tack vare materialet.

Kundomdömen

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och hög kunskap om produkterna. Snabbt svar både på mail och återkoppling via telefon (t o m utanför deras telefontid). Stort sortiment och bra diskussion kring för- och nackdelar.

Karin Bengtsson

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Jag har nog aldrig varit med om en så snabb och smidig leverans! Beställde varorna, vilka jag är helnöjd med, på måndag och tisdag ligger de i brevlådan. Dagen efter!!!! Och produkterna jag köpte är jag som sagt helnöjd med

Kund inbjuden via automatisk inbjudan från prisjakt.nu

Omdöme från prisjakt.nu

5 out of 5 stars

Snabbaste leveransen jag varit med om i en nätbutik! Beställde fredag eftermiddag och kunde hämta ut på lördag förmiddag. Uppskattas verkligen!

Station Lunda

Omdöme från trustpilot.com

5 out of 5 stars

Helt enkelt fantastiskt. Tänk om alla företag jobbade på det här viset!! Jag beställer en vara den 3 maj och har den i brevlådan den 4 maj kl. 11.30!! Kunden får alternativ för hur varan ska levereras och ärendet behandlas omgående... Kundservice på en nivå som man sällan eller aldrig ser numer...

Vår vision - 100% nöjda kunder

Snabba Leveranser

Alla beställningar innan kl 16.00 skickas alltid samma dag, och alltid med expressfrakt

Ditt hem - Ditt provrum

Prova produkten i lugn och ro hemma. Vi har ingen fysisk butik utan tanken är att du i lugn och ro skall testa produkten i hemmet

Byten

Vi har alltid 45 dagars öppet köp och gratis byten